Ailenize Ne Sıklıkta Gidiyorsunuz??

Kesinlikle sizde bir sorun yok. Kusura bakmayın ama anne babanız bir büyük olarak aklı selim insanlar olsa, siz kalmak isteseniz dahi size izin vermemeleri gerek. Evlendiğinizi, sizin de artık bir düzeniniz eviniz eşiniz olduğunu anlatmanız gerek. Eşiniz için de hiç hoş bir durum olmadığı zaten ortada.

VE çok haklı adam.
Evet haklı farkındayım dediğiniz gibi ben ailemden anlayış bekliyorum biraz

Ailemle farkli sehirlerdeyiz. 3 yıllık evliyim. Esim olmadan ailemin yaninda kalmadim hic. Bikac ayda bir gideriz. Birlikte gider birlikte döneriz. Esin cok iyi sabrediyor sana cidden. Esim her firsatta 15 gun ailesinde kalsa gercekten cok kizarim.
Hic mi esinizin izni yok haftasonlari? Esim cumartesi, pazar evde mesela cuma veya cumartesi cikar pazar döneriz biz gittigimizde. Buna imkanimiz olmasaydi bile gittigimde koca 15 gun durmazdim.

15 gün çok. eşin çok anlayışlıymış, bu anlayıştan biraz ailenede lazım

Ailemle farkli sehirlerdeyiz. 3 yıllık evliyim. Esim olmadan ailemin yaninda kalmadim hic. Bikac ayda bir gideriz. Birlikte gider birlikte döneriz. Esin cok iyi sabrediyor sana cidden. Esim her firsatta 15 gun ailesinde kalsa gercekten cok kizarim.
Hic mi esinizin izni yok haftasonlari? Esim cumartesi, pazar evde mesela cuma veya cumartesi cikar pazar döneriz biz gittigimizde. Buna imkanimiz olmasaydi bile gittigimde koca 15 gun durmazdim.
Valla esim emniyet görevlisi.Tüm dünya izinliyken o çalışıyor oluo hep bayramlarda falan.15 gün pek kalmadım ama 10 günden azda kalmıyorum.Olayda bir gariplik oldugunun farkındayım.Bu gariplik aileme gidip kalmam diil ama ailemin bu sürelerden mutsuz olması.Bence gayet yeterli bir zaman dilimi..

Uzun kalıyormuşsunuz bence de.. Evlendim evleneli 3-4 günden fazla kalmadım ailemin yanında..

Ben 3-4 gün kalsam beni topa tutarlar sanırım:)
Benim eşim kaç gün kaldığıma karışmaz ama ben evimi özlüyorum. Ailem de hiç gitmesem neden gelmedin demez, sen evinde huzurlu ol eşinle bizi sormasan da olur derler. Büyük konuşmayayım ama 10-15 gün kalamam sanırım :)

ayda 1. aslında daha fazla gitmek lazım ama lanet ist trafiği o kadar beter ki haftaiçi canımı cıkardığından gözümde büyüyor gitmesi. araba kullanmayı da sevmıyorum. en kestirme 5 araç:D eğitimim filan varsa o taraflarda ayda 2-3 oluyor. ama babalar öyle her seferinde dhaa fazla kalmamı istioyr, sadece babam istiyor :)

ayda 1. aslında daha fazla gitmek lazım ama lanet ist trafiği o kadar beter ki haftaiçi canımı cıkardığından gözümde büyüyor gitmesi. araba kullanmayı da sevmıyorum. en kestirme 5 araç:KK70: eğitimim filan varsa o taraflarda ayda 2-3 oluyor. ama babalar öyle her seferinde dhaa fazla kalmamı istioyr, sadece babam istiyor :)
Babalar can yaa hele kız çocuklar için:KK200::nazar::nazar:

Back
X