Ailemin tutumu

ben de alinacak bir sey goremedim. ben annemde kalirken annem kimi zaman bana al hadi cocugunu gidin biraz dedigi de oldu, kendini mutfaga kapadigi da. yoruldu ve bunaldi kadin. asla torununa olan sevgisinden şüphe etmedim. aldim cocugumu disari ciktim misal, gram da alinmadim. cok normal. bizim cocuklarimiz bunlar. bakmakla yukumlu olan kisiler biziz. onlar bize yardimci oluyorlar. tabi ki yorulmaya ve de bunalmaya haklari var. yazdiklariniz o kadar kucuk o kadar kafa takilmayacak seyler ki, bosu bosuna gerginlik cikartiyirsunuz. o sizin cocugunuza bakarken alttan almasi gereken taraf sizsiniz.

Annenizin bir hatasini gormedim ben. Havalar sicak,evde ekstra insan varken is de fazla olur,bebek varken de ekstra zor olur. Yorulmustur normal. Ama rahatsiz olduysaniz toplayin esyanizi donun evinize.

Allahtan kayin validen yapmiyo surat annene bukadar bozulduysan ona neler dersin ayrica benim annemde cocuklari yollasam gel cabuk al bunlari diyo ne yaramazlar tek tek gelsinler falan filan ama alinmiyorum cunki benimkiler masaAllah fazla hareketli ayrica kayinvalidem bile bu ne bicim cocuk falan der ama ben ikisininde nekadar sevdigini gozunden sakindigini bilirim alinmam sende alinma bence

Siz o evin yabancısı değilsiniz.Hala kızısınız..Evde çorap da sıkışsa,sifon da takılsa söyler anneniz.Çok normal..Çünkü 50 yaşına da gelseniz anneniz için o evin kızısınız siz..

Bebek bakmaya gelince ..Herkesin bebeklere tahammülü aynı değil..Herkes eşit koşullarda yaşlanmıyor..Herkes hayatta aynı yollardan geçmiyor.Hatta herkesin tahammül eşiği falan da aynı değil..Benim annemin pskolojik olarak zor bir hayatı oldu örneğin.Bana şimdiden diyor ki ben torun bakamam haberin olsun. Ki evli falan değilim :))) Kayınvalideniz çok rahat çocuk bakıyor die anneniz de aynı rahatlıkla bakmak zorunda değil.Sevgisine şüpheniz yoksa anlık surat ifadesi için yargılamayın kadını.

Şu yazdıklarınızda bir tanecik bozulacak şey göremedim.İnşallah annenizin kalbini kırmazsınız durduk yere.

Acaba makinenin bi yerine mi.kaçtı falan diye dusunuyo krndince
Makinanın bı yerine kaçarsa makina bozulur. Kadın hakli. Öküz altında buzağı aramak olmuş sizinki. Bebeği sallarken zor uyumuş olabilir. Çok alışık değil belki annanenin uyutmasina. Babaanneye daha alışık olabilir. Benim bebeğimi annem uyutmaya çalışsa çok zorlanır. Alışık değil çünkü. Rahat etmediğiniz yerde fazla kalmayın.

Back
X