ailem gerckten parayı çok sevıyor.özellikle de babam.tamam doğru benim çok rahat bır sekilde yaşamamı istemeleri zaten çok normal ama ailemin tavrı bu yönde değil.bizim durumumuz sevgilimin durumundan daha da kötü.ayrıca babam sevgilimin ailesini özellikle de babasını çok yakından tanıyor.dışarda sevgilimin babasıyla çok yakınlar her gün arayıp görüşüyorlar ama babam nedense eve geldiğinde babası ailesi hakkında demediği lafı bırakmıyor.iki yüzlü gibi davranması beni okadar üzüyor ki.ben ailemden birseyler istesem bile bana karşılayamazlar zaten ben kendı hayatımı kendım kurmaya çalışıyorum.ayrıca onların istedikleri gibi zengin birini bulsam babam hemen kabul eder kızım ne yapar orada bız bırsey sağlayamıyoruz ya biri çıkıpta bır laf söylerse sorun yaşarmı acaba dıye dusunen yok..ben baba parasıyla hayatını yaşayan birini zaten istemiyorum.sevgilimde kendı hayatını kurmaya çalışıyor ailesinden kesinlikle destek görmüyor.üstelik eve de o bakıyor.tam hayal ettiğim özelliklere sahip biri her açıdan..bana ne olur yardım edin ben nasıl davranacağımı şasırdım
babamın böyle olması beni çok yordu.inanın okadar zorluyor ki tüm işleri ben nasıl düzene koyacğım bu hayatımı
(

Son düzenleme: