• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemle konusmuyoruz

hafifdumanli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
36
29
88
Selam bir derdim var sevgilumle tatile gittim sevgilimin ailesini ailem taniyordu ama ailemin tatilden haberi yoktu ogrendiler bu yuzden tartistik suanda konusmuyoruz ne yapmayilim bana yardim edin hayatimin karmakarisk oldu

Selam bir derdim var sevgilumle tatile gittim sevgilimin ailesini ailem taniyordu ama ailemin tatilden haberi yoktu ogrendiler bu yuzden tartistik suanda konusmuyoruz ne yapmayilim bana yardim edin hayatimin karmakarisk oldu
ailene karşı ne büyük saygısızlık. aileni küçük düşürmüşsün, kabahatinle oturacağına bir de onlarla tartıştın mı? bu yaptığın bir gün emin ol karşına çıkar. sevgilinle evlensen bile, bir sorun olduğunda sen aileni bile takmıyordun lafını duyabilirsin. ya da ailen zaten seninle hiç ilgilenmiyordu, nerde gezdiğinden haberleri bile yoktu lafını da duyabilirsin. bunları düşünemeyecek kadar küçük müsün? kaç yaşındasın?

Barışmak için neler yaptın? Ailen nasıl ne boyutta tepki verdi? Karakter yapıları nasıl?
Erkek arkadaşını önceden ne kadar tanıyıp güveniyorlardı? Severler mi?
Biraz detay versen keşke.

Arkadaşlar lütfen bir konuyu açıp şöyle gelişi güzel yazmayın!! Sanki zorla konu açtırmışız gibi lafları kerpetenle alıyoruz.

22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim

Ailem cok kati degildir normaldr ama sevgilimi isremiyorlardi tatilr gitme iside suprizdi hayir diyemedim sevgilimin ailesi daha acik goruslu onlar gidin gelin dediler

benim kizim sevgili edilcek ve onlarla tatile gidecek ne sende ne sevgilinde nede onun ailesinde is var. annen baban hakli. üstelik benim oglumun sevgilisi bizimle tatile gelse ben o kiza sevgili gozunden öte bakmam oglum icin gelin olarak dusunemem bile...
Boyle dusunmeniz cok yanlis ciddi dusunuyoruz ilerisi ne getiri bilmem ama ben tatile gittim diye kotu kiz mi oluuorm ben kendimi bildikten sonra koti hir hareket yapmadiktan sonra bence tatile gitmem sorun defil fakat ailemin bilmemeai kotu

Boyle dusunmeniz cok yanlis ciddi dusunuyoruz ilerisi ne getiri bilmem ama ben tatile gittim diye kotu kiz mi oluuorm ben kendimi bildikten sonra koti hir hareket yapmadiktan sonra bence tatile gitmem sorun defil fakat ailemin bilmemeai kotu
valla sevgilisin ayrilabilirsin yarin öbürgün bu kiz bizimle tatile geldi diye duyulur hic merak etme millet hakkibda ne dusunecek ozaman?! iyi düsün... yaptigin ayip nisanlin degil kocan degil

benim kızım tatile gitse şöyle olur oğlum birini tatile götürse böyle olur yapmayın Allah aşkına. Nasip olursa hepimiz çoluk çocuk sahibi olacağız büyük konuşmayın.
yapmış bir şey düzeltmeye çalışıyor.

Aslında kötğ bir şey yapmamışsın, tatile gitmişsin. Ailene söylememen iyi bir şey değil tabii ama ama hepimiz ailemize zamanında bazı konularda yalan söyledik. Hem onlar izin verseydi böyle olmazdı bir yandan da. Amaaan ailen değil mi, alırsın gönüllerini mutlaka barışırlar. Tatil de yanına kar kalmış olur güzel zaman geçirmişsin sevgilinle.

Aslinda yalan soledigim icin cokta yuzum yok gidip konusmaya ne yapmaliyim sevgilimle ciddiyiz o yuzden onuda kirmak istemiyorm onuda kaybetme korkum var o yuzden cok aradayim

22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim

Sevgiline ne yahu dursun bakalım biraz durduğu yerde. Ailenle arana sokma onu. Geç annenin babanın karşısına özür dile.

Benim annemde beni yakalamisti.. mide krizi gecirdi kalp kanamasi gecirdi ne sekillere girdi ama babama anlatmadi bende bi daha yapmadim :D
Ozur dile yalvar yakar ellerini ayaklarini op cok ciddi diyorum bak affettir kendini

Ahh ahh annem igrendi herkese soyledi arakadaslarima bilr ama ben arkadaslarima solemesini onemsemedim kim ne dusunurse dusunsun brni bilen biliyor

Back
X