Ailenin doğum gününü unutması hakkında

ben kendi ailemi doğum günü kutladığı bilmem.
annem hiçhatirlamazdi. çok gücendim.
telefondan sölüyor doğum günün kutlu olsun...
eşimin ailesi maşallah herşeyi hatirlar:)

ben kendi ailemi doğum günü kutladığı bilmem.
annem hiçhatirlamazdi. çok gücendim.
telefondan sölüyor doğum günün kutlu olsun...
eşimin ailesi maşallah herşeyi hatirlar:)

Düşünüyorum da cidden önemsemiyor ailesi doğumgününü ve kardeşi önceden kutlama istediğini belirtiyor olabilir. Başka bir üye böyle yazmıştı bir anne olarak. Şimdi siz de kendi annenizin doğum günü hiç kutlamadığını söylediniz. O zaman çok da acaip bir şey değil sanırım.

İnsan ailesine de kirildigini soyleyemeyecekse kime soyleyecek. "Benimkini de bi gun kutlarsiniz insallah anne" demek cok zor olmasa gerek.icinde kirginligin buyur boyle, soylemek en iyisi.benim esimin de ablasinin da kutlarlar her sene.ilk evlendigim de beni es gectiler.ben de "oo hep cocuklara mi dogum gunu?geline damada dogum gunu yok mu hic" dedim.gulduk gectik sonraki sene bizimkileri de atlamiyorlar bir pasta kesiyoruz iste.insan degerini kendi belirler.

Sahsi olarak kucuklugumden beri dogum gunumden 1 ay once baslarim dogum gunumde soyle yapalim boyle yapalim diye bilinc altina islemeye herkes el mecbur bana uyar acikcasi en onemsedigim seylerdir ozel gunler.ben kimseninkini unutma kimsenin de benim dogum gunumu unutmasini istemem. Konu sahibi adina uzuldum

Ya başkası unutsa asla üstünde durmazdık, insanlık halidir. İnsanın doğurduğu çocuğun doğum gününü unutması mümkün mü diye sormuştum. Başlığa bir anne unutmam ama önemli görmem, kutlamam yazmıştı. Herhalde yaşı büyüdü, gerek yok diye düşündüler. Ama işte arkadaşım ister istemez kardeşininki kutlandı diye kötü hissetti. A ahsen90

Kirginligini icine atmasin anlatsin ailesine yani soylesin beklenti icinde oldugunu bi pasta yada bi opucuk yada birazcik ilgi herneyse en azindan onemli hissettirin beni desin. Ailemiz de olsa bazen dusunemiyorlar ince ve soylemek gerekiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…