• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

21 yaşındayım.Çok sağolun yorumunuz için. Benim hissettiklerimi çok güzel aciklamissiniz. Içimi ferhatlattiniz teşekkürler :)

Heh şöyle gül biraz,ben 21 yaşımda evlendim mesela..
21 yaşı o dönemler çook olgun sanırdım,daha bebeymişim,sende öylesin şimdi benim gözümde: )
Kendini koru,güzel günler sana çok yakın..ve o gelecek güzel günlerin için dağılma.
Annen bile olsa,öyle iğrenç bir küfüre eyilme.
Evlatsın diye,o derece namus davası olacak küfürleri kaldırmak zorunda değilsin.
Sen vicdanını rahat tut,saygından ve sevginden ödün verme.
Gün gelecek senden bir telefon gelsin diye bekleyecekler,o derece yüceleceksin gözlerinde.

Sabır et,sadece sabır.
Allah a sığın,seni hak edecek eş ve evlatlar iste..
Tabi kariyerin en başta,onu bir önceki mesajda belirtmiştim..:)
Çok öptüm seni,Allah a emanet ol:)

Son düzenleme:
annenin karekter yapısı ve eğitim düzeyi nedir acaba?

çok taze bir anne adayıyım ve düşüncem şu, anne kelimesi ya da her anne kutsal değildir,evladına Allahın emaneti gözüyle bakıp en iyi şekilde yetiştiren kadın iyi annedir, ne demek kızına o şekilde küfretmek,konu sahibinin fiziksel kökenli ama ruh sağlığını da etkileyen bi hastalığı var belli, annedir çocuğun hamurunu yoğuran becerememiş demek ki, anne diye aaa nasıl vurursun diyemicem ne yazık ki

Kız hastayım diyor ve hala diyosunuz ki kalk kız sen sil camları:ssz:
Valla yorumlarımdan az buçuk tanıyan bilir beni dedemin eski halini görseniz cinnet geçirir yine de haklı siz olurdunuz.
Yaşamayan anlayamıyor işte daha ne diyeyim.

Tatlım sen sakın katı yorumlardan etkilenme.
Lütfen sil göz yaşlarını,emin ol bende senin yollarından geçtim,çok ağır günlerim oldu.
Bileklerimin içi acırdı sinirden..Sinirlerin geçtiği yerler çürümüştü sanki..
Çok iyi bilirim yorgana sarılıp,kendimi yalnız hissetmemek için yorgandan medet umduğumu.
Yer yarılıp,yerin dibine geçmeyi çok istemişimdir,buhar olup uçayım,kimse bulamasın beni..
Çok iyi bilirim anne-oğul birleşmesini,ve küçüğün dışlanmasını..
Benim bir odam bile yoktu,annemin yatağında yatıyordum,eğer kavgalıysak,gelip kovardı yatağından yada mutfağından.

Sığınacak liman ararsın,babaanneme sığınırdım çoğu zaman..
Kendini rezil rüsva hissedersin,ailen sana değer vermiyor,el nasıl versin diye düşünürsün..

Fakat yıllar geçtikçe,o seni dışlayan aile,sana muhtaç,senden gelecek tek bir mesaja,bir tek alo demene muhtaç kalacaktır.
Şimdi kıymetime kar yağıyor benim,eminim seninde öyle olacak gün gelecek.
Lütfen sakin ol,ve kendini geliştirici şeylerle ilgilen..
Hepsi kabus,hepsi kötü rüya..

Bugün tamda onu istedim,yer yarilip yerin dibine gecmeyi.. Kaçmak istedim uzaklara,bulamasinlar beni. Sığınacak bir liman istedim. Ama yok ki.. Hiç kimsem yok. Babam var bir tek oda normalde yanima mutlaka gelir konusur öper yanima gelmedi bile abim yüzünden. Allah razı olsun olumlu yorumunuz için. Çok mutlu oldum. Benim bekledigim yorum ohh iyi yapmışsın tarzinda şeyler degildi zaten sizin yorumunuz gibi umutlu,olumlu yorumlar. Sağolun çok sağolun.

yok anacım bu gece bende sorun var..diyorum ki anne hatalı 10 defa dedim bunu ama eğer konu sahibi pişmansa ve arayı düzeltmek isytiyorsa gönlünü alsın bari ama anne de özür dilemeli o küfürlerle olmaz.annelik bu değil.bu kadar kolay değil...

