Ailesi arasında kalmak...

Ben bekarım ama çok akraba evlendirdik bu sene altın ev ekonomimizi alt üst etti o yüzden senin kaynanayla empati kurdum.

anladım cnm bende ıyı nıyetımden kendımı uzuyorm yksa annesıle babasıla knussam nısanlmn ruhu duymazda saygısızlık etmemek ıcın ssuyorum

Her nenkadar altin vs önemli defil desekte , Dugunde herkesin icinde bir kunyeyle olacak is degil ..

Ailende kesinlikle hakli simdi farkina varmazsin ama sonrasinda Ailenin hakli oldugunu goruceksin , bende kizardim nisanliyken aman altin felan hic önemli degil derdim ama onemliymis...
Simdi ne yaptirsan , simdi yaptirirsin sonrasinda hic bisey yaptiramazsin.

Düğünü kim yapıyor peki canım ortak mı?

hayır canım onlar yapıyor nısamlım beyaz esyaların hepsını kendı alcak mbılyalarında hepsını kendı alcak dugunude yapcaklar anneme oyle dedı sıkıntıya sokmayn kendınızı herseı ben halletcem dedı

haklısın cnm.. belkı evde dıye onem vermedıler belkı dugunde yaparlar bılemıyorum ınsan uzuluyo yınede ıste

Vallahi bizde ne kadar çok istersen, o kadar kıymetli olursun.
Ne zaman ki "az olsun, gönülden olsun" dersen, hep orada kaybedersin...
O yüzden, annenleri de anlıyorum.
Durumları olmaz, alamazlar anlarım. Ama olabildiğince az harcama yaparak, affedersin ucuza kaçarak böyle işleri halletmeye çalıştıkları zaman uyuz oluyorum.
@byull87 çok doğru söylemiş, sen şimdi izle bak o görümcen için neler bekleyecekler; hele karşı taraf bir künye ile geçiştirsin, kıyameti nasıl koparıyorlar gör
Herkesin kendi kızı kıymetli, kraliçe; el kızı hizmetçi parçası zaten...

E sen anneni ikna et o zaman en azından takı seti istemesin fiyatlara bir baktım gözlerim fırladı resmen 5000 falan.. Takı seti çok özenilerek alınıyor ama takımı zor oluyor zaten,ben bileziği tercih ederdim.

haahhaha hakllısın cnm valla benm ıcın ıyı bı fırsat bu nısan olayı

Canım genel tavırlarimi bilemiyorum cimriler mı ama dugun cok masraflı bir is. En kotu dugun bile incik cincik bir sürü masraf cikiyor.o yuzden normal zamanlarda bilezik alabilecek maddiyatsizlik sahip insanlar dugun zamanı bunu yapamayabilir. Ve emin ol etrafında ki insanalar hic susmayacak. Onları duymamaya calis.ve sunu da yaparlar artık diyene hayırlısı insallah bakalım de Gül ve gec

Beklentin yoksa ailene bunu belirt.
Set altın bilmem kaç bilezik sana takılıyor ailen ne yapsın?
Ben istemiyorum de.

bakalım o zaman gorcez artk falan dye gecıstırıyorum zaten hep canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…