Ailemle sorunum

Gayet rasyonel arkadaşım saglık sorunlarıyla okuldan ayrıldı tabiikide telefonla konuşuyorduk arada yazıyorduk birbirimize kurgu anlatacak kadar işsiz değilim
İsmini yazmayı bilmiyor garibim,mektup sonunda bir dost diye mi imza atıyordu???Biz yemedik büyük ihtimal baba da yemedi....

Hayır anlatamıyorum ailem asla böyle değil ne olursa olsun maddi konuda farklılar

Var bisey belli, bu denli kinlendigine gore hatasi bahsettiginden daha buyuk affedildigi icin zoruna gitti muhtemelen.

Hayır anlatamıyorum ailem asla böyle değil ne olursa olsun maddi konuda farklılar
Tamam derdiniz büyük ben anladım sizi haklısınız gidin evden dedim ya zaten ben oyumu evden gidine verdim tamam yorumum bu bitti benim yorum

İsmini yazmayı bilmiyor garibim,mektup sonunda bir dost diye mi imza atıyordu???Biz yemedik büyük ihtimal baba da yemedi....
Bi dosta yazmıyordu saka misiniz ya babam zaten inanmadı arkadaşımla tanıştırayım kendin gör dedim kızdı
arkadaşım belki hiç aileniz olmamışlar onlar benim ebeveynlerim ben her koşulda çocuklarıyım hiç mi anne babanız yok

Aile evinde üniversite okuyorum dedim başka şehire geçeceğim üni için o şekil bi taşınma ayrıca ailem bana zaten maddi olanak sağlar çocuklarım ya hani

Hayir hepimiz agac kovugundan dustuk, oyle bi anda.

Aile evinde üniversite okuyorum dedim başka şehire geçeceğim üni için o şekil bi taşınma ayrıca ailem bana zaten maddi olanak sağlar çocuklarım ya hani
Anladım teşekkürler açıklama için hayırlı olsun şimdiden evet çocuklarınız tamam

Merak etmeyin bir ailem var Rahmetli babam sertti ama dağ gibi arkamızdaydı.Siz ailenin kıymetini değerini bilmediğiniz için oturup bol keseden trip atıp , birilerini suçluyorsunuz.Babanıza bir şey olursa ne yapacaksınız ???
İsimsiz mektup yazma işi de iyiymiş ,müthiş zeka örneği ...

ya ben zaten anlıyorum babam o an haklıydı olay silsilesi sonra başladı evde ayrımcılık tartışma yok sayılmam vb bende arkadaşımla tanışmasını söyledim annemle çok ısrar ettik annem tanıştı fakat babam hep kendi düşüncelerine inanır

Babacığınıza rahmet diliyorum başınız sağ olsun.benimde babam her koşulda dag gibi arkamda anlamadığınız şey şu mektup konusunda babama hak veriyorum bende bi ebeveyn olsam herhalde öyle dusunuruö dedim fakat olay sonra başlıyor

Başın sağolsun arkadaşım senin gibi bir kız yetiştirmiş yattığı yer Nur olsun

Tamam işte adam sizi affetmiş ama takdir edersiniz ki onunda içinde bir şeyler kırılmış düzeltmek ve düzeninizi bozmamak için eski yaşantıya dönmüş,ama siz o anda takılı kalıp her şeye bir anlam yüklemeye başlamışsınız.Babanızdan önce dönüp kendinize değişen tavırlarınıza mı baksanız ???

Bakıyorum zaten o olaydan sonra her şeyi yaptım istediği gibi biri oldum ama sadece daha çok aramız acildi bende bir kız çocuğuyum babamı çok özledim bilmiyorum sanırım derdimi anlatamıyorum

Bakıyorum zaten o olaydan sonra her şeyi yaptım istediği gibi biri oldum ama sadece daha çok aramız acildi bende bir kız çocuğuyum babamı çok özledim bilmiyorum sanırım derdimi anlatamıyorum
Bakın daha çok küçüksünüz,bazı şeyleri farklı algılayıp kafada kurup istem dışı bunu dışarı yansıtyor olabilirsiniz Başta dediğim gibi hep o mektup gününde takılı kalmış olabilirsiniz,konuşmaya cesaretiniz yoksa,terapi alın , burada vermek istemediğiniz detaylar varsa paylaşın,kendinizi dışardan görün gerçekten sorun varsa yüzleşin ....Hayat o kadar uzun değil, sevdiklerinizin kıymetini bilin bir sabah mezar başında ağlamak var.Mutlu olun mutlu edin,kendinizi geliştirin hedefiniz yükseklerde olsun en iyiye odaklanın,başkalarına yardım edin.....

Üç yıldır şirkette iş sahibiyim siz rahat olun
Hanımefendi bı alintilamayin artık beni rica ediyorum diğer yorumlara bakın banane sizden yani çık konumdan dediniz derhal dedim alintilama yapmayın siz yazan üyelerle devam edin rahat olun falan ne biçim üslup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…