Yaşınız küçük bazı şeyleri içinizde büyütüp farklı algılıyor olabilirsiniz ya da babanızın içinde birşeyler kırılmış olabilir bilemeyiz.Ben mektuplaşma olayına takıldım madem kız arkadaşınızla mektuplaştınız isim neden yok,neden bir aracı var???Bana bile şüpheli geldi mevzu. Erkek kız değil mevzu bu saçmalıklar silsilesinde sizin durduğunuz yer.Sizde de birşeyler yok olmuş belliki ya oturup konuşun sorunu halledin ya da kendi yolunuza bakın....Merhaba ben henüz 18 yasindayim sizleri yormamak için direkt konuya gireceğim .Ben maddi durumu iyi ,tanınan ailenin ortanca kız çocuğuyum mükemmel bir çocukluk geçirdim ne istediysem oldu babam bu hayata en sevdiğim insandı her bakımdan mükemmel bir babaydı (annem çok disiplinliydi)ve ailesine çok düşkün bir babaydı buraya kadar her şey çok iyiydi taki 8.sınıfta bi kız arkadaşımla mektuplaşırdık çünkü o zaman telefon kullanmıyordu bizim okuldaki kız kardeşi sayesinde mektuplar yazıyordu ve adını yazmıyordu neyse babam gördü bunları ve tartıştık bana bi erkekle görüştüğümü söyledi (babamın erkeklere alerjiisi var )be mektupta arkadaşım bi alıntı yazmıştı babamı bir türlü inandıramadım kız olduğuna birbirimize ciddi şekilde bagırarak tartıştık annem de babama hep kız arkadaşı işte diye ısrar ediyordu ama babam işte.Neyse aramız bozuk bi hafta geçirdik ve bi haftadan sonra babam gelip beni öpüp bi daha olmasın dedi babam asiri kontrolcü bi kişilk nyse böyle söylemesine rağmen asla eskisi gibi olamadık ve aramız giderek açıldı yani baya açıldı eskisi kadar babamı sevmiyorum o da beni .Yine her türlü maddi ihtiyaçlarımı eskisi gibi hallediyor fakat çocukluğumun aski gitti ve aramız o kadar çok açıldı ki babamla aynı evde yabancıyız beni sinirlendiren sanki bu normalmiş gibi davranması evdeki sevgi anlamındaki ayrımcılığı hep hissettim.suan üni 1 deyim aile evindeyim seneye taşınmayı düşünüyorum belki size basit gibi gelebilir ama bu durum beni yok ediyor . Fikirleriniz için teşekkürler
Babanızın böyle anlaması gayet normal sanki. Yani ben sizin yerinizde olsam o arkadaşımla babamı tanıştırır yada bir şekilde konuşturur aklında içinde susmayan şeyleri sustururdum bir de yanlış anlayacak ya da bir erkek olduğunu düşünecek ne yazıyordu o mektupta o önemli. Basit değil ama gereksiz bir düşünce.Merhaba ben henüz 18 yasindayim sizleri yormamak için direkt konuya gireceğim .Ben maddi durumu iyi ,tanınan ailenin ortanca kız çocuğuyum mükemmel bir çocukluk geçirdim ne istediysem oldu babam bu hayata en sevdiğim insandı her bakımdan mükemmel bir babaydı (annem çok disiplinliydi)ve ailesine çok düşkün bir babaydı buraya kadar her şey çok iyiydi taki 8.sınıfta bi kız arkadaşımla mektuplaşırdık çünkü o zaman telefon kullanmıyordu bizim okuldaki kız kardeşi sayesinde mektuplar yazıyordu ve adını yazmıyordu neyse babam gördü bunları ve tartıştık bana bi erkekle görüştüğümü söyledi (babamın erkeklere alerjiisi var )be mektupta arkadaşım bi alıntı yazmıştı babamı bir türlü inandıramadım kız olduğuna birbirimize ciddi şekilde bagırarak tartıştık annem de babama hep kız arkadaşı işte diye ısrar ediyordu ama babam işte.Neyse aramız bozuk bi hafta geçirdik ve bi haftadan sonra babam gelip beni öpüp bi daha olmasın dedi babam asiri kontrolcü bi kişilk nyse böyle söylemesine rağmen asla eskisi gibi olamadık ve aramız giderek açıldı yani baya açıldı eskisi kadar babamı sevmiyorum o da beni .Yine her türlü maddi ihtiyaçlarımı eskisi gibi hallediyor fakat çocukluğumun aski gitti ve aramız o kadar çok açıldı ki babamla aynı evde yabancıyız beni sinirlendiren sanki bu normalmiş gibi davranması evdeki sevgi anlamındaki ayrımcılığı hep hissettim.suan üni 1 deyim aile evindeyim seneye taşınmayı düşünüyorum belki size basit gibi gelebilir ama bu durum beni yok ediyor . Fikirleriniz için teşekkürler
Oturup adama kin besliyor , kendini aklama, anlatma zahmetine girmemiş. Belki adamın güvendiği dağlara kar yağdı Tekrar güvenini kazanmak yerine tavırlı ve düşman olmuş.Böylesine ne yapsan boş, hatasını kabul etmez,düzeltmez Kendi dünyasında yaşı kaç olursa olsun hep haklı....Şımarıksın, besle büyüt sev, sonra bi höt demene babamı eskisi kadar sevmiyorum desin. Nasıl bi bencillik bu bilmiyorum adam başını öpmüş gitmiş sen suratına tokat patlatmış gibi tribe girmişsin.
