- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
-
valla eger oyle olursa cıdden gozumden duserler ıster ıstemez uzgunmiyi olacak hastanın ayağına doktor misali..bak seyret byull dediydi dersin..o ayrı olan ana baba var ya nasıl bir olurlar glecekler için..
Aynen yaa,ama altın güzel şey.
Ben bekarım ama çok akraba evlendirdik bu sene altın ev ekonomimizi alt üst etti o yüzden senin kaynanayla empati kurdum.sen evlımısın canım genelde evlıler byle demıyorda altın onemlı takılcak falan dyolar ablam evlı ondan bılıyorm
Ben bekarım ama çok akraba evlendirdik bu sene altın ev ekonomimizi alt üst etti o yüzden senin kaynanayla empati kurdum.
Belki de takarlar ya ama ben yine de söyliyim annen fazla istiyor bana göre.anladım cnmbende ıyı nıyetımden kendımı uzuyorm yksa annesıle babasıla knussam nısanlmn ruhu duymazda saygısızlık etmemek ıcın ssuyorum
Belki de takarlar ya ama ben yine de söyliyim annen fazla istiyor bana göre.
Düğünü kim yapıyor peki canım ortak mı?anneme sen ne takacaksın pekı dıyorum susuyor altnda kalmamak lazm dyorum
Düğünü kim yapıyor peki canım ortak mı?
Her nenkadar altin vs önemli defil desekte , Dugunde herkesin icinde bir kunyeyle olacak is degil ..
Ailende kesinlikle hakli simdi farkina varmazsin ama sonrasinda Ailenin hakli oldugunu goruceksin , bende kizardim nisanliyken aman altin felan hic önemli degil derdim ama onemliymis...
Simdi ne yaptirsan , simdi yaptirirsin sonrasinda hic bisey yaptiramazsin.
E sen anneni ikna et o zaman en azından takı seti istemesin fiyatlara bir baktım gözlerim fırladı resmen 5000 falan..hayır canım onlar yapıyor nısamlım beyaz esyaların hepsını kendı alcak mbılyalarında hepsını kendı alcak dugunude yapcaklar anneme oyle dedı sıkıntıya sokmayn kendınızı herseı ben halletcem dedı
haklısın cnm.. belkı evde dıye onem vermedıler belkı dugunde yaparlar bılemıyorum ınsan uzuluyo yınede ıste
Vallahi bizde ne kadar çok istersen, o kadar kıymetli olursun.
Ne zaman ki "az olsun, gönülden olsun" dersen, hep orada kaybedersin...
O yüzden, annenleri de anlıyorum.
Durumları olmaz, alamazlar anlarım. Ama olabildiğince az harcama yaparak, affedersin ucuza kaçarak böyle işleri halletmeye çalıştıkları zaman uyuz oluyorum.
@byull87 çok doğru söylemiş, sen şimdi izle bak o görümcen için neler bekleyecekler; hele karşı taraf bir künye ile geçiştirsin, kıyameti nasıl koparıyorlar gör
Herkesin kendi kızı kıymetli, kraliçe; el kızı hizmetçi parçası zaten...
E sen anneni ikna et o zaman en azından takı seti istemesin fiyatlara bir baktım gözlerim fırladı resmen 5000 falan..Takı seti çok özenilerek alınıyor ama takımı zor oluyor zaten,ben bileziği tercih ederdim.
Canım genel tavırlarimi bilemiyorum cimriler mı ama dugun cok masraflı bir is. En kotu dugun bile incik cincik bir sürü masraf cikiyor.o yuzden normal zamanlarda bilezik alabilecek maddiyatsizlik sahip insanlar dugun zamanı bunu yapamayabilir. Ve emin ol etrafında ki insanalar hic susmayacak. Onları duymamaya calis.ve sunu da yaparlar artık diyene hayırlısı insallah bakalım de Gül ve gecŞimdi buda dertmi dicek belki bazılarınız ama bu tarz seylere onem vermedıgım halde aıle baskısndan dolayı ortamı ıdare etmek zrnda kalmak ck uzucu bısey.
Ben gecen sene bu zamanlarda nısanlandım nasıpsede onumuzdekı yaz dugun olacak nısn evde aıle arasında oldu salonda falan olmadı nısanlmn aılesı nısanda sdece ınce bı kunye taktı ne bılezık ne kolye hıcbsy yktu
bızımkıler tabı srasında baya laf ettı ve 1 sene gectı ayram seyran yasgunu kısgunu hıcbsy takılmadı..
Bızımkıler laf etmese gerckten benım ıcın hıcbı onemı yok ama ara ara laf sokmalrı artk sınırmı bzyo dıdısnın dıdısı bıle laf ettı ...
Sımdı dugun ıcın ee artık 3-5 bılezk takarlar 1 kunye daha takarlar bıde set takarlar fılan dıyolar ck tedırgın oluyorum evet takarlarda dyemıyorm nısanda neden bole yaptılar onuda bılmıyorum durumları cok kotu degl ck ıyıde degl nrmal bı bılezk bı set alablcek durumdalar ama yapmadlar bızımkılern agzına sakız oldm valla..
Gecenlerde atasayın onunden gecerken bu 3bınlk alısverıse balayı hedıyesı mhbbtı varya nısanlıma dedm artk seneye brdan bı set alırız 3bıne balayı hedyemıs bak dedm scmalama bıde setmı alcaz 3 bıne dedı dlgamı gecyo sakamı yapıyo cıddımı anlamyrm para olayları oldugu ıcınde arsız gbı usteleyp ardını aramak ıstemyrm ama bızımkılern bu beklentde oldklarını da nasl solıcem blmyrm artk bu olay ıyıce sınırımı bzmaya basladı kızlar
yazımda da bahsettıgım gıbı benm byle bır beklentım yok altın bılezk meraklısı olsam bunu sorun ederdım yokyere aramız bozulurdu benm prblemım aılemın bunu sorun edp bana baskı kurması ve nısanlıma bnu yansıtamayp arada kalmam....
Canım genel tavırlarimi bilemiyorum cimriler mı ama dugun cok masraflı bir is. En kotu dugun bile incik cincik bir sürü masraf cikiyor.o yuzden normal zamanlarda bilezik alabilecek maddiyatsizlik sahip insanlar dugun zamanı bunu yapamayabilir. Ve emin ol etrafında ki insanalar hic susmayacak. Onları duymamaya calis.ve sunu da yaparlar artık diyene hayırlısı insallah bakalım de Gül ve gec
umarım ıkna edıcı olurum.. saol canımmBeklentin yoksa ailene bunu belirt.
Set altın bilmem kaç bilezik sana takılıyor ailen ne yapsın?
Ben istemiyorum de.
Kadinlarin bu kadar bilezik ve altin meraklisi oldugunu bilmiyodum bu forumla ogrendim. Ilginc cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?