• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle Kavga Ettim Camları Aşağı Indirdim :((

Kesinlikle her anne kutsal değil ve sadece doğurdu diye cennet ayaklarının altında değil. Benim de çocuğum var şimdi sadece doğurdum diye kutsal mı olacağım? Anneliğe kutsallığını veren şey şefkati, yavrusunu canından öte tutması vb. özellikleridir bana göre.

Tabii ki anneye vurulmamalı ama kimseye vurulmamalı en önemlisi. Bir de çucuğun gözünden bakalım; o istemeden onu dünyaya getirdiler diye her türlü psikolojik de dahil şiddeti yaşama ve karşılığında boyun eğmek mi çocuğun görevi. Evlatlarımız mağazadan alınan kıyafet gibi bişey değil sonuçta, koluna çamaşır suyu damladı diye dolabın arkalarına atalım. Dünyaya getiriyorsan hakettiği saygıyı sevgiyi özeni göstermek zorumdasın. Yoksa bu işte herhangi bir kutsallık göremiyorum ben.

ben de her anne kutsaldır lafına asla inanamıyorum
anneannem durumu iyi olduğu halde 6 çocuk doğurmuş biri dışında (zihin engelli dayım) hepsini eltisine göndermiş bakıversin diye
eltisi yani annemin yengesi hergün sıra dayağından geçirirmiş hatta bigün annem 5 yaşında altına kaçırdı diye çırılçıplak soyup kapı önüne atıvermiş kış günü kar yağıyormuş, annem sabaha kadar ağlamış
sabah komşu görmüş de çırılçıplak adam kapıyı vurmuş alın kızı içeri diye
amcası zaten engelliymiş evi yengesi yönetirmiş o çalışırmış
ee kadın da elti çocuklarına bakmak zorunda değil tabi
kendinin de çocukları varmış
annemin kendi annesi evinde yemeğini yiceğini yerken annem her gece aç yatardık diyor
babası da ne para gönderirmiş ne başka bişey
kadın yıllarca annemlere küfretmiş dövmüş annesi de hiç umursamamış o kadar çocuk içinden bi annem okumuş öğretmen olmuş
sonra erkekler büyüyünce köye dönmüş anneannemin yanına ama kızları almamışlar eve ikisini eltisi evlatlık vereyim mi demiş aman ver gitsin demiş anneannem,teyzelerimi vermişler ama annem okuduğu için vermemiş yengesi

sonra malı mülkü ölmeden oğullarının üzerine yaptılar hiçbi bayramda gittiğimizde anneannem yüzümüze bakmazdı bilmezdi bizleri zaten
annem geldiğinde elini öptürmeye bile çekinirdi hem de annemin ona karşı hiçbi saygısızlığı olmadığı tek istediği anne şefkati olduğu halde annemle teyzemlerle konuşmazdı
bigün köyden birinin düğüne gittik anneannemin annemle tek konuştuğu kelime kına yakılırken köyde para toplanırmış tepsi gezdirilirmiş
o an annemde bende yanındayım anneme döndü "para verde şu tepsiye atıverem" dedi. inanlır gibi değil tek dediği buydu. sonra hastalandılar da dayımlar atıverdi bi köşeye biz getirdik teyzemlerle bizler baktık hastaneye yatırdık bi kuruş vermedi erkek evlatları her malı mülkü kendileri almasına rağmen.
hatta dedem ölürken dayım uzaktaki evlerinde yatmış geceleri ölüm acısı çekiyor bağırıyor rahatsız oluyorum diye. bize deseler yine hastaneye götürürdük ama haber vermediler dedem de öyle ölmüş. anneannem de rezillik içinde öldü.
her anne baba aynı değil asla
hele küfür hakaret gibi şeyler bi annenin ağzına asla yakışmıyor
ben annemden hiç böyle bişey duymadım

