• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailenin dine yöneltmeye çalışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi şöyle ki bana göre çocuklara dini eğitim vermek istismardır.
Ama bu benim düşüncem ve sen o ailedesin.
Yapacağın tek şey birkaç yıl daha sabredip hayatınızın iplerini elinize almak olacaktır.
Bunu yaparken de okul hayatınızda radikal kararlar almamaları için ılımlı kalın. Geçiştirin.
Ne yazık ki başka yol göremiyorum ben.
Harika yorum ama birazdan linç gelir

Başlık dine yöneltmesi değil din konusunda baskı yapması olsa daha çok anlaşılır olurdu.

Yöneltmek şöyle olur böyle bir şey var dersin anlatırsın iyi yanlarını kararı karşıdakine bırakırsın.

Sizinkilerin yaptığı tesettüre gir falan baskı yapmak oluyor.
aslında öyle yazacaktım da linçten korktum baskı yapıyorlar zorluyorlar işte sürekli sürekli yok sabah namaza kaldırma dışarı çıkarken laf söyleme falan

Şimdi şöyle ki bana göre çocuklara dini eğitim vermek istismardır.
Ama bu benim düşüncem ve sen o ailedesin.
Yapacağın tek şey birkaç yıl daha sabredip hayatınızın iplerini elinize almak olacaktır.
Bunu yaparken de okul hayatınızda radikal kararlar almamaları için ılımlı kalın. Geçiştirin.
Ne yazık ki başka yol göremiyorum ben.
ben de öyle düşünüyorum ama malesef ... teşekkürler yorumunuz için

Annem babam 6 7 yasindayken bana "camiye gitmek istermisin" ? Diye sormadi. camiye yerlestirdiler. Bence her anne baba kucuklukten egitim verdirmeli. Ha ilerde cocuk naparsa yapsin. Anne baba gorevini yapsinda
Sizi istismar etmişler bence korkunç bir durum

Hayırlı bi ailen varmış. İlerde anlarsın ne kadar şanslı olduğunu.
ben çok araştırdım okulda din öğretmenim olsun internet olsun ve kuranın türkçesini okudum ancak tercihim islamdan yana değil ancak bunu belli etmeye çalışsam anlamıyorlar direkt söylersem de kötü olur sonu

Duyan da ailen seni çok kötü bir şeye yönlendiriyor sanacak😅😅
bunu zorla yaptırmalarına karşı çıkıyorum zaten dışarı çıkarken saçımı tarıyorum hemen sen niye kapanmıyorsun ne o öyle veya ezan okunurken hep bir abdeste gidiyorlar hayırdır sen niye oturuyorsun falan kötü yanii :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X