Ailesi beni istemedi..

odecha

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
53
0
286
Denizli
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Çok uzun olmuş
Kısaca boşanmış biri olduğunuz için mi istemedi ailesi
Böylesi daha hayırlıdır belki de, evlenseniz bile istenmeyen gelin olmak çok yıpratırdı

evet boşanmış olduğum için istemedi benim sadece resmimi gördüler benimle tanışmadılar bile bu ani tepkileri vermeleri cok acıttı..

öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda belki de böylesi hayırlıdır sizin için allah yardımcınız olsun ...

ama olayı neden ikinci kişi ağzıyla anlattığınızı anlamadım masalsı tarzdaa :44:

evet boşanmış olduğum için istemedi benim sadece resmimi gördüler benimle tanışmadılar bile bu ani tepkileri vermeleri cok acıttı..

Nikah yapmadan da birlikte yaşayan var
Böyle olsa sorun yok muydu
Tam olarak nereye takıldılar bilmiyorum da
Sevgilinde de iş yokmuş, ailesini biliyodur az çok
Ailesinin tutumuna da bu kadar önem veriyosa en başından başlamayacaktı
Seviyosa da ardında duracaktı
Boşver canın acımasın, onlar bari açıkça belli etmişler niyetlerini
Sonrası daha zor olabilirdi

nedir bu?
madem cok basıt bırsey maddelerce ne yazacak bısey buldunuz sasırdım

pardon ben cıddı bır sorun olarak gormuyorum kımseyede boyle davranmadım ben 2. evlılıgımı daha once evlılık yapmamıs bırıyle yaptım
sen kendını nasıl gorursen herkez senı o sekılde gorur bunu unutma

hakkında hayırlısı olsun canım böylesi daha iyi olmuş ailelerin onaylamadığı evlilik yürümüo zaten kışkırtıolar çocukları salıolar birbirlerinin üstüne umarım bundan sonraki hayatın huzurlu mutlu geçer Allah yolunu açık etsin

konu çok uzun ve yazılanlar bırıne çok benzediğinden bişi kaçırmadığımı umarak yazıyorum

sizi istemeyen ailesı değil sevgiliz buda kılıf oluyor kadınlar bıle sevdıklerıne kaçarken erkeklerın yok ailem istemıyor bahanesı hiç inanadırıcı değil

insanoğlu sütten çıkmış ak kaşık ya insanların basit şeylerine takılıyorlar genelde karşı taraf hep böyle.boşversene sevgilimin aileside beni kanser hastalığı geçirdiğim için istemedi işin tuhaf tarafı oğulları beni sevdiğini söyledi benim peşimden koşan o oldu bırakıp gidende o oldu.:1:gülüyüm mü aglayayım mı anlamadım.hastalığım bir daha nüksedebilirmiş,gördüğüm tedavi yüzünden çocuğum olmayabilirmiş hiç riske girmeye gerek yokmuş.sadece gülüor ve geçiyorum.bilmiyorlar ki bir gün kınadıkları şeylerden sınava tabi tutulacaklarını.sende boşver de geç güzel arkadaşım neden arama insanoğlu çiğ süt emmiş.:33:

Arkadaşım bence kendini bu adam için üzme. Hikaye, bir erkek istedimmi kimse ona engel olamaz. Lafta edebiyat yapmak kolay.

Benim arkadaşımın 2 çocuğu vardı, ve 2. evliliğini hiç evlenmemiş bir adamla yaptı. Adam da ailenin tek erkek çocuğu. Onun ailesi de diretti. Ama erkek kızdan vazgeçmeyince ne oluyor, 3-5 aya aile kabulleniyor.

Böyle genellemeler yaparak kendini ön şartlandırma. Her erkek bir değil. Senin hayallerinle oyunayan bu adama da yüz verme derim. Rabbim doğru insanı tez zamanda karşına çıkarsın.