ben de her anne kutsaldır lafına asla inanamıyorum
anneannem durumu iyi olduğu halde 6 çocuk doğurmuş biri dışında (zihin engelli dayım) hepsini eltisine göndermiş bakıversin diye
eltisi yani annemin yengesi hergün sıra dayağından geçirirmiş hatta bigün annem 5 yaşında altına kaçırdı diye çırılçıplak soyup kapı önüne atıvermiş kış günü kar yağıyormuş, annem sabaha kadar ağlamış
sabah komşu görmüş de çırılçıplak adam kapıyı vurmuş alın kızı içeri diye
amcası zaten engelliymiş evi yengesi yönetirmiş o çalışırmış
ee kadın da elti çocuklarına bakmak zorunda değil tabi
kendinin de çocukları varmış
annemin kendi annesi evinde yemeğini yiceğini yerken annem her gece aç yatardık diyor
babası da ne para gönderirmiş ne başka bişey
kadın yıllarca annemlere küfretmiş dövmüş annesi de hiç umursamamış o kadar çocuk içinden bi annem okumuş öğretmen olmuş
sonra erkekler büyüyünce köye dönmüş anneannemin yanına ama kızları almamışlar eve ikisini eltisi evlatlık vereyim mi demiş aman ver gitsin demiş anneannem,teyzelerimi vermişler ama annem okuduğu için vermemiş yengesi

sonra malı mülkü ölmeden oğullarının üzerine yaptılar hiçbi bayramda gittiğimizde anneannem yüzümüze bakmazdı bilmezdi bizleri zaten
annem geldiğinde elini öptürmeye bile çekinirdi hem de annemin ona karşı hiçbi saygısızlığı olmadığı tek istediği anne şefkati olduğu halde annemle teyzemlerle konuşmazdı
bigün köyden birinin düğüne gittik anneannemin annemle tek konuştuğu kelime kına yakılırken köyde para toplanırmış tepsi gezdirilirmiş
o an annemde bende yanındayım anneme döndü "para verde şu tepsiye atıverem" dedi. inanlır gibi değil tek dediği buydu. sonra hastalandılar da dayımlar atıverdi bi köşeye biz getirdik teyzemlerle bizler baktık hastaneye yatırdık bi kuruş vermedi erkek evlatları her malı mülkü kendileri almasına rağmen.
hatta dedem ölürken dayım uzaktaki evlerinde yatmış geceleri ölüm acısı çekiyor bağırıyor rahatsız oluyorum diye. bize deseler yine hastaneye götürürdük ama haber vermediler dedem de öyle ölmüş. anneannem de rezillik içinde öldü.
her anne baba aynı değil asla
hele küfür hakaret gibi şeyler bi annenin ağzına asla yakışmıyor
ben annemden hiç böyle bişey duymadım

bu nasıl bir hayat, nasıl bir anne ya. resmen kanım dondu. bebek yaşında kızı dışarı atmalar, çocuklarını terketmeler...

allahtan annen normal bir yetişkin olmuş, sana bunları yaşatmamış. ne diyeyim Allah böyle insanları ıslah etsin (anneannen gibileri). teyzelerin evlatlık verildikten sonra yüzleri gülmüş mü acaba onu merak ettim...

Seni kınamayacağım...
Çünkü bu yollardan ben de geçtim..
Ben anneme hiç vurmadım ama tartıştığım zamanlar oldu..
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ergenlik dönemlerinde olduğunu düşünüyorum...
Senin yapman gereken şey annenden özür dilemek, gönlünü almak.
Emin ol tartıştığın şeyler için bile zamanı gelince pişmanlık duyuyorsun..
Kimbilir anneye vurmanın pişmanlığı nasıl yakar canını..
Bir gün anne olunca sen de anlayacaksın..
Hamileliğin güçlüğünü, doğumun güçlüğünü, çocuğunun her yaşındaki halini onu büyütmenin güçlüğünü sen de anlayacaksın..
Ilerinde en azından annemin gönlünü almıştım demek için bugün annenin gönlünü al..
Onun hakkını asla ödeyemezsin....

Ben En Çok Suyun İçindeki O Kokuyu Merak Ettim Desem :1::44: Ya Ne Koymuş İçine de Çok Kokmuş Bu Kadar Bez

maalesef bende senin gibi sinirliyim ergenlik döneminde ise deli gibi siirliydim bağırır çağırırdım anneme vurmadım ama belki iteklemiş olabilirim. şimdi hala sinirliyim bazen sesim yükseliyor keşke böyle olmasaydım sakin biri olsaydım diyorum ama bu keşkelerimin en büyüğü annemi üzmeseydim oluyor. onu hiç üzmeseydimde pişman olmasaydım. annene ailene karşı hissettiğin nefret aile içinde yaşanan gergin ortam ve mutsuzlukların tadını iyi bilirim. ve sende benim gibi 30 larına gelince gözyaşlarıyla hatırlayacaksın bu günleri tek pişmanlığında annenle olan kötü anıların olacak. rabbim yardımcın olsun.

sen var ya anneni bir kaybet bi evlen bi çocuk sahibi ol bak nasıl arıyosun afedersin o b.... kokusunu bile..

annene vurmuşsun canını yaktığın yetmiyor bi de kanattım diyorsun ya pes..

haklıyken de haksız duruma düştün gözümde...

camı çerçeveyi değil o annenin yüreğini yerle bir ettin.. hiç mi güzel gününüz yok ablacım sizin onları bir düşün.. ya hiç olmasaydı annen bunu da bir düşün..

