Ailesi ile konuştu yaş sorununu, çok mutluyum

Hevesinizi kırmak istemem ama yüzde seksen sorun oluyor eğer erkek bayandan küçükse.Yani 24 yaş erkek için ergen yaşı🙄Siz 40ken o 33 olacak.20lerdeki kızlara gönlü kayabilir.Kadınlar biraz erken çöküyor.

Hakkınızda hayırlı olsun.

Yaşıt olsalar da hatta karısı birkaç yaş küçük dahi olsa kayabilir, bunun eşinin yaşıyla alakası yok.

İnanmayanlara, olumsuz yorum yazanlara gerçekten inanamıyorum. Biz hangi ara bu kadar kötü niyetli olduk.
Kadınlar erken çöker diyenlere sesleniyorum. Eskiden kadınların hiçbir ev aleti elektronik değildi. Çalı süpürgesi, elde yıkanan çamaşır ve halılar, yerlerde sürünerek tahta cilalamalar vs vs.. şimdi öyle mi? Alakası bile yok. Etrafınızdaki yaşlı çiftlere bakın. Hangisi önce vefat etmiş. En yakınlara bakın. Erkekler değil mi?
Bu kadar vizyonsuz olmayın, at gözlüğüyle bakmayın hayata ve kalbinizi birazcık temizleyin.

Adam olgunsa sıkıntı yok 😉 Çıtır erkek iste oh mis 😂 😂 Yağmur atacan pinar altug cifti bu konuda guzel ornek. Ne guzel yuvalari bir de dunya guzeli evlatlari var 😊

Kızlar kendimden 6 yaş küçük bir erkekle görüştüğümu ve evin tek oğlu olduğunu sizinle paylaşmıştim.

Bana sürpriz yaptı ailesi ile konuşmuş demiş 30 yaşında diye. Ailesi hiçbir şekilde sorun çıkarmamis. Oğlum senin kararın bir birinizi iyi tanımaya çalışın demişler.

Çok mutluyum kızlar 😊😊😊

Yazın annesi gelecek kızlar 😊 bu süreç için önerileriniz var mıdır 😊 Dün bana gül yaprakları içinde güzel bir hediye almış, iş yerime geldi sürpriz yaptı💕

canım hayırlısı olsun hakkında ama tecrübeme dayanarak diyorum ki eminmisin ailesi ile konuştuğuna yani aradaki mesafe kalksin diye demesin tedbir tabiki benimki erkekler maalesef kolay yalan söyleyebiliyor emin ol bence hatta senide kovuşturmayı teklif etmesini bekle öyle inan derim mutlu olman dileğiyle
Kızlar kendimden 6 yaş küçük bir erkekle görüştüğümu ve evin tek oğlu olduğunu sizinle paylaşmıştim.

Bana sürpriz yaptı ailesi ile konuşmuş demiş 30 yaşında diye. Ailesi hiçbir şekilde sorun çıkarmamis. Oğlum senin kararın bir birinizi iyi tanımaya çalışın demişler.

Çok mutluyum kızlar 😊😊😊

Yazın annesi gelecek kızlar 😊 bu süreç için önerileriniz var mıdır 😊 Dün bana gül yaprakları içinde güzel bir hediye almış, iş yerime geldi sürpriz yapt

canım sorun yapmamalarina sevindim hiç korkma benim ablam kendinden 10yas küçük biriysiyle evlendi
Şimdi ikizleri var ablam 46eniste 36 önemli olan anlaşmak

Hevesinizi kırmak istemem ama yüzde seksen sorun oluyor eğer erkek bayandan küçükse.Yani 24 yaş erkek için ergen yaşı🙄Siz 40ken o 33 olacak.20lerdeki kızlara gönlü kayabilir.Kadınlar biraz erken çöküyor.

Hakkınızda hayırlı olsun.

Bayılıyorsunuz absürt genellemelere. Erkeğin kadından büyük olduğu evlilikler de zaten bir imrenilesi, bir imrenilesi.