Deccalden bozma adamların etrafında evlatları pır döner, böylesininde soğur işte.
Gerçekten adam ilk yükselmesinde “mükemmel baba” imajından olmuş işte.Oturup adama kin besliyor , kendini aklama, anlatma zahmetine girmemiş. Belki adamın güvendiği dağlara kar yağdı Tekrar güvenini kazanmak yerine tavırlı ve düşman olmuş.Böylesine ne yapsan boş, hatasını kabul etmez,düzeltmez Kendi dünyasında yaşı kaç olursa olsun hep haklı....
Yaşınız küçük bazı şeyleri içinizde büyütüp farklı algılıyor olabilirsiniz ya da babanızın içinde birşeyler kırılmış olabilir bilemeyiz.Ben mektuplaşma olayına takıldım madem kız arkadaşınızla mektuplaştınız isim neden yok,neden bir aracı var???Bana bile şüpheli geldi mevzu. Erkek kız değil mevzu bu saçmalıklar silsilesinde sizin durduğunuz yer.Sizde de birşeyler yok olmuş belliki ya oturup konuşun sorunu halledin ya da
Hayır babamla ne kadar soğuk olursa olsun babam bana her durumda maddi destek sağlıyor istemesem bile ki genelde istemiyorum ama annemle babam maddi konusunda hep yardımcılarİyi taşının evin kirasını yiyecek su doğalgaz elektrik ödeme imkanınız varsa taşının kim karışır kendi ekonomik özgürlüğü olan birisine
Hiç belli olmaz o bir kızmaya bakar parayı kestikleri anda sanırım dediğiniz gibi dünyayı biraz daha iyi anlarsınız ben anlayın diye bile yapardım 4 gün ustuste yumurta kırıp yeseniz iyi gelir aslında sizin fikirlereHayır babamla ne kadar soğuk olursa olsun babam bana her durumda maddi destek sağlıyor istemesem bile ki genelde istemiyorum ama annemle babam maddi konusunda hep yardımcılar
2005-2006 doğumlu bir cocugun ilkolul veya ortaokuldayken mektuplasmasi mi sjshsjsj, daha rasyonel hikayeler uydurun lutfen, 86 dogumluyum benim en son mektup arkadasim orta 1'de idi, o da ingilizce dersi icindi.Merhaba ben henüz 18 yasindayim sizleri yormamak için direkt konuya gireceğim .Ben maddi durumu iyi ,tanınan ailenin ortanca kız çocuğuyum mükemmel bir çocukluk geçirdim ne istediysem oldu babam bu hayata en sevdiğim insandı her bakımdan mükemmel bir babaydı (annem çok disiplinliydi)ve ailesine çok düşkün bir babaydı buraya kadar her şey çok iyiydi taki 8.sınıfta bi kız arkadaşımla mektuplaşırdık çünkü o zaman telefon kullanmıyordu bizim okuldaki kız kardeşi sayesinde mektuplar yazıyordu ve adını yazmıyordu neyse babam gördü bunları ve tartıştık bana bi erkekle görüştüğümü söyledi (babamın erkeklere alerjiisi var )be mektupta arkadaşım bi alıntı yazmıştı babamı bir türlü inandıramadım kız olduğuna birbirimize ciddi şekilde bagırarak tartıştık annem de babama hep kız arkadaşı işte diye ısrar ediyordu ama babam işte.Neyse aramız bozuk bi hafta geçirdik ve bi haftadan sonra babam gelip beni öpüp bi daha olmasın dedi babam asiri kontrolcü bi kişilk nyse böyle söylemesine rağmen asla eskisi gibi olamadık ve aramız giderek açıldı yani baya açıldı eskisi kadar babamı sevmiyorum o da beni .Yine her türlü maddi ihtiyaçlarımı eskisi gibi hallediyor fakat çocukluğumun aski gitti ve aramız o kadar çok açıldı ki babamla aynı evde yabancıyız beni sinirlendiren sanki bu normalmiş gibi davranması evdeki sevgi anlamındaki ayrımcılığı hep hissettim.suan üni 1 deyim aile evindeyim seneye taşınmayı düşünüyorum belki size basit gibi gelebilir ama bu durum beni yok ediyor . Fikirleriniz için teşekkürler
