Ailemle kötü olmak istemiyorum😭

Annenle konus ne alaka amcaya verdik amca batti olayi. 12 bin lira az para degil sonucta.

Annenle konus ne alaka amcaya verdik amca batti olayi. 12 bin lira az para degil sonucta.
Amcan evini satacak felan diyo amcan bütün kardeşlerinden borç almiş onun vermesini beklersem eşim parayı vermiyorlar diye beni döver enson büyük hakaretler duyuyorum hergün ben parayı annemlere verdim muhatabım sizsiniz anne Die nasil diycem

12 bin liraylamı ailenize eşiniz bakıyormuş
vay be ne büyük para, eşiniz olmasa acına ölceklermiş kesin 😬 Kendini ne sanıyor eşiniz.
Tabiki parayı borç olarak verdiyseniz geri istemek hakkınız ama eşinizin tarzı çok çirkin. Anneniniz uslübuda hiç hoş değil ayrıca. Parayı babanıza verdiyseniz amcanınızın batmasından size ne? Parayi kim aldıysa o verecek, babanızın o parayla araba alması veya başkasına vermesi bu durumda önemsiz. Nasıl aldıysa verecek gerekirse kredi çekecek ama sizin eşinizle aranızı bozmayacak

Annenizle değilde babanızla konusun. Amcanıza söylesin açık açık yuvam dağılacak baba deyin eger zaten babanız aklı selim biriyse verir bir şekilde borç babanız ve amcanız arasında olsun siz aradan çıkmış olun yani

Amcanin batmasindan sizene siz babaniza verdiniz annenizde akli sira amcan batti istemeyin diyor sanki amca verecek parayı. Esine bu sebepten mahcup olmasaydin keske vermeseydin altinlari ailene hakli cunku adam

Mehir senin hakkin eşin ne yaptığını nereye verdiğine karışamaz. Ailene vermişsin borç olarak. Onlar da sana ödemek zorunda borç çünkü siyrilamazlar. Geri verseler de eşinin o para da söz hakki yok mehir kadının hakkıdır. Kendi rizanla bile eşinize veremezsiniz diye biliyorum sizde kalmali . derste işliyoruz biz bu konulari

Babanızla neden konuşmuyorsunuz baba ben sana tır al diye borç verdim ama sen beni kandırıp amcama verdin o da ödeyemiyor ben laf işitiyorum onlar benim hakkım altınlarım ben seni tanırım senden isterim paramı desenize böyle olmaz nasıl bakıyor senin damadının yüzüne aynı şeyi eşinizin ailesinin yaptığını düşünün laf etmez misiniz

12 bin liraylamı ailenize eşiniz bakıyormuş
vay be ne büyük para, eşiniz olmasa acına ölceklermiş kesin 😬 Kendini ne sanıyor eşiniz.
Tabiki parayı borç olarak verdiyseniz geri istemek hakkınız ama eşinizin tarzı çok çirkin. Anneniniz uslübuda hiç hoş değil ayrıca. Parayı babanıza verdiyseniz amcanınızın batmasından size ne? Parayi kim aldıysa o verecek, babanızın o parayla araba alması veya başkasına vermesi bu durumda önemsiz. Nasıl aldıysa verecek gerekirse kredi çekecek ama sizin eşinizle aranızı bozmayacak
En kendimi anlatamiyorum onlara iki taraftan ben eziliyorum bilezik benim mehirim olmasina ramen mecbur alinca eşime vermek zorundaymişim gibi davranıyor eşim durumuz kötü deyip duruyor Bi bilezik verdik durumumuz kötü oldu eşim oyle dio

En kendimi anlatamiyorum onlara iki taraftan ben eziliyorum bilezik benim mehirim olmasina ramen mecbur alinca eşime vermek zorundaymişim gibi davranıyor eşim durumuz kötü deyip duruyor Bi bilezik verdik durumumuz kötü oldu eşim oyle dio

eşiniz ne iş yapiyorda iki bilezikle işleri bozuldu
O bilezikler olmasaydı napacaktı
Eşiniz parayı verdiğine pişman olmuş belliki onu kurtarmanın peşinde
Ben olsam yerinizde bende paranın peşine düşer geri isterdim babamdan, aldığım zamanda eşime vermez kendi adıma hesaba yatırırdım. Mehir sizin hakkınız, garantiye alın. Eşiniz bana güven vermedi açıkca söyleyeyim.

Babanızla neden konuşmuyorsunuz baba ben sana tır al diye borç verdim ama sen beni kandırıp amcama verdin o da ödeyemiyor ben laf işitiyorum onlar benim hakkım altınlarım ben seni tanırım senden isterim paramı desenize böyle olmaz nasıl bakıyor senin damadının yüzüne aynı şeyi eşinizin ailesinin yaptığını düşünün laf etmez misiniz
Babamla konuşcam saol canim öyle söyleyim bide eşim ailesi yok ama ben para için kimseye laf etmem eşim kadar hele hiç benim dügnümdeki altinlarimi sözde eşimin eli para tutunca bakmiş akrabası yedi ama gidipde demedim Allaha have ettim

Back
X