Ailesi bilmiyordu aramizdakini peki ya yarin birgün barisirsak babasi neden bunu yapti üzüldüm

Ayip etmis bence oglumla evlen dememis ya zaten iliskinizi bilmiyormus neyi gucunuze gitti?

Oğluyla ilişkiniz konusunda hiçbir bilgisi olmayan adamın size işaret diliyle nişan tak dediğini düşündünüz ve bu zorunuza mı gitti?

Sizin zorunuza gidesi varmış bence çok saçma.
Abisi olacaknsalakta gelip bana o evlenmek
Istiyor bir kac kiz var konustugu falan diyordu

Bakın o boyut başka onu ayrı yorumlarız ama babasının bir hareketinin sizin neden zorunuza gittiğini eminim burda kimse anlamadı.
Bunda zora gidecek ne var Allah aşkına? Belki kendi çapında adam güzel olmuşsun demeye çalıştı, iltifata alınılınır mı ya?

Siz zaten ayrilmissiniz ama siz barisma hayali mi kuruyordunuz? Demek ki adamin niyeti yok baska kizlara yelken acmis. Bu durumda babasinin soyledigi sey mi gucunuze gitti? Adam bilmem kac kizdan sonra geri gelseydi sorun olmayacakti demek.

Tamam abisinin dedigiji nasilnyorumlarsin

Ve bu kişi ile barışma ihtimaliniz olursa diye babasının bir hareketi zorunuza gitti.
Çok garipsiniz.
Konu cidden babasının tavrı mı şu anda?

Siz zaten ayrilmissiniz ama siz barisma hayali mi kuruyordunuz? Demek ki adamin niyeti yok baska kizlara yelken acmis. Bu durumda babasinin soyledigi sey mi gucunuze gitti? Adam bilmem kac kizdan sonra geri gelseydi sorun olmayacakti demek.
Abisinin bunu beni delirtmek icin soyledigini hic mi dusunemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…