Ben burdayken yapamiyor bunu o kadarda degilValla işi bırakın o zaman, yarın bir gün ex nişanlısıyla da gelebilir dükkana o zaman ne yapacaksınız?
Sanane kardesim sanami sorcam rahatsiz oldugumu soyleyebilirim kimse istemez bu muameleuoKardeş
olmuş, bitmiş ayrılmışsın.
Sanki ailedenmiş gibi babasını mı şikayet edeceksin??
Eski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Dur zaten ortalık karışıkBelkide ogluma soyle alsin seni demek istemistir.
Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmekOğluyla ilişkiniz konusunda hiçbir bilgisi olmayan adamın size işaret diliyle nişan tak dediğini düşündünüz ve bu zorunuza mı gitti?
Hı
Sizin zorunuza gidesi varmış bence çok saçma.
Niye gelmesin abla bitmiş gitmiş sizin ilişkiniz adam seni mi düşünecek. Demezler mi görmek istemiyosan çık git diyeBen burdayken yapamiyor bunu o kadarda degil
Ilişki bitmemiş mi arkadaş ben mi yanlış anladımAbisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Istiyor bir kac kiz var konustugu falan diyordu
Bakın o boyut başka onu ayrı yorumlarız ama babasının bir hareketinin sizin neden zorunuza gittiğini eminim burda kimse anlamadı.Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Aferin sen de böyle bir herifi sevmeye devam et.Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Atese odun atarim.Dur zaten ortalık karışık
Tamam abisinin dedigiji nasilnyorumlarsinBakın o boyut başka onu ayrı yorumlarız ama babasının bir hareketinin sizin neden zorunuza gittiğini eminim burda kimse anlamadı.
Bunda zora gidecek ne var Allah aşkına? Belki kendi çapında adam güzel olmuşsun demeye çalıştı, iltifata alınılınır mı ya?
Ve bu kişi ile barışma ihtimaliniz olursa diye babasının bir hareketi zorunuza gitti.Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Sormuşsunuz ki konu açmışsınız kardeş..Sanane kardesim sanami sorcam rahatsiz oldugumu soyleyebilirim kimse istemez bu muameleuo
Abisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedinSiz zaten ayrilmissiniz ama siz barisma hayali mi kuruyordunuz? Demek ki adamin niyeti yok baska kizlara yelken acmis. Bu durumda babasinin soyledigi sey mi gucunuze gitti? Adam bilmem kac kizdan sonra geri gelseydi sorun olmayacakti demek.
Sanane kardesim sanami sorcam rahatsiz oldugumu soyleyebilirim kimse istemez bu muameleuo
Bu şeye bağladı ya bana düğün davetiyesini yollamış kesin beni kıskandırmaya çalışıyor kankaAbisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedin
Abisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?