Ne işi bu? Tabi ki isterim. İstanbul'da oturmuyorum
Ben de öğrenciyken küçük şehirdeydim.
Her sehirde var böyle işler. Facebook aç, ankara hostes / Çanakkale part-time falan, böyle alternatif seyler yaz. Binlerce iş ilanı çıkar. Ya da Google şehrini organızasyon ajansı diye arat. Telefon ac bilgilerini ver seni WhatsApp gruplarina eklesinler.
Ne tür işler?
Aklına gelebilecek her türlü iş.
Mesela benim gittiklerim genelde su tür oluyor
Bazen iş için gelen yabancıların yanında takılıyorum, öyle sohbet muhabbet. Belki bir şeye ihtiyaçları olursa diye. Ki İngilizcem de harika değildir,bana kadar:) ama sevimli biriyim, kurtarıyorum.
Eskiden dahaha çeşitli işlere giderdim. Aklına gelecek her şeyde part-time elemana ihtiyaç var.
Mesela fuarlarda hosteslik , mesela paketleme işleri , mesela lcv (davet edilen insanları arayıp 'kesin gelecek misiniz,kaç kişi?' diye sormak) , şirketlerin piknik organizasyonunda görev alma, düğün nisanlarda ortalıkta dolaşan kızlardan olma, palyacoluk, broşür dağıtma, yüz boyama, kreş odasında ablalik,festivallerde konserlerde,toplantilarda görev alma... Aklına gelebilecek her iş var işte..şehrine ve ajansina bağlı değişiyor.
Bu arada nazlı , el bebek gul bebek insanları hiç sevmem ya

yaşın küçük değil ailen fanusta da yetistirdiyse o fanusu kırıp doya doya oksijen almak senin ellerinde

onu yapamam bunu yapamam diye miyminti olursan bos bir hayat yaşarsın . Az konfor alanından çıkmaya calis. Kendini zorla. 'o yapamaz,o nazli' diyenleri utandir