• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle sevgilim arasında kaldım ne yapmalıyım

Ya gelini için değil sizde kayinvalidesiniz ondan bu siniriniz galiba ama ben erkek arkadaşım biriktirsin diyorum zaten etrafa yedrecegine biraz dişini sıksın ev almak için ya ben sadece kendimi düşünerek istemiyorum yarın birgün en çok o zorlanacak madem bu iş uzuyor o zaman parasını tutsun bence güzel de maaşı var kira derdi yok daha ne olsun ki
E sizde o zaman ev alın. Siz neden evlenmeden ev almıyorsunuz? Çalışıp beraber almak varken adamdan bekleme sebebiniz ne?

Evet o kafadayım şu süreçte bazı şeylere evet diyorum ama evlendikten sonra asla böyle olmayacağına adım kadar eminim ben kendimi ben bilirim he ev alamiyorsa aldıramam zorla alamiyorsa alamıyor ne yapalım şimdi ama alabilecek durumu varsa alsa ikimiz içinde iyi olur
Evet her insan çocuğunun rahat bir hayat geçirmesini ister ama bu rahatlığı sağlamak çocuğun anne babasına düşer.
Eğer anneniz bir eviniz olmasını istiyorsa onun çocuğu olduğunuz için söyleyin annenize evi o alsın.
Gelinin damadın rahatlığını düşünmek kayın aileye düşmez.
Ev alacaksa da evlenmeden alınır ki ileride diğerleri hak iddia edemesin(eğer kayın aile alacaksa)

Ya gelini için değil sizde kayinvalidesiniz ondan bu siniriniz galiba ama ben erkek arkadaşım biriktirsin diyorum zaten etrafa yedrecegine biraz dişini sıksın ev almak için ya ben sadece kendimi düşünerek istemiyorum yarın birgün en çok o zorlanacak madem bu iş uzuyor o zaman parasını tutsun bence güzel de maaşı var kira derdi yok daha ne olsun ki
Evi siz alın o zaman

Back
X