- Konu Sahibi Obsessivelove
-
Sanki fevri olan sadece konu sahibiymiş gibi yorumlara çok şaşırdım. Okuduklarimdan anladığım her şeyi karşılıklı yapıyorlar. Kız gereksiz yerde susun diye bağırdıysa abinin de boğazını sıkması normal yani? Karşılık olarak, konuşmak için senden izin almayacagiz diye bagirsalardi bile daha mantikli olurdu. Muhtemelen sinirli yapin da senin doğuştan getirdigin bir özellik degil. Benim tek tavsiyem (eğer okuyorsan başka) tembellik etmeden çalışıp bir okul kazanman ya da bir ise girip evde geçirdiğin zamani azaltman. Birbirine karşı bu hale gelen bir iliskiyi tek tarafli duzeltemezsin. Dışarıda tanidigin insanlara karşı ise bu sinirini taşımamak için daha dikkatli olmali ve gerekirse psikoloğa gitmelisin. Ama tekrar ediyorum psikologa gitsen de ailenle olan ilişkin sadece senin çabanla duzelmeyecektir. Bu gibi davranislara maruz kalmamak için evdeyken onlarla çok muhatap olmamaya çalış, çünkü sen de kendini tutamiyor ve alttan alamiyorsun belli ki.
O an rahatsiz olmusum belki o konusmadan ondan susun demisim sorun dedikodu yapmalari filanda degil . Siz kendinizi benim yerime koyun sessice bir odada vakit geçiriyorsunuz baska odadan koyu muhabbet sesler odaya geliyor 5-10 dk neysede saatlerce dinlemek zorunda olmak ister miydiniz ?
sizde kesinlikle sorun var.
1 başka odalardalar
2 kapıyı kapatın
3 anneyle abinin sesleri neden rahatsız eder ki?
4 bende sandım ki dedikodudan rahatsızsınız.
O an rahatsiz olmusum belki o konusmadan ondan susun demisim sorun dedikodu yapmalari filanda degil . Siz kendinizi benim yerime koyun sessice bir odada vakit geçiriyorsunuz baska odadan koyu muhabbet sesler odaya geliyor 5-10 dk neysede saatlerce dinlemek zorunda olmak ister miydiniz ?
2.mantikli evet
Cidden sadece bana mi tuhaf geliyor
5-10 dakika konussalar neysede
1saat ondan bundan dedikodu yapmaları güzel değil ben surekli konusmalarindan rahatsiz oldum o an.Kesinlikle sorunun var demen garip degil mi ? Bir yazidan bu sonuca varmaniz yani. Ne sorunu onu da yazin lutfen.kisaca teshis koyun.
Ben yanlış algılamışım o zaman kesinlikle sorun var dediginiz icin yanlış anlamışım neyse.tamamda siz ‘dedikodudan rahatsız olmadım, konuşmalarından, seslerinden rahatsız oldum’ dediniz. normal insanlar kapıyı kapatır sesten rahatsız olduklarında. ne yapsınlar insanlar aynı odada oturup sohbet bile etmesinler mi.
dedikoduyu tasvip etmiyorum ama siz kendiniz dediniz sorun dedikodu yapmaları değildi diye.
ayrıca burdan bana ‘teşhis koyun’ demenizde ayrı tuhaf. ne teşhisi koyucam ben. hastasınız demedim ki. sorun var dedim.
Onlarin tepkisi de aşırı amakısaca kapıyı kapatır hala ses geliyoda müzik dinlerim kulaklıktan. çok basit yani.
aşırı tepki vermişsiniz. cidden aşırı.
Onlarin tepkisi de aşırı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?