B blackgirl06 mutluluğunuz daim olsun. :)

32 yaşındayım benden 10 yaş genç bazı kadınlar benim gibi değil
Fiziksel görüntüyse endişen kendine bakan sporunu yapan yediğine içtiğine dikkat eden kadın yaşlanmıyor kolay kolay
Şimdi bakıyorsun kız 23 yaşında hergün pasta börek yiyor her tarafından yağ fışkırmış ama genç mi diyorlar erkekler sanki
Önemli olan özgüven ve bakımlı olmak
Olgun biriyse bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

mesajı okuyan 20li yaşlardaki kızlar şu an yastığa gomuldu ağlıyor 🤣
30 lu yaşları öveceğiz diye genç kadınlarımızı da gömmeyelim.
hepimiz güzel olabiliriz bence sorun yok.
kilolu olan da güzel olur ona da sorun yok.

bence kadının büyük olmasındaki sorun zaten fiziksel görüntü değil. olgunluk.

bu yaş farkı 30+ yaşlarında olsa bana batmıyor.
erkek 32 kadın 38 olur, hatta güzel de olur, çıtır sevgili diyorum 😅
ama erkek için düzenli ve ileriye donuk ilişkide 24 yaş gerçekten küçük.
daha ergen oluyor bunlar.

yani sorun yaş farkında değil, yaşlarda bence.
ama konu sahibi mutlu bize de mutluluklar demek düşer.

ailesi için ya gerçekten kabul ettiler ve iyi insanlar.
yada hayır derlerse dahaki bağlanacağını biliyorlar, nasıl olsa çok sürmez diye düşündüler, he yavrum diyip kötü olmadılar, kurnaz insanlar.
iki şekilde de siz yolunuza bakın, kendiniz olun.
bakalım nereye varır.

Şöyle konulara %30 kadınlar erken çöküyor mesajı geliyor ya, fitilim... Kadını gömen kadın ya, erkeğin 14 yaş küçük kızla evlenmesini doğal bulan hatunlar, kadınlar 3 yaş küçük erkekle bile acaba olur mu dese, sen erkeeen çökücen bacım.

Sanırsın her türk erkeği Clooney, 40'ndan sonra cevherleşiyor bunlar. Yaw kel, fodul oluyor bu adamların çoğu...dediğiniz gibi, kadın saçını bile boyatsa 5-10 yaş gençleşebiliyorken.
İmzamı atarım..

Yanlış anlaşılmasınfq burda yazıyorlar ya ben şu yaştayım genç görünüyorum yok genç kızlardan genç görünüyorum banu Alkan gibi hayal dunyasındalar. Kendi kendine bu fikre kapılmayın. Herkes soyuluyor demeyin ben şahit oldum kadın herkes bana genç görünen diyeni bozmadım ama acıdım haline. İnsan kendini bilmeli kandirmamali

Ben 29 yaşındayım, 14 aydır birlikte olduğum kişi 24 yaşında ve çok mutluyuz. Ailesi bayadır biliyor, hiç sorun etmediler yaş farkını. Ben dün diş için hastanedeydim, dişimi cekecekler ve genc yaşınızda dişsiz kalacaksınız deyip durdular. Kaç yaşındayım sizce dedim, 18 dediler, maksimum 20 diyen oldu. Ki şu da var yaşlı dursak ne olur adamlar bizi sevmiş. İleride sorun olur diyenler bakma sevmeyen erkek kendinen 10 yaş küçük kadınları terk ediyor.

Yaş farkı değil de şimdiki yaşlar sorun yaratabilir. 24 yaş evlilik için erken bence ama genelleme yapmak doğru değil tabii. Ben erkeğin küçük olmasını da gayet normal buluyorum. Kadınlar sürekli eşinden genç durmak için kendini zorlamak zorunda da değil varsın büyük dursun. Insanlar aa ablası ya da annesi sandım derse de onların terbiyesizliği. Kocamdan çok genç durduğum , sürekli övgüler aldığım mutsuz bir evliliktense zıttı ama mutlu bir evliliği tercih ederim tabii ki.