Buyrun size benim annemin söylediği küfürleri söyleyeyim de bir bakın beni de hain evlat ilan edecek misiniz?
A..nı eşek s...sice,çocukları evde oynarken çok ses çıkınca yanlarına gelip a..nız mı yandı ne bağırıyonuz? S..k mi girdi a...nıza noldunuz?,dışarı çıkıp eve geç gelince s..erler a..nızı bu saatte napıyodunuz hemde bunu el işaretleriyle anlatır!!!,küçükken terbiyesiz insanların içinde büyütmeide cabası !!! Kocasının onun cinsel organına iltifat ettiğini söylemesini hiç duydunuz mu sizler annenizden?
Evde curcuruna olunca kimin a..ı kimin s..ine giriyo belli değil
Nasılll şimdi her anne ne mi oluyo bakın bakalım*:47:
Bu iğrençlikleriii hanginiz yaşadıda gelip o zavallı kızcağızı suçluyosunuz siz kim oluyosunuz ya bilip bilmeden hain evlat diye ilan ediyosunuz?:47:
Okuldan eve geldiğinizde kavgadan dders çalışamadığınız bin ömrünüz oldu mu peki?
Babanızın en yakın arkadaşları tarafından tacize uğradınız mı?
bu sorunların içinde binbirtürlü psikiyatrik hastalıklarla mücadele ettiniz mi peki?
Herkes annesine annecim babasına babacım derken sizin demek isteyipte iğrendiğiniz oldu mu peki hiç?
Biz günahı sevabı bilmiyoruz demi bazılarının gözünde
her anne nin anne oldğuna her babanında baba oldğuna inanmıyorum
cennet her annenin ayağının ltında değildir yeter artık insanları bilip bilmeden yargılamayın!!
Benim annem babamda her istediğimizi yaptılar ama zerre kadar mutlu olmadım bu anlattıklarım yüzünden
hayatım boyunca hep mutlu ailelere düzgüneğitimli annelere bakıp iç geçirdim
şuan içinde bulunduğum buhranlı durumu kimse bilemez!!!

Son düzenleme:
sen var ya anneni bir kaybet bi evlen bi çocuk sahibi ol bak nasıl arıyosun afedersin o b.... kokusunu bile..

annene vurmuşsun canını yaktığın yetmiyor bi de kanattım diyorsun ya pes..

haklıyken de haksız duruma düştün gözümde...

camı çerçeveyi değil o annenin yüreğini yerle bir ettin.. hiç mi güzel gününüz yok ablacım sizin onları bir düşün.. ya hiç olmasaydı annen bunu da bir düşün..

ne kadar kolay ahkam kesiyosunuz!
sizin aile yapınızı merak ettim doğrusu
anlayamazsınız bazı hayatları yaşamak gerek yada anlayışlı olmak gerek!
annene vurdun demişsiniz insan cinnet anında gözü bişeyi görüyomu sanıyosunuz?
hiç mi güzel gününüz yok demişsiniz bu nası bi soru anlam veremedim? öyle anılar vardırki insanın en güzel gününü mahveder mutlu olmasına engel olur!
bilmiyorum çocuğunuz var mı ama inşallah siz iyi bir anne olunda çocuğunuz da size iyi davransın

Anneye vurmak tabii güzel bir durum degil ama evlada vurmakda bi okadar yanlis.
O bezin niye bok kotkugunu be cok merak ettim...
Nasil kokar bi bez öyle.

Cam silmeye gelince bencede sen silmelisin kendi camini bari kendin sil sanirim yasin vardir baya.
Bütün evinkini bile silmek sana yakisir, neyse...

Senin durumunu anliya biliyorum ben de yatarken biri gelipde tepemde bir is veya birsey yaptimi , kafam atar acayip sekilde....

Bir sekilde senin hirsini kizginligini anliya biliyorum , keske olmasaymis demek istiyorum ama olmus artik.
En kötüsü aslinda sirf bu olay degil, iliskinizin normal olmamasi ray dan cikmis artik anne kiz iliskisi.
Iste önemli olan o bagi koparmamak ve o ciddiyeti korumak oda anneye düser bir büyük olarak.
Bir kere yüz göz olundumu bitmisdir olay.
Yillar sonra belki yerine gelir, ama cok yaralar actikdan sonra.

