Ailemle kötü olmak istemiyorum😭

Yasamadimgormedim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
75
27
3
30
Bundan 5. 6 ay önce babam tir almak için bizden bileziklerimi isteyip borç aldilar 1.2 aylina ama babam o parayı amcama vermiş eşimde sürekli söyleniyor ben enayi yurduna koyuldum parayı vermiyorlar arayıp ben istiycem kötü olcaz diyo bende anneme eşimin bu ara durumu kötü parayı istiyo dedim ama oda amcan veremez batti dio ben babama verdim ama eşim sürekli bana söyleniyor baban gili ben geçindiriyom dio daha aklininiza gelmeyecek agir laflar konuşuyor tekrar konuşmalimiyim annemlerle ne yapcagimi şaşirdim

Valla kusura bakma ama eşin haklı.. Baban altınları alıp amcana vermiş sizin bundan haberiniz yok. Siz o altınları babanıza verdiniz amcanıza değil babanızı bilirsiniz siz ona verdiyseniz altınları size yine o ödemeli amcan battı falan fasa fiso

Düğünde takılan takılar kadının hakkıdır ama boşanma durumunda. Evlilik içinde senin param benim param olmaz. O zaman elinizde kendi maaşından ailesine versin, nasılsa ONUN maaşı değil mi? Anneniz parayı vermemeye çalışıyor ama muhatabınız amcanız değil anne babanız. Sizin altınınızı kime vermiş olurlarsa olsunlar onların borç vermesi onların sorunu. Siz o borcu babanıza verdiniz, amcanıza değil.

Amca ister batsın ister çıksın sizi bağlamaz ki. Siz borcu babanıza vermişsiniz. Aile söz konusu olunca genelde fedakarlık yapılması gerektiğini düşünürüm hep ama bu öyle bir durum değil. Aileniz gerçekten de eşinizin dediği gibi sizi enayi yerine koymuş. Üstüne bir de amcan battı altınları ödeyemez diyerek sen onları unut diyorlar resmen.

Şöyle düşünün.. Eşiniz sizin onayınız olmadan ailesine para verdi sonrada paraya ihtyacınız oldu ve ailesi vermedi unut o parayı dedi.. Gerçekten tepkiniz ne olurdu samimiyetle.. O yüzden ailemle kötü olmak istemiyorumdan önce bunu düşünüp ailenizin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesini istemelisiniz.. Diğer türlü eşinizle aranız bozulacak.. Eşinizle huzursuz bir yuva ister misiniz ?

Bundan 5. 6 ay önce babam tir almak için bizden bileziklerimi isteyip borç aldilar 1.2 aylina ama babam o parayı amcama vermiş eşimde sürekli söyleniyor ben enayi yurduna koyuldum parayı vermiyorlar arayıp ben istiycem kötü olcaz diyo bende anneme eşimin bu ara durumu kötü parayı istiyo dedim ama oda amcan veremez batti dio ben babama verdim ama eşim sürekli bana söyleniyor baban gili ben geçindiriyom dio daha aklininiza gelmeyecek agir laflar konuşuyor tekrar konuşmalimiyim annemlerle ne yapcagimi şaşirdim
Eşin yerden goge kadar haklı

Ailenle aran zaten bozulucak. Annen amcan battı diyerek bunu göze aldığını belirtmiş. Esin de haklı, şahsen param gelene kadar selamı sabahı keserdim. Ama içimden bir ses sizin altınların üstüne bir bardak soğuk su içmeniz gerektiği yönünde. Siz o parayı alamayacaksınız. Eşinle olacak olan savaşa hazırla kendini zira adam haklı olacak.

miktarı ne kadar altınların kaç lira yapıyo

Düğünde mi takıldı ?
O zaman zaten senin hakkın.
Ama vermiyorlarsa da boğazına yapılamazsın ya semde mağdur olmuşsun.
Annenden yine iste
Ya da eşin istesin.

Back
X