yapmayın allah aşkına uzun uzun yazdı diye abartmayın konuyu çok uzatarak anlatmış sizde cevabınızı uzun uzadıya yazmışsınız abartılı bir şekilde( konu ile ilgili cevabınızı değil ilk başta ki cümlelerinizi kasdediyorum )
Abartmayın derken :) Eğer cevabımda "edebiyat dünyasında çığır açacak nitelikte, fenomen olmaya aday bir yazı" deseydim, bittabi abartmış olurdum. Lakin yazıdan ziyade, suallere meydan bırakmaksızın kendini yalın bir şekilde ifade etme biçimini beğendim. Burada nice konular görüyorum tarif için örnek vermem gerek...
Başlık: Baş parmağım acıyooo :SSS
Yazı: Yaa pislik adam baş parmağımın üstüne bastı ezdi. Allah onu tersinden baktırsın uff çok acıyo. Sonra kaynımgil geldi kahve yaptım onlara. Kaynımgilin kız arkadaşı bana baktı o bakınca ben de ne baktın dedim. Sonra balkonu yıkadım. Parmağım hala acıyodu sonra kaynanamın komşusu geldi yanımıza parmağına ne oldu dedi. O sırada kocamla kavga ettik çenemin kenarındaki siğili öpünce hoşuma gitti ama ağzının ortasına bi tane vurdum. Çok sinirlendim olaylar olaylar işte.
Ayağını kim ezdi? Neye sinirlendin? Kahve ne alaka? Komşu ne dedi? Issız acun öldi mu? Shaggy hala yaşıyor mu?
Gibi suallerle ve bunlara verilen yanıtlarla konu 10 sayfaya ulaşıyor. Konu sahibi başından anlaşılır bir biçimde detaylı olarak derdini ifade edebilse, okurken ecel teri döküp algımızı zorlamayacağız. Buradan yola çıkarak, kendini en anlaşılır ve yalın bir dille ifade edip, derdinin tam olarak ne olduğunu güzel bir şekilde tasvir edebildiği için evet müthiş bir yazı, müthiş bir ifade biçimi. Vesselam.