• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemin tepkisi :(

yok kızlar adamv 30 yaşındaymış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yim-nasil-duzelebilirim.756786/#post-37056267
Ben 20 o 30 yaşında. Cok fazla kız girmiş hayatına olgun birisi ne istediği biliyor benide seviyor biliyorum ama bir güvensizlik var. Mesela kavga ettiğimiz sırada bana ''seninle evlenmezsem başkasıyla evlenmem 15 gün sürer demişti. Böyle olunca her bayan yedekte biri veya bekleyeni mi var diye düşünmez mi?
biri 40 biri 30 diyor. 40ı okuyorum ohaa yuuh diyorum, 30u okuyorum yuh diyorum, 19u okuyorum çüüş diyorum. Bu yaşlar beni kanser edecek :KK53:

Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?
Çok sabırlı bir babaymış. Benim babam beni keserdi hemde bildiğin kör testere ile acı çektire çektire. Gerçi evlenince senin yaşayacakların da buna benzer olacak ve çok pişman olacaksın . Oy dağlar oy

19 yaşında zipzipppppppppppppp:KK67: sevgilisi de 40 küsür :eek::eek:
bu gerçek mi konu sahibi?
bu adam kaç yaşında bi düzeltirmisin?
Arkadaslar aşık olduğum adam babamın görüştüğü evimize geldiği uzakta bir akrabası. Bir sene sevgili olduk ve sonra evlenmeye karar verdik ama benim ailem cok karşı çıktı. Zengin kendi işi var babamda cok severdi. Aramızda biraz yaş farkı var. Babam her gün beddua etti her gün küfür etti. S***** G** (Defol) bu evde durma benim aldıklarımı yeme dedi. Annem bazen beni tuttu bazen oda cok kızdı evden kovdu. Onlar böyle yaptıkça ben daha cok inat yaptım. Annem her gün beni suçluyor ve ben cok üzülüyorum kendimi cok yıprattım. Bu günlerimde hic yanımda olmadılar biz tek başımıza yaptık herseyi. Haftaya düğün var ve ben herggün ağlıyorum böyle oldu ailem bana bunu yaptı diye. Napmalıyım? Nasıl üstesinden gelebilirim?

bir inat uğruna hayatımı mahvedicem diyorsun yani?
büyük cesaret,aileden bu kadar tepki görüp te bu yaşta evliliğe kalkışmak çok çok büyük hata.
ne acelen vardı güzelim.
ailen başına gelecekleri önceden gördüğü için bu kadar sert tepki göstermiştir sen hala yanımda olmadılar diyosun.
bu yaşta evliliğe kalkışmak büyük cesaret.
konularına bakınca müstakbel eşinin de defoları olduğu görülüyor ama zenginmiş yazmışssın heryere.bu yetiyosa bilemeyiz tabi.

offf gencecik pırıl pırıl yavrularımız neden kanar bu yaşlı kurtlara anlamam ki...

yapma etme desek de sen yine bildiğini okuyacaksın ailen bile seni ikna edememişken neden gelipte konu açarsın bizleride üzersin be yavrum...

zamanla tartışma esnasında söylenmiş bir iki yanlış anlaşılmaya müsait sözler buna neden sanırım. Ve benden önce birlikte olduğu insan çalıştığı yerin bir alt sokağında çalışıyor. Bazen bana hic mesaj atıyor gün içinde şüpheleniyorum. Birazda çapkın biri. Alışverişteyken satış görevlisinin poposuna bakarken yakaladım.

Adam birde popo hastası,yarın bir günde memeleri keser kızımızın yanında...

Hic akil fikir yok mu acaba sizde? bir zengin diye ooooo....
azicik aklinizi basiniza alsaniz ve oyle dusunseniz, insan hayatina yazik eder miymis, edermis:(

canım gelip de yazmaya cesaret edemiyolar konularına gıcık kapıyorum
işlerine gelmeyince kaç konudan, ilgilenme

bu arada konu sahibi inşallah sonra çok ağlamazsın..
beklediklerinden farklı ve sert tepki alınca kaçıyorlar.
bi okusalar yazılanları belki de hayatları kurtulacak ama nerde.
hemen hepsi inadım inat diyen,herşeyi bilen! ama gözleri gerçeklere kapalı tipler.

Arkadaslar 16 kasımda düğünüm var ama balayı yerine karar veremedim. Yazın tatile gitcegimiz icin antalya marmaris gibi yerlere gitmeyim diye düşündüm. Istanbul adalar falan nasıl olur?

valla 2 gün sonra düğünü var. zor vazgeçmez bence.

Bu kızımızı alıp kafasını duvadan duvara çarpıp sürtmek lazım..
ooo çok sert.
ama bazen sert yapmak gerekiyor heralde.
yazık babası kendisini paralamış ama dinlememiş, bizi mi dinler.
kk da en kızdığım ve tahammül edemediğim konular ve de aynen senin yazdığın hisse kapılıyorum okurken.o derece sinirlerim zıplıyor.:KK62:
bu adam 30 filan değildir ,babasının arkadaşı nasıl 30 olacak ki.heralde en az 40 filandır babası bu kadar tepki gösterdiğine göre.

Arkadaslar 16 kasımda düğünüm var ama balayı yerine karar veremedim. Yazın tatile gitcegimiz icin antalya marmaris gibi yerlere gitmeyim diye düşündüm. Istanbul adalar falan nasıl olur?

çok yazık kendi etti kendi buldu demek düşer bize :KK43::KK43:

vazgeçmez o halde,düğün çok yakınmış.
zaten derdi vazgeçmek değil,ailesini suçluyor mesajında.
kendisi en doğrusunu yapıyor ama ne hikmetse ailesi bunu anlamıyor.

Bencede vazgeçmez kararını vermiş,yarın bir gün gelip dertliyim derse şaşırmam hiç..

ooo çok sert.
ama bazen sert yapmak gerekiyor heralde.
yazık babası kendisini paralamış ama dinlememiş, bizi mi dinler.
kk da en kızdığım ve tahammül edemediğim konular ve de aynen senin yazdığın hisse kapılıyorum okurken.o derece sinirlerim zıplıyor.:KK62:
bu adam 30 filan değildir ,babasının arkadaşı nasıl 30 olacak ki.heralde en az 40 filandır babası bu kadar tepki gösterdiğine göre.

25 yaşında kızım var,,kendi evladım gözümün önüne geliyor bu yazıları okuyunca.
Okudu masterını yaptı,çalışıyor para kazanıyor,evliliknasıl olsa olacak yani..
Bize 20 yaşında gelse evlenecem dese yolarım onunsaçını başını..
Onun için biraz sert te olsa yazma hakkını buluyorum kendimde,dinleyen anlamak isteyen olursa ne ala..

Back
X