Ailemin yanına gelince gergin hissediyorum

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.226
126
43
21
Merhabalar herkese nasılsınız umarım iyisinizdir fazla uzatmadan konuya gireyim dediğim gibi ailemin yanına gelince çok gergin huzursuz hissediyorum özellikle bugün çok çok gerildim ailem çok kavgacı insanlar sürekli inat sürtüşme kavga bağırışmalar içinde büyüdüm her geldiğimde kavga dinlemeye gelmediğimi söylememe rağmen inadına yapar gibi özellikle kavga çıkarıyorlar artık gelmek istemiyorum zaten 3 haftadır yoktum perşembe mecbur geldim doktor randevum vardı yarın gelsin diye gün sayıyor ve şu an ağlamamak için zor tutuyorum babam ottan boktan kavga çıkardı sürekli bana da bulaşmak istedi bulaşmamasını onu çekemeyeceğimi söyledim aşağıda bi sebepten kızdı artık cidden onlara tahammülüm yok sevmiyorum hiçbirini napabilirim Allah için haftasonu gelmesen bunun güz tatili var yaz tatili var bitmiyor ki tatiller

İnsan ailesini seçemiyor. Ne kadar mesafeli olup hayatına dahil etmezsen o kadar iyi olur.

İnsan ailesini seçemiyor. Ne kadar mesafeli olup hayatına dahil etmezsen o kadar iyi olur.
Çok teşekkürler dahil etmesem bile evde durmak bile zulüm gibi gelip bulaşıyorlar çünkü özellikle babam ekstra yoruyor densiz konuşmaları şaka yaptığını sanması ama boş muhabbet olması her şeye küsmesi ben kimsenin bakıcısı değilim artık çok sıkıyor beni ve görmek görüşmek istemiyorum.

Benim de aile evimde hep kavga olurdu, büyük kavgalar değil ama hep bir huzursuzluk, babamın gerkesiz kaprisleri, hep haklı olduğuna inanması gibi.. Anneme üzüldüğüm için araya da girerdim ama fark ettim ki ilişki dinamikleri böyle. Onlar öyle anlaşıyorlar.

Sen de kimseden sorumlu değilsin, koca koca insanlar kendi hayatlarını diledikleri gibi yaşasınlar. Sen de okulunu bitirip kendi hayatını kurmaya bak.

Çok çok haklısın ilişkileri öyle cidden annem yine konuşuyor yine aşık değişmiyor ben üzüldüğümle kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…