• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemm

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
merhaba kızlar hislerime uygun başlık bulamadım ..
Hamileyim hormonlardan mı bilmiyorum annemi babamı kardeşimi çok özlüyorum sürekli onları düşünüyorum Allah'a şükür sağlar annem çalışıyo babam kalp hastası onları kaybetmekten çok korkuyorum .. Ağlıyorum çoğu Zaman hatta .. Her eksiklerini gidermek istiyorum .. Hep gülsünler istlyorum .. Hiç incinmesinler ,, bişey yiyorsam onlarda yesin istlyorum onlarla geçirdiğim vakitleri çok öZlüyorum .. Benim gibi olan var mı bu yoğun duygular hamilelikten mi :(((

Hormanlardan kaynaklanan bir duygu.tabikide herkes ailesini sever ve kim ister ölmesini. bebeğin dogunca bu endişelerin biter diyemem ama onunla uğraşmaktan bunları düşünecek pek vaktin olmaz.kendimden biliyorum benim babamda kalp hastası kalp pili yle yaşıyor allah seninkine ve benimkine şifa versin cnm.

buyuk ihtimal hamilelik ten canim.. hormonlar tavan yapio baya ben normalde hic duygusal biri degilimdir ama her hamileligimde aglayana agliyorum dizi izlerim aglarim sarki dinlerim aglarim herseye aglarim ah su hormonlar :)

Kesinlikle hormonlar. Hamileligimi il disinda gecirdim ben. İlk defa ayrilmama ragmen giderken aglamamistim. Bigun annemin bebegime ordugu yelegi gordum ve saatlerce agladim. Bu duygusallik bence bitmiyor ama azaliyor.

Hamilelik böyle şeyler yapıyor mu ya,
Eskiden de mi ailenize düşkündünüz sonradan mı oldunuz,

Back
X