ailemle başım dertte... ileride ne yapıcam ben?

Geleneksel bir aile böyle olmaz biz böylelerine çarpık zihniyetli insanlar diyoruz. Benim ailem geleneksel örf adet belli şeylere dikkat eden bir aile ben şu yaşımda asla anneme babama danışmadan bir yere gitmem böyle yetiştim bu benim ezik olmam ilede alakalı değil onlarla yaşıyorum onların kuralları e haklılarda çevre kötü. Ama benim geleneksel olan babam en basiti komiği benim cilt bakım ürünlerimi makyaj malzemelerimi bilir kendi gördükçe gider toniğine kadar alır hele hele renkli far paleti görse kıyafet görse direk alır. Evlilik konusunda bile kızım eğitim durumun neyse ona göre biri olmalı para pul önemli değil mesleği eğitimi olsun hayırlısı olsun demelisin. Ben annenle evlenirken hiç bir şeyim yoktu her şeyimi kendim yaptım mesleğim olmasa mesleğimin verdiği çevrem olmasa buralara gelmezdım der. Senin ailen ise kusura bakma bağnaz Bir insan evladı için ölürsede sizin diyemez yav bazen burda aile baskısı ( istediğim saatte gece vs dışarı çıkamıyorum) yapıyorlar diyenler ailesin ellerini öpmeli

Melis sen çok değişik bir arkadaşımızsın vallahi...
Bak bu sitede hazetmediğim tonla insan vardır ama onlar bile en azından tutarlı ve düşüncelerinin arkasında olan insanlar ama sen böyle değişik bir kafaya sahipsin... Nasıl desem bir konunda Burda sana yorum yapanlara kıskançlar, kuduranlar, evde kalmışlar diye verip veriştiriyorsun ertesi gün Merhaba Kk'nın güzel kadınları diye konu açıyorsun. Hani fikirlerine, düşüncene cidden lafım yok istediğin düşüncelerde olabilirsin ama Çok tutarsız bir kızsın.. Ayrıca şu konuda aileni eleştirdiğin noktaların hepsi günler öncesinde burda erkek arkadaş ve cinsellik meselelerinde seni eleştirdiğimiz noktalarla paralel şeyler... O zaman seni eleştirenlere tonla laf söyledin, salladın ama şimdi senden çok da farklı bir zihniyete sahip olmayan aileni geri kafalılıkla suçluyorsun. Amacın ne?

Son düzenleme:
Ayrıca siz bakire değilsiniz diye evde kalmışsınız ve kimse yüzünüze bakmıyor. Kıskançlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Bir de biz erkekimizi elimizde tutmak için sevişen aciz kadınlarız

Konu sahibi niye banlandı ki? Engin fikirleriyle bizi aydınlatmalıydı.

Merhaba canım. Ne olursa olsun sevmediğin ve mutlu olmicağın bi insanla sakın evlenme. Sen mutsuz olucağına çocuğunun mutluluğunu düşünmeyen ailen mutsuz olsun. Sonuçta evleneceğin kişiyle bir ömür aynı evi paylaşacak olan sensin. Yaşın kaç bilmiyorum, etrafımda çok örnek olduğu için söylüyorum. Sakın seni dövme potansiyeli olan, sana kaba davranan biri ile çok sevsen bile evlenme. Çünkü ailen sana asla sahip çıkmicak, kocanda böyle bi insan olursa hayatını zehir edersin. Çünkü ailen ne kadar kötü olursa olsun kocan böyle biri olursa aile evini mumla ararsın. Çok şahit oldum çevremde böyle insanlara. Eğer kendi mesleğin varsa, ekonomik özgürlüğün varsa da bu senin için çok büyük bi avantaj. Kocan seni ezemez.

Bu söylediğinde haklısın. Karakteri olan insan bunu kullanmaz. Kavga ettiği zaman yüzüne vurmaz. Çok haklısın bu söylediğine lafım yok, olmaz demiyorum, düzgün insan bunları yapmaz diyorum.
Katılıyorum düzgün insan yapmaz ama maleaef düzgün sandığımızın çoğu çürük çıkabiliyor. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…