• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi bilmiyordu aramizdakini peki ya yarin birgün barisirsak babasi neden bunu yapti üzüldüm

Eski erkek arkadasimin isyerinde calisiyorum babasi dukkana urun falan getiriyor ben diziyorum beni biraz suslu gorunce bugun bana eliyle Nisan tak falan isareti yapti isaretlerle anlasiyoruz konusamiyor bence birini bul nisanlan falan gibi eliyle yuzuk isareti yapti cok gucume gitti arkadaslar
Eski sevgilin isyerinde neden çalışıyorsun paraya çok mu ihtiyacın var.

Sen eski üyesin bence.. dün acmıssın hesabını profil kapamayı çözmüşssün profil mesajlarna yazmayı bile çözmüşsün.. ben gorguyom senden
uzun zamandır okuyordum da ondan. teknoloji çağı okuma yazman varsa çözersin ne var :D korkma kız ısırmam valla uysalım

uzun zamandır okuyordum da ondan. teknoloji çağı okuma yazman varsa çözersin ne var :KK70: korkma kız ısırmam valla uysalım
Benmde okuma yazmam var sen bana cahil mi diyosuuunnnnn😱😱 yolarım kız seniii asdfff😂😂
keske mune kızmasada gelenlere ne kdr kk sın ön elemesi yapsak 😂 musoyu da biliyosundur sen smdi? Estagfurullah bu arada ısırmak ne demek ama bi miktar dişleyebilirmişssin gbi geldi😅

Benmde okuma yazmam var sen bana cahil mi diyosuuunnnnn😱😱 yolarım kız seniii asdfff😂😂
keske mune kızmasada gelenlere ne kdr kk sın ön elemesi yapsak 😂 musoyu da biliyosundur sen smdi? Estagfurullah bu arada ısırmak ne demek ama bi miktar dişleyebilirmişssin gbi geldi😅
yok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyor :D Mune hanımın profil resmi beni ürkütüyor valla

yok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyor :KK70: Mune hanımın profil resmi beni ürkütüyor valla
Soruyu anlamadım😓halen bi miktar çözemediğim şeyler var demekki

yok musodan haberim yok gördüm bi kaç yerde bahsedildiğini de :d bak şeyi çözemedim ama nasıl yazıyoruz o durumları da konuların altında çıkıyor :KK70: Mune hanımın profil resmi beni ürkütüyor valla
Mune değil kazenden ürk🤣

Back
X