ne kadar dramatize etmişsiniz
işin özü bu minnet duygusu zaten
neden minnet duyuyorsunuz
sizin yaşadığınızı yaşayan milyonlarca insan var
bu çok farklı bir şeymiş hiç kimsenin başına gelmemiş gibi davranmanıza ne gerek var
o yüzden bu muameleyi gördünüz
maalesef böyle düşünmeye devam ederseniz görmeye de devam edersiniz

ben kendimi hiç kimseye minnet edecek durumda görmüyorum
kimse de bana öyle davranmadı
arkadaşlarımla komşularımla aram çok iyi
kimsenin yuvasını yıkmadım kimsenin kocası bana asılmadı
siz kendinizi nasıl görürseniz osunuz

burdaki olay baştan yanlış
sigara parası olmayan 456789 çeşit kampanya varken telefonuna kontur alamayan adamın evlenemeyeceğini siz hiç düşünemediniz mi
neye güvenerek evlenecem diyor ki
bence burdaki tek hata o basiretsizde
olayların bu hale gelmesinin sebebi bu gizli saklı olaylar tel kapatmalar gizli görüşmeler sokaklarda yatmalar
insan gibi karşılarına çıkılsa o aile sizi kabul ederdi bence
siz düşünün ne çevirdiği belli olmayan insanlara güvenip evlendirir miydiniz siz

bazı kısımları okumadım çok uzun olmuş.

erkek arkadaşın ne yaptı ailesi istemeyince?

Oncelikle gecmis olsun. Bak surekli kendini suclama yani onlarin seni begenmemesi senin problemin degil, onlarin problemidir. Sevgilin seni kacirmis, senin gibi birisini kacirdigi icin emin ol pisman olucak yani ciddiyim bu anlattiklarina ragmen seni "ailem lstemiyor" diye bi nedenden dolayi kendinden uzaklastirmaya calistiysa bu kisi seni zaten kullaniyomus. Keske daha erken farkina varabilseymissin neyse kendini yipratma bunda da bi hayir vardir. Elini sallasan ellisi dunyadaki tek erkek o degil unutma :3:

olan olmuş da
hala aşığım diyorsunuz
sevgisine size sahip çıkamayan ailesine kendini dinletemeyen birini nasıl seviyorsunuz
aşkımdan ölsem o dakka bütün saygım sevgim biter
tiksinirim babasının karşısında pısan adamdan

toparlan kendine gel.........sen boşanmış olmasaydında bu basiretsiz adam seni yine harcardı..........bir daha boşanmış olduğun için kimseye minnet etme.......benim kurallarım bunlar bunlar dersin.......bir telefon etmeye bile üç kuruşu olmayan adamı gönder gitsin zaten
kendi değerini kendin biçemezsen daha çok başın yanar........kuralların konusunda asla taviz verme

teşekkür ederim desteğiniz için bayanlar..dramatize etmemin sebebi henüz taze oluşu tüm bu olayların dün yaşanmasıdır heralde..tahmin edersiniz biraz duygusalım bu günlerde..

teşekkür ederim desteğiniz için bayanlar..dramatize etmemin sebebi henüz taze oluşu tüm bu olayların dün yaşanmasıdır heralde..tahmin edersiniz biraz duygusalım bu günlerde..

Cnm öncelikle iki satir yaziyi karman corman yazanlara inat cok akci oldukca uzun ama net ve anlasilir yazmissin. Edebiyati sevdigimdn midir nedir cok begendim yazini yazdiklarinda haklisin toplum baskisi var ama ondan daha baskin birsey var özsaygi..sen zaten hatani anlamissin ama bu adama hakketten degmez , maddi olarak bagimli olan ksi maneci olarak bagimsiz olamaz...

Cnm öncelikle iki satir yaziyi karman corman yazanlara inat cok akci oldukca uzun ama net ve anlasilir yazmissin. Edebiyati sevdigimdn midir nedir cok begendim yazini yazdiklarinda haklisin toplum baskisi var ama ondan daha baskin birsey var özsaygi..sen zaten hatani anlamissin ama bu adama hakketten degmez , maddi olarak bagimli olan ksi maneci olarak bagimsiz olamaz...

nio cok teşekkür ederim güzel yorumun için ,evet edebiyat sevenler belli oluyor :) özsaygımı kaybetmişim ben de farkettim maalesef :(

nio cok teşekkür ederim güzel yorumun için ,evet edebiyat sevenler belli oluyor :) özsaygımı kaybetmişim ben de farkettim maalesef :(

Baskalarinin dusuncelerine onem vermedigimiz zaman yeterince özgur olabiliriz bu neden bu kadar zor ki :41: bende de özsaygi oldukca az ve yeni evliyim kendimin kendim hakkndaki dusuncelerim yuzundn esim benden soguyacak diye korkuyorum Allah korusun

Back
X