Ben önceki konunuza da yazmıştım; her iki cinsiyet için de 5 yaştan sonrası fazla geliyor bana. Bunu görünüş açısından değil, bulunduğunuz yaşlardaki uyumunuz, olgunluk farkınız açısından söylüyorum. 34 yaşındaki biriyle 40 yaş çok daha rahat anlaşır.

Umarım çok mutlu olursunuz ama evlilik için acele etmeyin bence.
Ben sevgilimden yaklaşık 3 yaş büyüğüm, yaşlarımız 27-29. İlişkiye başladığımızda 23 yaşındaydı, yaşıtı olan çoğu insana göre olgundu. Ben de o zamanki yaşımdan dolayı fark etmiyordum ama şimdi düşününce o zamanki halleri çocuksu geliyor.
O yaşlarda birkaç sene bile çok fark ediyor, çok değiştiriyor insanı. 23-24 her iki cinsiyet için de evlilik için yeterince olgun bir yaş değil bence.

Ben önceki konunuza da yazmıştım; her iki cinsiyet için de 5 yaştan sonrası fazla geliyor bana. Bunu görünüş açısından değil, bulunduğunuz yaşlardaki uyumunuz, olgunluk farkınız açısından söylüyorum. 34 yaşındaki biriyle 40 yaş çok daha rahat anlaşır.

Umarım çok mutlu olursunuz ama evlilik için acele etmeyin bence.
Ben sevgilimden yaklaşık 3 yaş büyüğüm, yaşlarımız 27-29. İlişkiye başladığımızda 23 yaşındaydı, yaşıtı olan çoğu insana göre olgundu. Ben de o zamanki yaşımdan dolayı fark etmiyordum ama şimdi düşününce o zamanki halleri çocuksu geliyor.
O yaşlarda birkaç sene bile çok fark ediyor, çok değiştiriyor insanı. 23-24 her iki cinsiyet için de evlilik için yeterince olgun bir yaş değil bence.

Haklısınız tabi fark ediyor ama :( aşık oldum😊

Benim kocam benden 4 yaş küçük . Evliliğimde gayet güzel. Tanışma flört evlilik dahil toplamda 10 yıldır beraberiz. Ne kalbimi kırdı ne de ben onun. 1 oğlum var 3,5 yaşında ona da mükemmel baba oldu. Tanıştığımızda o 26 ben 30 yaşındaydım. Ancak o çok çalışkan bir adamdır , sorumluluk sahibidir. 12 yıldır aynı iş yerinde örneğin.. yaşı küçük olan eş adayınızda tek dikkat etmeniz gereken şey sorumluluk sahibi mi ve işinde gücünde mi? Diğer konular sonra gelsin. Mutluluklar diliyorum . Umarım çok güzel olur herşey senin için :KK200:

Güzelim eşim benden küçük. Hiç yaş sorunu yaşamadık. Sadece çocuk konusunu geciktirme. Arkadaşım 37 eşi 29 yasında. 1 yıllık evliler ama şuan sorun yok. Toplum alışmadığını normal bulmuyor. 16 yaşındaki çocuk 40 yasında adamla evlense ağzını açmaz kimse. T

Benim kocam benden 4 yaş küçük . Evliliğimde gayet güzel. Tanışma flört evlilik dahil toplamda 10 yıldır beraberiz. Ne kalbimi kırdı ne de ben onun. 1 oğlum var 3,5 yaşında ona da mükemmel baba oldu. Tanıştığımızda o 26 ben 30 yaşındaydım. Ancak o çok çalışkan bir adamdır , sorumluluk sahibidir. 12 yıldır aynı iş yerinde örneğin.. yaşı küçük olan eş adayınızda tek dikkat etmeniz gereken şey sorumluluk sahibi mi ve işinde gücünde mi? Diğer konular sonra gelsin. Mutluluklar diliyorum . Umarım çok güzel olur herşey senin için :KK200:

Çok güzel sevindim sizin adınıza 😊😊😊

Back
X