Babasinin bu sekilde davranmasinaDensizlik etmiş, niye gücünüze gidiyor ki zaten bilmiyorlarmış
Hem cillop gibi de sonra da art niyet arama deEvlenmiyo musun mu demek istedi acab, gördü cillop gibi kizi. Art niyet arama bence
Ama ben oglunu seviyorum?Evlenmiyo musun mu demek istedi acab, gördü cillop gibi kizi. Art niyet arama bence
Babasinin bu sekilde davranmasina
Hayir sadece sacimi boyattim abartinsusum yok guzel olmussun gibi bi isaret yuzuk falan isaretinyapti alindim ben oglunu seviyorum cunkuSüslü gördü diye neden nişan tak dedi?
Düğüne gidecek kadar mı süslenmiştiniz de aaa nişanın mı var işten sonra diye mi sordu acaba ?
Bu bir cevap degil ki hanımefendi ne anladınız da neye alındınız diye sormuş. Şimdi babasının hareketine alındım derBabasinin bu sekilde davranmasina
Acaba ogluna soylesemmi biz iyi kotu bisey yasadik bubaekilde konusulmasi hos degilDensizlik etmiş, niye gücünüze gidiyor ki zaten bilmiyorlarmış
Acaba ogluna soylesemmi biz iyi kotu bisey yasadik bubaekilde konusulmasi hos degil
İyide adam bunu bilmiyor ki..Hayir sadece sacimi boyattim abartinsusum yok guzel olmussun gibi bi isaret yuzuk falan isaretinyapti alindim ben oglunu seviyorum cunku
El işareti ile anlatsaydin, adam bilmiyormuş kiAma ben oglunu seviyorum?
Biri niye gücünüze gidiyor diye sormuş babasinin bu şekilde davranmasina diye cevap vermisAnladıysam arap olayım. Adam süslü gördü diye niye nişan tak dedi.? Zoruna giden neydi.? Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan? Wtf?
Acaba ogluna soylesemmi biz iyi kotu bisey yasadik bubaekilde konusulmasi hos degil
Cok güzelsin benimle evlenir misin demeye calismadiysa bence sıkıntı yokHayir sadece sacimi boyattim abartinsusum yok guzel olmussun gibi bi isaret yuzuk falan isaretinyapti alindim ben oglunu seviyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?