ailemle akrabalarimla gorusmem suc mu

Bu ne be her şey eşinize göre ne ala memleket valla.
Kanser hastası annemi görmeme karışacak.
Kuzenimin nikahına kınasına göndermicek.
Kendim gitmeye kalksam çocuğu hasta ediyon dicek.
Çocuğa bak ben gideyim desem bakmayacak.
Siz karı kocamışınız yoksa sizi köle olarak mı almış kendisi ben çözemedim doğrusu.
Benim annem hasta olacak ve eşim gitmeme laf edecek bende o adama tahammül edecem mümkün değil.
Bu resmen merhametsiz ve vicdansızlıktır ve benim bu hayatta tahammül edemeyeceğim tek şeyde budur.
Herkesin arabası yok kış geldi diye evdemi oturuyorlar hazırla çocuğun çantasını düzgün giydir çık ona muhtaç değilsin.

Eşin kendi ailesini umursamadığı için seni anlayamıyor ama saçmalıyor ve vicdansızlık yapıyor. Kanser hastası annene gidememek ne demek?? Onun demesi lazım git moral olsun annene.
Benim annemde kanser tedavisi gördü. Evi bana uzak. Ben baktım, evime aldım, dönem dönem ben gittim onda kaldım günlerce.
Eşim asla tek laf etmedi. Kendi götürüp getirdi beni. Götüremediyse taksiye bin git dedi. Laf etseydi dünyayı dar ederdim ona. Annene birşey olursa çok vicdan azabı çekersin. Parala bence eşini. Kendi annesi hasta olsa demekki o da ilgilenmeyecek. Nasıl bir cinsmiş o.

Allah yardimcin olsun.
Esin vicdansizmis.
Anlar ama is isten gectikten sonra.

Allah ta kayinvalideni bildigi gibi yapsin umarim.

sizin izin almanız ble hata bnce aileme gidiyorum habern olsun tamam nokta böyle br şey için izin alcam koca da izin vermeyeck çeker kapıyı çıkarım on tane koca bulunur ama 1 tane anne baba bulunmaz allah korusun annenize brşey olsa bnun vicdanını siz çekeceksnz eşiniz değil

Beni deli eden şey esim dini boyutunu cok iyi biliyor benden daha bilgilidir bu konularda. Evlenmeden once izin isteme konusunda bende cok serttim ama oyle zor bi insan ki herseyden haberim olsun izinsiz hicbir şey yapilmasin istiyor. Bebegim cok küçük iki vesaitle gitmem lazim hasta oluyo yollarda. Ya esimin aile baglari cok kopuk o nedenle anlamiyo beni. Düğün konusunda sizce hakli degil miyim arkadas veya uzak degilki gitmeyim. Devamli ben taviz veriyorum kendisi hicbir şeyden eksik kalmiyo kisitlamiyorum onu. Bilmiyorum bunun sonu nereye gidecek
yapmayın lütfen sıkıca sararsınız bebeğinizi hiçbirşey olmaz
bebeği kucağında dünya turuna çıkan insanlar var kaldı ki rusya da bebekler ölürdü soğuktan o zaman
bence de eşinize hiç minnet etmeden gidin siz, eşinizin dini duyguları yüksek madem anne baba hakkınıda çok iyi bilmesi lazım
hem benim annemde kanser tedavisi görüyor ve bu zamanlar insanların morale sevdiklerine çok ihtiyacı oluyor
eşiniz götürmüyorsa siz gidin iyice sarıp sarmalarsınız hiçbirşey olmaz çocuklarınıza.

Back
X