Annenin sana oyle şeyler soylemesi yanlış evet ama seninde yaptığın hiç hoş olmamış ne olursa olsun o senin annen kendini kontrol etmen gerekir dikkat etmelisin sana ne derse desin kılına zarar gelse herkezden once kosmaya calışır seni karsılıksız sever bu yaptıklarına cok cok pişman olacaksın ileride inan annenden özür dileyip gönlünü almalısın bence

allahım senin gibi evlatlardan bizi korusun
utanmadan bide annesine nasıl vurduğunu anlatıyor:47:

ya ne biçim insancıl yorumlar bunlar ya!
kendi çocuğun var bellki resimde görüdnüğü gibi
sen çocuğuna kalkıp o küfrü edebilir misin bakalım?
yada annen snaa hayatında hiç öle küfür ettimi onun psikolojisini bilir misin?
yoruma bak hey allahım ya allah korusun muşşş senin gibi evlattan
bence sizin gibi cahikl annelerden korusun allah bizi
sen iyi anne olda evladın da sana iyi olsun
gelip burda anlamadan katı yorumlar yapma aklınca!

butun yorumlari okudum tabiki annesine el kaldirmamaliydi
ama kiz zaten hastaymis bence uzerine titremeliler
benim babam da beni cok doverdi ama ben ona saygisizlik yapmadim
boyle kufurler hic etmezdi dedigim gibi annesindede suc var

Empatiden ne kadar yoksun ve acımasız bir toplumuz.Kız ağlaya ağlaya yazdığını anlatıyor, ardından gelen yorum 'Allah senin gibilerden korusun'

Konuya dönecek olursam, böyle gelmiş böyle gider bu durum.Düzelmez.Saygı yok,sevgi yok,hürmet yok,hiç bir şey yok.Kendi ayakların üzerinde durup o evden ayrılmaya bak,hepinizin iyiliği için.Ve ne olursa olsun bir daha annene el kaldırma.

Buyrun size benim annemin söylediği küfürleri söyleyeyim de bir bakın beni de hain evlat ilan edecek misiniz?
A..nı eşek s...sice,çocukları evde oynarken çok ses çıkınca yanlarına gelip a..nız mı yandı ne bağırıyonuz? S..k mi girdi a...nıza noldunuz?,dışarı çıkıp eve geç gelince s..erler a..nızı bu saatte napıyodunuz hemde bunu el işaretleriyle anlatır!!!,küçükken terbiyesiz insanların içinde büyütmeide cabası !!! Kocasının onun cinsel organına iltifat ettiğini söylemesini hiç duydunuz mu sizler annenizden?
Evde curcuruna olunca kimin a..ı kimin s..ine giriyo belli değil
Nasılll şimdi her anne ne mi oluyo bakın bakalım*:47:
Bu iğrençlikleriii hanginiz yaşadıda gelip o zavallı kızcağızı suçluyosunuz siz kim oluyosunuz ya bilip bilmeden hain evlat diye ilan ediyosunuz?:47:
Okuldan eve geldiğinizde kavgadan dders çalışamadığınız bin ömrünüz oldu mu peki?
Babanızın en yakın arkadaşları tarafından tacize uğradınız mı?
bu sorunların içinde binbirtürlü psikiyatrik hastalıklarla mücadele ettiniz mi peki?
Herkes annesine annecim babasına babacım derken sizin demek isteyipte iğrendiğiniz oldu mu peki hiç?
Biz günahı sevabı bilmiyoruz demi bazılarının gözünde
her anne nin anne oldğuna her babanında baba oldğuna inanmıyorum
cennet her annenin ayağının ltında değildir yeter artık insanları bilip bilmeden yargılamayın!!
Benim annem babamda her istediğimizi yaptılar ama zerre kadar mutlu olmadım bu anlattıklarım yüzünden
hayatım boyunca hep mutlu ailelere düzgüneğitimli annelere bakıp iç geçirdim
şuan içinde bulunduğum buhranlı durumu kimse bilemez!!!

