- 29 Ağustos 2014
- 1.613
- 3.847
- 333
- Konu Sahibi Yasamadimgormedim
Bence eşine vermeseydin o zaman de. Verirken sesi çıkmayıp sonra kafa ütülemesin. Evet haklı ama seni yıpratacağına gidip onlarla konuşsun direkO da istedi vermemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşine vermeseydin o zaman de. Verirken sesi çıkmayıp sonra kafa ütülemesin. Evet haklı ama seni yıpratacağına gidip onlarla konuşsun direkO da istedi vermemi
Bence mehir ne demek neden verilir ?Siz aile içerisinde Mehir benim gerisi bizim diye ayırıyorsanız bunu bilemem. Ancak emhir dediğiniz şey hediyedir, kadının tasarrufunda olan birşeydir, bu doğru. Ancak ben adamı da anlıyorum, adam bu zamana kadar bilezikler alıp hiç etmediyse bundan sonra da etmez, ben adamın "saf" yerine konmayı hazmedemediğini için bilezikleri istediğini düşünüyorum. Yani adam bir yerde çok haklı ve eminim ki adam o bilezikleri aldıktan sonra dokunmaz bile. Çünkü bu zamana kadar dokunmamış. Ha sırf mehir diye de ailesine verip hiç etmeye hakkı yok. Aile kavramında senin benim yok diye biliyorum ben.
Sana hediye verdim ama sende kalsın lazım olurda alırım mantığıVay anasını yaaa. Erkek tarafı kadınların altınlarını iç ederken kocalar üste çıkar. Tam tersi durumda da üste çıkıyorlar
Altınlar lafta kadının ama bal gibi de erkeğin. Çok üstüne gelirse " altınlar benim değil miydi hayırdır " deyip sustur. Ailene de güzel bir ayar çek. Onları sana geri versinler.
Kızın ailesini asla savunmuyorum ama bir çok üye " eşimin babası annesi abisi, altınlarımı aldı, senelerdir geri vermiyor" diye. Ki altınlar kadının ve altınlar üzerinde söz hakkına sahip değil.Sana hediye verdim ama sende kalsın lazım olurda alırım mantığı
Kızın ailesinin yaptığı ayrı bir itici
Mehirin neden verildiğini açıkladım zaten? :) Neyse anlaşamıyoruz biz, iyi günler.Bence mehir ne demek neden verilir ?
Bunları bir araştırın.
Adam bilezikleri neden istedi, isteyemez , kadın ailesine verir vermez bundan bahsetmiyorum.
Bilezikleri mehir verdi dedi bende mehir zaten Kadının hakkı ve tasarrufunda olan birşey kocası dahil kimse karışamaz diyorum.
Gerisi sizin yorumunuz.
Ben mehirin neden verildiğini zaten biliyorumMehirin neden verildiğini açıkladım zaten? :) Neyse anlaşamıyoruz biz, iyi günler.
Açıkçası eşiniz haklı gibi geldi. Annenize eşimle sıkıntı yaşıyorum diyerek anlatın. Bu para meseleleri insanı düşman eder birbirine. Versen bi dert vermesen bi dert.Bundan 5. 6 ay önce babam tir almak için bizden bileziklerimi isteyip borç aldilar 1.2 aylina ama babam o parayı amcama vermiş eşimde sürekli söyleniyor ben enayi yurduna koyuldum parayı vermiyorlar arayıp ben istiycem kötü olcaz diyo bende anneme eşimin bu ara durumu kötü parayı istiyo dedim ama oda amcan veremez batti dio ben babama verdim ama eşim sürekli bana söyleniyor baban gili ben geçindiriyom dio daha aklininiza gelmeyecek agir laflar konuşuyor tekrar konuşmalimiyim annemlerle ne yapcagimi şaşirdim