İstemiyorsan çık o evden git iş bul hem adamın imkânlarını kullanıp hem arkasından atıp tutma.Hayır babamla ne kadar soğuk olursa olsun babam bana her durumda maddi destek sağlıyor istemesem bile ki genelde istemiyorum ama annemle babam maddi konusunda hep yardımcılar
Hayır hanımefendi öyle değil aile içinde yaşadığım bi çok sorun var babamla aramda ciddi problemler yaşıyorum fakat hala babam benim için hala çok değerli onu elbette seviyorum fakat bazen öyle anlar yaşıyorum ki babama noldu gibisnden bide bence onunda bana karşı sevgisi azaldıBir anne olarak gözünün içinde baktığım kızımın büyüyüp böyle dediğini düşündüm, geçen onca emek, dönüp baktığında “mükemmel çocukluk” geçirdim desin diye harcanan o emekler. Kızdım diyebilirsin, öfke duyabilirsin, kırılabilirsin ama artık eskisi kadar sevmiyorum demek, babanın sendeki imajının yok olduğunu söylemek bunlar gerçekten çok şımarıklık ya.
Gayet rasyonel arkadaşım saglık sorunlarıyla okuldan ayrıldı tabiikide telefonla konuşuyorduk arada yazıyorduk birbirimize kurgu anlatacak kadar işsiz değilim2005-2006 doğumlu bir cocugun ilkolul veya ortaokuldayken mektuplasmasi mi sjshsjsj, daha rasyonel hikayeler uydurun lutfen, 86 dogumluyum benim en son mektup arkadasim orta 1'de idi, o da ingilizce dersi icindi.
Su kadarcik seyden babana bilenip şuralarda aglayacak kadar issizsin ama ablacim, ozelestiri guzel bir ozellik tavsiye ederim.Gayet rasyonel arkadaşım saglık sorunlarıyla okuldan ayrıldı tabiikide telefonla konuşuyorduk arada yazıyorduk birbirimize kurgu anlatacak kadar işsiz değilim
Var bir sıkıntı öyle minnoş mektuplaşma değil,baba anlamış çirkinliği yine de yutmuş ,evladını bağrına basmış,ama konu sahibi kin gütmeye başlamış hem adamın imkânlarını sınırsız kullanmış hem gitmek ,herkesi arkasında bırakma hayali kurmuş.Yemiyor tabi şimdi çekip gitmek.....2005-2006 doğumlu bir cocugun ilkolul veya ortaokuldayken mektuplasmasi mi sjshsjsj, daha rasyonel hikayeler uydurun lutfen, 86 dogumluyum benim en son mektup arkadasim orta 1'de idi, o da ingilizce dersi icindi.
Babanızın böyle anlaması gayet normal sanki. Yani ben sizin yerinizde olsam o arkadaşımla babamı tanıştırır yada bir şekilde konuşturur aklında içinde susmayan şeyleri sustururdum bir de yanlış anlayacak ya da bir erkek olduğunu düşünecek ne yazıyordu o mektupta o önemli. Basit değil ama gereksiz bir düşünce.
Sadece bu olay değil genel anlamda babamda başta hak verdim babama arkadaşımla tanışmasını söyledim falanSu kadarcik seyden babana bilenip şuralarda aglayacak kadar issizsin ama ablacim, ozelestiri guzel bir ozellik tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?