ne demişim şimdi ben çok mu fena bişey demişim? kendimden şüphe dicem artık ama.yapıcı olmaya çalışıyorum daha fazla kışkırtmak istemiyorum çünkü zaten üzgün konu sahibi bari orta yolu bulalım diyorum.

sonuçta anne-baba atsan atılmaz.

kadesa sen benı yanlıs anladın ben sana kızmadım:34:

Annem babamdan yana problemim yok ama bir abim var Allah düşmanımın başına vermesin. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Konu sahibinin haksız olduğu noktalar olsa da hiçbir anne kızına o şekilde küfür edemez, etmemeli :53:

Kız hastayım diyor ve hala diyosunuz ki kalk kız sen sil camları:ssz:
Valla yorumlarımdan az buçuk tanıyan bilir beni dedemin eski halini görseniz cinnet geçirir yine de haklı siz olurdunuz.
Yaşamayan anlayamıyor işte daha ne diyeyim.

babannem babam okula giderken arkasından beddua edermiş ölün gelir inşallah diye, ki 80 dönemleri, ortalık karışık o ihtimal var, şimdi diğer iki oğlundan fayda yok gene babam evlatlık yapıyo onlara, ama hala yaranamıyo,benim annemde bize hep Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin diye dua ederdi, al işte ikiside anne, ben anneme kurban olurum ama babam annesini sevmez niye sevecek?

Abin gazı vermiş yetmemiş gitmiş babanı doldurmuş oh valla abi mi düşman mı belli değil..Aile içinde sevgi yok saygı yok hiç bir şey yok bence 21 yaşındasın oku yada iş bulup çık kurtul o evden arada gelip görürsün aileni..annen sana o küfrü etti kim bilir daha neler demiştir..Camları da babanı daha güzel doldurmak amaçlı mı saklamışlar??!! Duymamazlıktan gel bazı şeyleri ettiği küfür yenilir yutulur değil ama kendi huzurun için duyma..Üzülme canım hastayım da diyorsun stresten üzüntüden uzak durmaya çalış kendin sağlığın için..Hasta insana yapılacak iş değil şu..Annen gelmedi mi yanına?

Evet öyle bir durumdayım ki kimse anlayamaz beni. Göz yaslarimin ardı arkası gelmiyor suan. Annem beni seviyormu bilmiyorum. Kötü bir çocuğum ben. Annemde sevgi şevkat hissedemiyorum yapamam özür dileyemem. Henüz çok yeni çok sinirliyiz. Teşekkürler güzel dualariniz için.
anne oyle bir kutsaldirki evlat uvey bile olsa sever
canim sen iyi dusunki iyi olsun hersey
bugun gecsin yarin sakince konusursun sen kotu cocuk degilsin belkide hayat seni boyle yapmis
yaptigina destek vermiyorum asla bir evlat anne ye babaya el kaldirmamali !!!!!
ama senin toparlanmagini isterim sonucta sende insansin seninde kalbin var dusunduklerin farkli seyler olsada aynidir insan oglu hep kendine kucucuk bir seyi buyuk bir dert yapar sonra vakit kecince guler gecer
sen annenle iyi ol ailende iyi ol bak Allah seni nasil odullendiricek mutlulukla saglikla....

çok taze bir anne adayıyım ve düşüncem şu, anne kelimesi ya da her anne kutsal değildir,evladına Allahın emaneti gözüyle bakıp en iyi şekilde yetiştiren kadın iyi annedir, ne demek kızına o şekilde küfretmek,konu sahibinin fiziksel kökenli ama ruh sağlığını da etkileyen bi hastalığı var belli, annedir çocuğun hamurunu yoğuran becerememiş demek ki, anne diye aaa nasıl vurursun diyemicem ne yazık ki

Evet yaşadıklarım, yaşayamadiklarim,ilaçlar psikolojimi alt üst etmiş durumda. Ama damarima basilmadigi sürece iyiyim ben. Gülerim hep. Annem bugün damarima bastı.

İlkokul
mezunu.Annem aslında çok neşeli,esprili biridir ama o tür küfürleri
sinirli anında hep söyler.

bu küfür olayı kötü annen bütün gün evde temizlik mi yapar arkadaş .çevesi yokmu?

