- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Bizim bi senelik iznimiz var bir de hafta sonu tatilleri . Oyle cat gidiyorum yapamiyorum maalesefEş ailem araçla üç saat mesafede ocak tatilinde 5 gece kalırız, yaz tatilinde 7 gece kalırız, ramazan bayramında da iki üç gece kalırız. O kadar. Benim mesela sınırım yedi gece yedinci geceden sonra sıkıntı basıyor bana eşim de biliyor altıncı gece genelde dönelim diyor
Ama eşim mesela genel anlamda düşkün değildir. Haftada bir ben hatırlatırsam arıyor annesini. Yoksa gelmez aklına hani öyle muhabbetleri de yok düşkünlükleri de yok. Tamamen ilişkilerin dinamikler etkili sanırım. Biz hiç yakın mesafe bi haftasonu gidip görüşelim demedik mesela 7 senedir evliyiz.

Neden soruyorum ? Cunku esim diretiyor pskolojik etkiliyor beni . En son korona yasaklari gelmeden hamileydim tam gidecektim haberlerde bile yomtu korona . Ya sana bir sey olursa hamilesin vs beni korkuttu bende yagmur yaginca vaz gecmistim . O kadar pisman oldumki hamile halimle dogdugum eve ailemin yanina gidemedim . Yasakalr geldi bir anda . Annemler o zamnada bir kez gelip beni gorduler. Dort duvar arasinda kaldim . Cocuk dogdu kv. Memleketine gondeddi esim evi satin parasini boluselim diye .. ordada kimse beni dinlemedi herkes beni birakti gitti . Dogumum kurban bayramina denk geldi . Annemle kayannam geldi hemen gitti kurban var diye bir daha gelmediler .ne kadar surede gıtmelıyız sorusu cok ılgınc gelıyor bana
musaıt oldugunuz gunler gıtmek ıstedıgınızde gıdersınız :) 3-4 saat suren yol cok da sık gıdılebılecek bır yer degıldır
annenız babanız neden gelmıyorlar dogru demıs esınız onlar da gelsın sızde gıdın
Annem evledndigimden beri bizim buraya gelin hami huralara gcektiniz diye ve esime surekli laf sokup aralarina duvar oren biri . Esim cok samimi muyor annemle annemle babamda bunu hisaediyor sanirim bir sey demediler ama rahat edemiyolar esim ben bir sey yapmiyorum onlara gelsin diyor bizimkilerde gelmiyor bende kiriliyorum ama . Valla gitme sebebim hem ozlem hem dort duvar arasindan biraz cikmam kafa dagitmam hemde bebegim icin degisiklik olsun diye . Artik niye gelmedikleri umrumda degil . Oraya gidincede keyfime bakiyorum . Uzak uzak diyip duruyolar napim . Esimle tartisiyoruz o yuzden kac ayda bir gitmeliyim bende kestiremiyorum bazen .