K kateaust Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2025 14 5 1 25 Dün 23:34 Konu Sahibi Konu Sahibi kateaust #41 Menekse bahcesi .!.: kafada kurup istem dışı bunu dışarı yansıtyor olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Haklısınız sanırım genel olarak aile içinde çok kırıldım dışlandım falan dediğinizi yapmaya çalışacagim teşekkür ederim
Menekse bahcesi .!.: kafada kurup istem dışı bunu dışarı yansıtyor olabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Haklısınız sanırım genel olarak aile içinde çok kırıldım dışlandım falan dediğinizi yapmaya çalışacagim teşekkür ederim
M Mine06Mine Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2020 664 1.114 113 Bugün 00:11 Konu Sahibi Konu Sahibi kateaust #42 Bence eskılerı dusunup kafanızda kurdukca kurmayın. Ben 24 yasındayım, su anlık evde oldugumdan evımızın kuralları gecerlı. Eve gırıs saatlerım bılle sınırlıdır. Bır kere bundan babama kın beslememısımdır. Hayatt bazen oyle anlar gelıyor kı boyle olumsuz duygulardan utanıyorsunuz. Cıddı problemlerınız yoksa kendınızı kotulukle beslemeyın
Bence eskılerı dusunup kafanızda kurdukca kurmayın. Ben 24 yasındayım, su anlık evde oldugumdan evımızın kuralları gecerlı. Eve gırıs saatlerım bılle sınırlıdır. Bır kere bundan babama kın beslememısımdır. Hayatt bazen oyle anlar gelıyor kı boyle olumsuz duygulardan utanıyorsunuz. Cıddı problemlerınız yoksa kendınızı kotulukle beslemeyın