• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemle konusmuyoruz

22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
nasıl arada kalıyorsun yahu? sevgilin senin üzüldüğünü görüyor, ailenle konuşma diyor sen de arada kalıyorsun öyle mi? arkadaşım sen kendinde misin?

Ailenin yapısını biliyorsun ve bildiğin halde yine de yapacağını yapıyorsun. Sevgilinizin ailesinin haberi var ve ailen onlardan öğreniyor. Şahsen benim çoçuğum da böyle bir şey yapsa başka birinden öğrensem bende çok kızarım ve kırılırım.
Evlenseniz bile eşinizin ailesi her problem de bu durumu kız olarak kullanacak. İstedikleri kadar rahat aile olsunlar.
Arkadaşım da sevgilisiyle tatillere gidiyordu. Sevgilisinin ailesinin yanına yazlıklarına kalmaya gidiyordu. Evlendiler erkek tarafı kız tarafını adam yerine bile koymamış yüzlerine bile bakmamışlar. Zaten kendi çocukları onları ezmiş elin adamımı değer verecek?
Anne babanızın kıymetini evlenince anlarsınız.

Ben kızımın tatile gitmesine izin verirdim be idüğü belirsiz biri değil ki tanıyolarmış ailesini. O yüzden böyle sorunlar yaşamazdım.

22 yasindayim ben tartismak istemedim ama ailem cok kati bu konuda gonullerini almak iatedim ama olmadi suanda hic konusmuyoruz bende konusmak iatiyorm ama simdi sevgilim yasadiklarimi uzuntulerimi gordukten sonra konusmami istemiyor cok arada kaldim
sevgilin sorumluluğu üzerine alacağına, konuşma diyor. sen arada kalıyorsun.?

bu arada tatildeyken ailene nerdeyim dedin merak ettim.
ben aileni haklı buldum, benim kızım yapsa bir daha da güvenmem.

Izin vermese bile insan kizinin biraz arkasinda duru bir hata yaptim bari babama hemen sole onada solemis
son yorumum olacak. sen hala yaptığın hatanın farkında değilsin ve kendini haklı görüyorsun. annen elbette babana söyleyecek. bu sorumluluğu neden tek başına alsın? seninle hemen aynı yaşlardayız ve ne kadar farklı uçlardayız. inşallah geç olmadan ailenin kıymetini anlarsın.

empati yapman yeterli. senin bir kızın var ve sana sevgilisiyle tatile gittiğini söylemiyor. ne hissederdin. onlarda aynısını hissediyor şu an.

Benim annemde beni yakalamisti.. mide krizi gecirdi kalp kanamasi gecirdi ne sekillere girdi ama babama anlatmadi bende bi daha yapmadim :KK70:
Ozur dile yalvar yakar ellerini ayaklarini op cok ciddi diyorum bak affettir kendini

mide krizi ve kalp kanamasından bahsederkende kahkaha emojisi de bi ilginç olmuş:KK57:
annenize acıdım:KK43:

Ailenız sonuna kadar haklı.
Bir an olsun kendini onların yerıne koy. Nasıl üzülmüşlerdir yalan söyledğini öğrenince..

Bana göre ailesinin sorun ettiği şey yalan söylemesi değil tatile gitmesi

O değilde yazık sana acıdım ben sevildiğini mi sanıyosun adam senide düşünmüyo aileni hiç düşünmüyo hem onun için aileni karşına alıyosun hemde adam ailenle konuşma diyo neden çünkü sana acıyomuş halt etsin onun işine geliyo sende küçük değilsin buna inanıyosun benimde çocuğum var Allah bunları yaşatmasın kınamadım ama üzüldüm o sevgilin adamsa bi arkadaşında dediği gibi gidecek ailenden paşa paşa özür dileyecek gerekirse ciddi düşündüğünü ispatlayacak kendini basitleştirme sakın

Ne anne babalıkmış ya. İstediğinle istediğin yerde gezersin, kime ne? Böyle alttan alanlar, çoook kısıtlanır. Müstehak ne diyelim. Sınır koymaya çalışan haklı (!) oluyor. Sınırlara tamam dedikçe o sınırlar daralır, emin ol. Karşı gelirsen sınırları delersin, genişletirsin.

Herkesin kendi tercihi tabii.

sevgilin kim de sana ailenle konusma diyecek cesareti buluyor.22 yasina seni sevgilin mi getirdi?
bi cirpida elin adami icin aile mi silinir hayret bisey:KK12:
1 hafta kadar sessiz bekle sonra git kapisina dayan ailenin,gonullerni al..yaptigin zaten hic hos degil,izinsiz habersiz tatile gidiyorsun.

Back
X