öncelikle özür dilemeliyim ama çok güldüm şu annenşn küfürlerine gece gece :))))
annen sanırım kafayı cinsellikle boşmuş çünkü sürekli cinsel içerikli küfürleri.benim annemin küfürleri ise çok orijinaldir.
ciğerlerin g.tünden dökülsün, orospu ol da kucak kucak gez,git ne kadar kız varsa b.kunu ye, ALLAH senin ömüründen alsın oğluma versin,oğlumun tırnağına taş değene kadar ALLAH senin canını alsın, senin a.mını g.tünü gavurlar s.ksin, müslümanların s.kine yazık,Aile kurmak sana nasip olmasın,g.tün ile sürüm sürüm sürünesin.inşallah ellerin kızları gülüp oynarken sen duvar diplerinde feryat figan edersin, kulağına civalar aksın,git elin kızlarının b.kunu sabahları aç karnına akşamları gün burnuna ye doya doya belki o kızların b.klarındaki akıl biraz sana geçer de akıllanırsın , sen git tımarhaneye yat(bu konuda çok ciddi ama ben lisede öğretmenim ,ona göre tımarhanede olmalıyım sebebini bilmiyorum) aklıma gelenler bunlar.
hala soruyoruym size her doğuran kutsal mı? cennet her annenin ayakalrı altında mı? onların bize hakları var da bizim yok mu? açıkçası ben anneme hakkımı helal etmiyorum.
eğer her doğuran kutsalsa ben de gidip birinden bir çocuk peydahlayayım aynı anemin bana davrandığı gibi davranayım ben de cenneti garantileyeyim ne dersiniz?
ayrıca sizce benim psikolojim nasıldır yukardaki sözleri günde beş vakit duymak nasıl bir psikoloji bırakır insanda? bunu anlayabilir misiniz?

öncelikle özür dilemeliyim ama çok güldüm şu annenşn küfürlerine gece gece :))))
annen sanırım kafayı cinsellikle boşmuş çünkü sürekli cinsel içerikli küfürleri.benim annemin küfürleri ise çok orijinaldir.
ciğerlerin g.tünden dökülsün, orospu ol da kucak kucak gez,git ne kadar kız varsa b.kunu ye, ALLAH senin ömüründen alsın oğluma versin,oğlumun tırnağına taş değene kadar ALLAH senin canını alsın, senin a.mını g.tünü gavurlar s.ksin, müslümanların s.kine yazık,Aile kurmak sana nasip olmasın,g.tün ile sürüm sürüm sürünesin.inşallah ellerin kızları gülüp oynarken sen duvar diplerinde feryat figan edersin, kulağına civalar aksın,git elin kızlarının b.kunu sabahları aç karnına akşamları gün burnuna ye doya doya belki o kızların b.klarındaki akıl biraz sana geçer de akıllanırsın , sen git tımarhaneye yat(bu konuda çok ciddi ama ben lisede öğretmenim ,ona göre tımarhanede olmalıyım sebebini bilmiyorum) aklıma gelenler bunlar.
hala soruyoruym size her doğuran kutsal mı? cennet her annenin ayakalrı altında mı? onların bize hakları var da bizim yok mu? açıkçası ben anneme hakkımı helal etmiyorum.
eğer her doğuran kutsalsa ben de gidip birinden bir çocuk peydahlayayım aynı anemin bana davrandığı gibi davranayım ben de cenneti garantileyeyim ne dersiniz?
ayrıca sizce benim psikolojim nasıldır yukardaki sözleri günde beş vakit duymak nasıl bir psikoloji bırakır insanda? bunu anlayabilir misiniz?

bende gülüyorum anneme ama napayım ben takmıyorum artık kabul ediyorummmm ve kendi mutluluğum için çabalıyorum:1:
duymaa duyma kaç uzaklaşşşş öğretmensiniz bir eğitimcisinizzz amannn fazla kalmayın o anneyle uzak uzakkk ırakkkk:D
bizximkiler kafayı bozdu küfürle napalımmm alıştık

annem çok bizim üstümüze titrer mükemmel bakar ama hep küfrediyo napayım
bende bundan bıktım küfürbaz hayto vardı bi ara çizgi kahraman bende ona o ismi takıyorum:D

bunlardan ne küfür müş böyle şok
insanın piskolüjisi bozulur vallahi
böylede annelik olmaz ,bence ben annemin bize küfür ediğini hiç hatırlamam bizimle ergenken başa çıkamayınca kafasını duvara vurur veya saçlarını yollardı veya kendini tokatlardı bunu hatırlıyorum , e yani 3 tane kız kolay değil zaten bende korkumdan fazla doğurmadım, ne kadar çocuk o kadar dert ,ama dimi?

Back
X