• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin tepkisi :(

lilypellaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
42
4
13
Ankara
Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?

Belki ailenin bildigi senin bilmedigin bir durumu vardi huyu suyu ne bileyim. Hic sordun mu neden diye. Niye istemediler onay vermediler

Ailen neden bu kadar karşı çıkıyor. Eğer akraba evliliğinden ötürüyse çok haklılar. Uzak yakın fark etmez. Onun haricinde son söz yine sizin. Akraba evliliği sebebiyle değilse hayatınıza devam edin. Bir müddet azla yetinin ama en azından gerçekten sevdiğiniz biriyle olmuş olucaksınız. Umarım hallolur.

haftaya düğün var demişsin bu adamın ailesi yok mu ? seni istemeye gelmediler mi ? uzaktan akraba diyorsun araya yakın olan akrabalar girmediler mi ?

çok kötü bir durum ama durumunu birilerine sormak için çok geç kalmışsın.. ne diyelim kendi düşen ağlamaz..

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize

Uzaktan diyorsunuz da ne kadar uzaktan akraba?

Belki babanız adamın bir şeyini biliyordur. Aileler işin sonunda haklı çıkıyor genelde, bunu da dikkate almanızı tavsiye ederim.

Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?

Ailenin karşı çıkma sebepleri nedir?

eğer böyleyse bende istemezdim. net

Arkadaslar nişanlıyım. Iki üç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Evimiz hazır. Ama eşim her istediğini yaptıran ve yönetmeyi seven biri. Bu yüzden beni hep yönlendiriyor dediğini yaptırmaya çalışıyor. Dışarıda bağırıp çağırıyor. Insanların yanında azalıyor. Napmalıyım?

böylede bir mesajı var.:KK14:

yaşayacağın her şey senin eserin olacak,ilerde suçlayabileçeğin kimse yok bilgine.

Sen daha 19 yaşındasın, sevgilin 30 yaşında. Daha öğrencisin, adam sana sürekli hakaret ediyor, seninle evlenmezsem 15 gün sonra başkasıyla evlenirim diyor ve sen bu adamla ailenin rızası olmadan gönül rahatlığıyla evlenebileceğini düşünüyorsun.

Allah akıl fikir versin, evlenirsen geleceğinin nasıl olacağı şimdiden belli.

Göz göre göre bir hayatin nasil karardigina sahit oluyoruz. Cok pisman olacagin simdiden belli. Bir de düzelmesi icin iki üc tane cocuk yaparsin. Tamamdir klasik hikaye. Yazik ailene üzüldüm en cok.

Back
X