- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Başlık da pek uzun oldu ama kızlar durum şu, benim ailemle aram çok iyi değil yani annem beni kardeşim kadar sevmiyorlar mı desem, benciller mi desem bilmiyorum işte ama arkamda dağ gibi duran bir ailem yok, hatta eşimle boşanma aşamasına geldiğimizde "bize gelirsen sığmayız çok eşyan var" diyen ve 150 m2 evde iki kişi yaşayan bir annem var, 1 odaları da boş, yani koyun can derdinde iken kasap et derdinde...
Şimdi eşimle ilişkimizi düzeltme aşamasındayız ama eskiden beri hissettiğim bir durum var, kv nin bana karşı tavrı. Hani ailem arkamda değil ya bir küçümseme mi desem bir önemsenmeme mi...Mesela kendi doğumgünleri pastalı kutlanır benimki unutulur. Arkamdan "acıyorum o kıza öksüz yetim gibi ailesi anca oğullarını düşünüyor" denir...Yani nasıl anlatsam bir küçümseme işte...
Bu durumu yaşayan var mı?
Şimdi eşimle ilişkimizi düzeltme aşamasındayız ama eskiden beri hissettiğim bir durum var, kv nin bana karşı tavrı. Hani ailem arkamda değil ya bir küçümseme mi desem bir önemsenmeme mi...Mesela kendi doğumgünleri pastalı kutlanır benimki unutulur. Arkamdan "acıyorum o kıza öksüz yetim gibi ailesi anca oğullarını düşünüyor" denir...Yani nasıl anlatsam bir küçümseme işte...
Bu durumu yaşayan var mı?