- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
-
Kızlar merhaba. Bilenler bilir bugun sınav tercıh sonucları acıklandı. İstediğim bölümlerden biri olan sanat tarıhı bölümü geldi bana erciyes üniversitesi.
Tercıhımı duyunca annem küplere bindi yok bu bölüm ne dandik bir bölüm adı bile duyulmamıs diye. Babama söyledi babam nispeten daha ılımlı ama o da dıyor iyi değil diye. Göndermemeye calısıyorlar.Ama ben bu bölümü sevıyorum hayalımde mimarlıkta yüksek lisans yapmak bile var. Bir görseniz bütün sevıncım kursagımda kaldı hala aglıyorum.
sinirlerim bozuldu. Ne yapacagımı bilmiyorum. Boyle istedigım bölümün boş dandık işe yaramaz gibi görmeleri çok canımı sıktı.
İş olanagı yok deyıp duruyor ailem ama hangı meslegın var kı ? Kac tane ogretmen atama beklıyor senelerdır boşta. Mühendisler itfaiyecilik için basvuruyolar. Hangı meslege elini atsan cogu iş imkanı olmayan yerler. Ben neden istediğim bölümü bunun için es geceyım ki. Cok moralım bozuk nolur bi akıl fikir verin sinirden elim ayagım titriyor ...
Hayalinizi bi kenara birakin bence. Turkiye şartlarında pembe gozlugu gozumuze takip hayalimizin peşinden gidersek ac kaliriz. Meslek edinebileceginiz bi bolum okuyun, calisirken yine hayalinizi okursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayalinizi bi kenara birakin bence. Turkiye şartlarında pembe gozlugu gozumuze takip hayalimizin peşinden gidersek ac kaliriz. Meslek edinebileceginiz bi bolum okuyun, calisirken yine hayalinizi okursunuz.
Türkiye'de işini severek yapan kaç kişi var sizce? En basiti dün Bim'e gittim, kasiyer kız suratsızın önde gideni. Poşet istedim, kafama atsa daha iyiydi, annem parayı uzattı 'bu mu?' diye sordu anneme. Bunlar hep işini sevmeyen, çalışmak istemeyen insanlardan çıkıyor.
Konu sahibi arkadaşım, tak pembiş gözlüğünü yap sevdiğin, istediğin mesleği.
Ailenin tavrı çok anlamsız.
Tercih yaparken bu muhabbeti yapıp sizi ikna etmeleri gerekiyordu.
Siz habersiz mi tercih yaptınız? Hiç sormadılar mı?
Şu saatten sonra çok gereksiz bir muhabbet.
Onların dediğini yapıp tekrar sınava hazırlansanız seneye puanınız düşecek kazandığınız yere gitmediğiniz için..
birde ağır çalışma şartlarından kuş kadar maaştan çıkıyor olabilir
Valla annemin bi tanıdığının kızı Bim'de kasiyermiş 2500 lira maaş alıyomuş. Çok da kuş gibi bi maaş değil sanırım, en azından poşetleri kafama atacak kadar sinirlendirecek bi maaş olmaması lazım.
2500 mu?? Bence imkansiz bir rakam bimde kasiyerlik için... Devletin memuru o kadar almiyor :/ çok sasirdim
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?