- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
İzmirdeki üniversitelerden birinde okudum hiç muhteşem bi eğitim almadım, aadece çok sevdiğim bi şehirde çok sevdiğim bi bölümü okumuş oldum. Sen gayet mantıklı düşünüyorsun. İtü, odtü, boğaziçi, galatasaray gibi üniversiteler olmadıkça okulun pek bi önemi yok. Çabalayıp bölümünü seversen herkesle şartların eşit olur kaldı ki kayseriden pek hoşlanmasam da erciyes üniversitesi köklü bir üniversite öyle tek kalemde harcanacak bi yer değil. Kadrosuna bakarsan özellikle tıp fakültesinin türkiye çapında olduğunı görürsün. Çok yakın bir arkadaşım erciyrs tıp mezunu çukurovada pediatri asisyanı lakin çok daha yüksek puanla çukurova tıp kazanıp okuyan arkadaşlarım aile hekimliği yapıyor. Üniversitesine göre olsa onların çok daha iyi yerleri kazanması gerekmez miydi? Bununla birlikte hacettepeyi istanbul üniversitesini bitirip işsiz ya da çok kötü şartlarda çalışan arkadaşlarım da var. Allah yardımcın olsun önce allah sonra senin azmin önemli iş konusunda. Biyoloji öğretmeniyim ben herkes atanamazsın işsiz kalırsın dedi şükür çalıştım atandım önce allah sayesinde tabii ki. Seni burda biraz gaza getiriyorlar bence sakin ol bildiğini yap. Bol şanslar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sağol canım benı anladıgın için. Evet bizim dershaneye bir odtüden bir de dumlupınardan fizikci gelmişti iş gorusmesi için. Odtü olanı değil diğerini almıstı dershane sahibi. Sebebi de odtülü için ' iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyor ' olmuştu. Artık hangi üni olursa olsun once bir niteliğe bakıyorlar sonra okul. Atandıgınıza sevındım. İşte her bölüm için mutlaka cıkıyor bu yorumlar insanı deli edıyorlar.