Ailesi arasında kalmak...

bende konuyu anlamak yerıne ısrarla bu bakıs acısını dıretmenızı ılgınc buluyorum..

bende konuyu anlamak yerıne ısrarla bu bakıs acısını dıretmenızı ılgınc buluyorum..

Sen gercekten rahatsiz olmuyorsan sorun yok bence isteyen istedigini desin sen he de gec

İstemekte haklilar bende senin gibi dusunuyordum aileme aman susun istemeyin ayip diyordum nisanimda emanet altin taktilar dugunde taktiklari iki bilezigide esim aldi borcunu oduyoruz kisacasi enayi yerine koydular hala gorumcem bir bilezik bile almadik sana bedavaya geldin ne evlenme meraklisiymissin diye laf sokar

Bence isteyecegni iste snra icindeckaliyo valla ne salkmisim diuosun kndi kndine ayrica ailen hakli ama onceden oturup lonusulmasi gerekiuo bunlarin ne istiyosunuz faln gibisinden sete gelince bozdurunca para etmiyo durumlari iyiyse iste sonucta yni gelin olcaksin takicaksin tabi

Çok iyi anlıyorum seni benim de nişanım evde aile arasında oldu ve sadece yüzükler takıldı o kadar. Senin gene künye takmışlar. Aynen bayram geçti doğum günü geçti hiç birşey yok benim de etrafımda nişanlı herkes bileziklerle künyelerle gezerken benim hiç bişeyim yoktu. En kötüsü de dediğin gibi etraftaki sorular ne taktılar, hiç bişey takılmadı mı vs. Ben sürekli eşime şaka yollu şu kadar bilezik takarsın artık falan diyordum o ciddiye almıyordu. Takı konusu konuşuldu onlar 4 dediler 1 de set istemedim onun yerine olsun dediler eşim de benim sözüm var 6 tane yapıcam dedi. Takı alışverişine de yalnızca eşimle gittik o arada saatini küpesini de çıkarttık aradan onlara kalsa sadece bilezik alıyorlardı. Eğer arada kalamk istemiyorsan alttan alttan alıştırmaya bak derim yada tavrını ailene belli et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…