Ailemin yanıma her geldiğimde pişman olmam

Kocanızın iyimser huyunu suistimal ettirmeyin belki bir gün kocanda ehh be yeter artık bıktım ya senin ananın babanın isteklerinden derse haklı söyleresede ama o an senin zoruna gidebilir en iyisi bizimde elimizde yok deyip savıştırın

babanızı paraya çok pis alıştırmışsınız istedikçe istemiş yok deyince kötü olmuşsunuz..babanızı tanıyorsunuz bencilmiş ..
başından hata yapmışsınız yardımlarda bulunarak..

Bende şeyi anlamam damat napsin kizi aldk diye maddi yardm yapmak zorundamiyz kızın ailesine sanami güvenmişler asla kızımı biyle bı duruma dusurmezdm ama senin anlattgn baba profili icin çok normal elin adaminada yazik mecburmu canim para vermeye borc olsun ya da karsiliksz olsun fark etmez bence siz çok iyi yapmssnz o parayı isterken eminim çekinerek istiyosnzdr ben şahsen asla bı lira isteyip anneme vericem diyemem kendim calissam ayrı bı durum ama gönlünz bol anladgm kadaryla ama sizede yazık.

Senin kocanda maşşalah yani ne sabırlı adammış
Senin baban çalışmıyor mu
Bizimkiler olsa tenezzül etmez damattan para almaya ya
Ne rahat insanlar

Bence haklısınız eşiniz birşey söylemiyor diye babanızın onu ve sizi kullanmaya çalışması hic hoş değil

Birilerini sağılacak inek gibi gören, sürekli ne koparsam kardır anlayışında olan insanlardan tiksiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…