- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
Yok kardes ya, isteyen oyle güzel ailesini ikna ediyor ki..Evleniyorken bunlari bilmiyormuydunuz? Esiniz bu parayi öderken haberiniz olmadimi? O zaman niye sesinizi cikartmadiniz? O zaman sustunuz, simdi susuyorsunuz, buraya gelmis ah vah ediyorsunuz... Vallah esinizin ve onun ailesinin degerini bilin, aslinda size kötü davransalar yeri vallah, cünkü satin almislar... Altin istenilmesini normal karsiliyorum sonucta geline kaliyor, yani aile kizini garantiye aliyor gibi bisey ama sizin aileniz ohhh paranin üstüne yatmis, az biseyde degil, o ne öyle be... Ev alirim araba alirim daha iyi, vallah esiniz sizi gercekten seviyor belli, siz hergün onun ayaklarini yikayin... Insallah yarin öbürgün yüzünüze vurmazlar, ki sinirli anda bisey deselerde haklari vallah... Böyle aile olmaz olsun, bu dünyaya neden cocuk getiriyorlar? Onlarin sirtindan gecinsinler diyemi? Erkek kardeslerinizin eslerine ne kadar verdi aileniz? Vallah siz cok hatalisiniz bu konuda, kacmaya karsiyimdir ama sevdigim adama ve bana bu muhameleyi reva gören aileyi bigüzel birakip kacardim kocaya... Niye hala yüzlerine laf söylemiyorsunuz? Sizdede ni tuaflik var, yok utaniyom yok küslük olmasin, olursa olsun, zorlugu ceken ve mal gibi satilan sizsiniz...![]()
Bu arkadas hic samimi degil.
Gariban ailesine boyun egmek zorunda olan bi köy kizi olsa eyvallah.