Ailemle ipleri kopardim.

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Iki uc ay sonra kesin donus yapacaktim ama onlar bir tatile gel sonra kararini verirsin dediler. Psikolojim cok iyi olmadigi icin kabul ettim ve biletimi aldim. Simdi pisman oldum. Hepsiyle iliskimi kestim, nefret ediyorum onlardan. Biletim de yanacak mecburen. Ben onlar icin hayatimi verdim elimde kocaman bir sifir. Bu kez kararliyim hic biriyle konusmuycam.

Ne degil ki. Cok SIKINTILI BIR DONEMDEYIM. Hic biri yanimda olmadi. O cok sevdigim yegenim bile festivale gidiyor yarin. Kimsenin umrunda degilim. Beni cileden cikartacak bir suru sey yaptilar hangi birini anlatsam ki. Annem babam zaten yasli cok sey beklemiyorum ama biri de beni anlasin artik. Kimse bu kiz neden boyle ne istiyor demiyor. Varsa yoksa hasta bir ablan var ona bakacaksin . Cocuklarina bakacaksin. Ablam akil hastasi bu arada. Bunu da acikca soylemezler. Ama nerde BIR SIKINTILARI VAR BENIM HABERIM OLUR, yardim ederim. Ben hic biriyle gorusmek istemiyorum. Suan ki SIKINTILI DONEMIM ONLARLA ILGILI DEGILDI ama bekledim birileri yanimda olsun. Bilmiyorum ya. Bu donemde de tek kaldim ya artik umrumda degil.

mutlaka haklı sebeplerin olabilir,her insan sıkıntılı dönemler geçirir ve ailesini yanında ister anlıyorum ama insan ailesini bir kalemde silemez.bir anlık öfkeyle bunları söylediğini düşünüyorum.akıl hastası ablam var demişsiniz , bu durum ailenizinde çok sıkıntlı günler geçirdiğini gösterir.manevi anlamda çok yıpratıcıdır eminim.anne- baba onlar herşeyimiz bence sakin kafayla bir daha ddüşün canım...

Onlar hic birsey cekmiyor. Her zaman bana yuklerler cunku ben dayanikliyim, gucluyum, bana birsey olmaz. Inan neler yasadigimi anlatsam sen o ablayla bir gun daha gorusmezdin. Hasta filan diye cekmezdin. Yeterince taviz verdim, yeterince yiprandim. Kendimi oldurmeyi bile dusundum bu ara her gun agladim. Biri yanima gelmedi, destek olmadi. Ben toparlanicam ama hepsini de sildim. Bundan sonra donusu yok. Belki baska bir ulke belki Turkiye ama onlarsiz.

teyzemde aynı senin gibi. o almanyada daha da gelmem diyo. bence sende kesin dönüş falan yapma sakın uzak ol en iyisi

Senin gibi derken ? Beni rahatsiz edenler burda, Turkiye'de degil. Turkiye'yle bir sorunum yok yani. Ne yapacagimi cok iyi biliyorum ben.

Cevabına şaşırdım arkadaş orda sana bir öneride bulunmuş senin verdiğin cevaba bak! Böyle karşılık vereceksen neden konu açtın?

boşver cnm,türkiyeye gel ama güneylere falan yerleşmek için:)
bu arada akıl hastası ablan neden çocuk yaptı,sonradan mı oldu,gizleniyor mu hastalığı,yanlış bişey...

Bana kimse sunu yap, bunu yap diyemez. Sunu yapar misin, kesin donus yaparsan iyi olur sebebi su... , kesin donus yapmazsan kotu olur sebebi su .... Diyenler disinda kimse yorum yapmasin cunku zaten cevap vermem. Bu konuyu da polemik yaratmak icin acmadim. Kimseyle tartismam yani. O yuzden kimse kusura bakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…