Akli selim ailede güvendigin bir büyük varsa onu araya koy. Böyle seylerde destek almaktan kacinma. Ailen cok beklentiye giriyor bi yandan da senin iyiligini istiyor belli ki.
Maddi seyler beklemek dogru degil tabi ki ama evlenecegin kisi de hayatinda bi düzeni oturtmuş olmalı.
Mesela şu yok ama evlenince yaparız. Ya buda yok ama evlenince bunu yaparız gibi vaatler varsa sıkıntı senın için.
Eli iş tutmuyor tembelin tekiyse baya sıkıntıya düşersiniz. 1 sene sevgili olup tanışmakta bana göre çok çok erken. Hiç kimseyi tanıyamazsın bu arada istersen 10 sene sevgili kal aynı çatının altına girmeden kimseye çok iyi demeyeceksin. Asıl orda başlıyor zurnanın zırt dedığı yer. Bu senin içinde geçerli. Herkes dört duvar içinde tek kalınca gerçek yüzünü gösteriyor.
Benim sana önerim , müstakbel eş adayı, işi aşı varsa durumu iyiyse borcu harcı yoksa olur bu iş.
Neyse yani eğer ailede büyük güvendiğin biri bu işi çözer dediğin biri varsa ondan yardım al.
Ama ailen zamanla yumuşar bende sıkıntı çektim aynı memleketten aynı köyden olmamıza rağmen çok şey yaşadık. Bizim insanlarımız böyle ne yazıkki beklenti fazla