Anne yavrusuna öyle küfürler etmemelidir allah göstermesin ne korkunç birşey. Herkesde kızın vurduğuna laf etmiş eğer sizde yavrunuza yarın birgün öyle küfür ederseniz oda gelip sizin ayağınızdan öpüp allah razı olsun demeyecek öyle değil mi? Anne dediğin koruyup kollar evlatlarını. Ne anneler görüyoruz müge anlıda annelikten bi haber vicdansız. Sadece doğurmakla anne olunmuyor maalesef. Allah islah etsin.

Sen neolursa olsun annene el kaldırma. O camlarını sildiğinde sende odadan çıksaydın. Genç kızların zor olduğu dönemler vardır kimsenin anlamadığı yalnız kaldıkları ama o zamanlarında bitecek ve geride senin yaptıkların kalacak. Sinirli olduğunda ya sabır çek bol bol bu sana yardımcı olacaktır. Annenden özür dile abinin aranıza girmesine izin verme. İnan evden kurtulduğunda ailenden daha yakın birini bulmayacaksın hayatında. Dünya çok acımasız insanlar kötü olabiliyor. Sabret allah sabredenleri sever..

Bir anne 21 yaşındaki kızına fiziksel şiddet uygulayıp,
ağza alınmayacak küfürler edebiliyorsa, haketmiştir.

Hiç kendini suçlama.

Etki tepki meselesi...

Anne anneliğini evlat da evlatlığını bilecek...

Son düzenleme:
babannem babam okula giderken arkasından beddua edermiş ölün gelir inşallah diye, ki 80 dönemleri, ortalık karışık o ihtimal var, şimdi diğer iki oğlundan fayda yok gene babam evlatlık yapıyo onlara, ama hala yaranamıyo,benim annemde bize hep Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin diye dua ederdi, al işte ikiside anne, ben anneme kurban olurum ama babam annesini sevmez niye sevecek?

yuh diycem ama..nasıl anne bu nasıl evladına öl diye beddua eder..niye doğurmuş o zaman?

dilim tutuldu şu an.

Annenin acilen öfke kontrolü için tedavi olması gerekiyor.İçsin bir antidepresan rahatlasın
evlada bu kadar çirkin küfürü ilk defa duydum.Allah islah etsin ne denir bilemedim.
Sizinde rahatsızlığınız varmış ciddi bir rahatsızlık galiba annenizin bunu
bile bile size terlikle vurması küfür etmesi çok kötü.İnsan hasta çocuğunun
üstüne titrer.Herhalde hayat annenizi çok yıprattı.Evliliğinde kötü şeyler yaşadı
çok mutsuz kimbilir o da buraya yazsa ne dertleri vardır.Bunları siz daha iyibilirsiniz.
Şu aşamada gerginlik geçene kadar göze batacak hareketler yapmayın.
Siz daha sık yaşadıklarınızı burada paylaşın dertleşin rahatlarsınız.
Büyüklerinin tecrübesinden yararlanırsın.İlk tepkilere üzülme. anneye el kalmaz
açısından bakınca yazanlar haklıydı annenin seni nasıl hırpaladığı senin hastalığın
bilinmediği içindi.İkinizde kontrolünüzü kaybetmişsiniz.Daha sakin olmaya çalış.

yorumlardan kanım dondu gerçekten

Sizler küfür işitip Allah razı olsun anne diyorsunuz galiba empati sıfır

Size daha iyi evlatlar verir inşallah rabbim yine de yaşamayın yaşamadığınız için azıcık empati de yapmayın yorulursunuz sonra

Gece gece nasıl üzüldüm :43:

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim.

Muhtemelen annen ve babanın mutlu bir evliliği yok.
Mutsuz evliliklerdeki bir çok kadın gibi acısını çocuklarından çıkaran,
psikolojik sorunları olan bir annen var...

yuh diycem ama..nasıl anne bu nasıl evladına öl diye beddua eder..niye doğurmuş o zaman?

dilim tutuldu şu an.

anne işte, bi arkadaş yazmışya üveyde olsa anne kutsaldır falan, bunlar laf, kızını satan var yaa, geçen haberlerde kızlarıyla grup seks yapan ailenin haberi vardı, bunlar mı kutsal, her türlü genelleme yanlıştır anne var anne var bizzat hayatımdan bir örnek verdim kadesacım babannem bizi de sevmez zaten babamı sevmediğinden

Back
X