- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi safcagmeva
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endişelenme muhtemelen hayal ürünü bir konu çünkü söyledikleri çok tutarsız birbiriyle
Bana yine 1 dakika diyip bekletmeye aldı bende dedim git 2 bacak arasına müsade edenlerle konuş sende az nefis varsa biri varken bana mesaj çekme
Konu hakkında çok yorum yapmıcam.
Sadece konu sahibinin eski konularından bir cümlesini alıntılıcam.
Ve bu bence fazlasıyla yeterli olacak.
Buna sen de müsaade etmişsin..
Yazdıkların ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.
Gerçek olmasından çok fake bir konu olup, kandırılmayı tercih ederim.
Çünkü kelimelerle anlatılamıcak kadar kötü birşey.
Yazdıklarının hiç biri diğerini tutmuyor, çok çelişkili konuşuyorsun.
Sana şunu söylücem; 18 yaş insanların gayet aklının başında olabiliceği bir yaştır.
Ben de 18 yaşındayım.
Büyük konuşmucam çünkü ileride ben de bir çocuk sahibi olabilirim ve böyle bir hatayı benim kızımda yapabilir.
Ama yapmamasını dilerim.
Yaparsada sonuna kadar arkasında olurum ve böyle bir adamla katiyen bir daha yüz yüze gelmesini bile engellerim.
Yaşı küçük olupta, erkek arkadaşları ile birlikte olan çok genç kızımız var ve bu durumdan sonra bir çoğu yüz üstü bırakılıyor.
Birazcık aklımızı başımıza devşirip ileriyi düşünsek böyle hatalara düşmeyiz.
Senin çok ciddi problemlerin odluğunu düşünüyorum, kesinlikle psikolojik destek almalısın..
marketten aldığın çikolatanın ambalajının açık olduğunu gördüğün halde miğden bulanmadan alıp yiyebilirmisin? yada açılmış ambalajın bantla yapıştırılarak tekrar rafa koyulduğunu fark ettiğin halde onu çok sevdiğin için alıp yermisin? bu sorulara eğer evet diye biliyorsan ki biraz önce yapmış olduğun yorumdan anlaşılan odur. bence sende mide yok.........
bu kişi erkek olupta sevgilisi için merak ettiğini (söyleyemediği düşüncesini merak edip) bu şekilde araştıryor olmasın ?!!
niye böyle his ettimki ben![]()
Konu sahibi arkadaşla messengerden tanışma fırsatımız oldu.
Bende bebeğin düşmesi konusunda inanamadım.
Ama bana verdiği cevap şuydu:
"Sağlık ocağından koruma iğnesi aldım yaptım bebek kan pıhtısı oldu düştü."
Bende böyle birşeyi ilk defa duydum ve mantıksız geldi. Sordum kanamayı nasıl durdurdun doktora nasıl gittin diye ama offline oldu. Sanırım beni engelledi.
Böyle bir düşürme yöntemi var mı? Benim annemde düşük yaptı ve kanama hiç durmadı kürtaj oldu.
Pek doğruluğuna inanmıyorum ben açıkcası...
Koca bir aptalım herkes görsün
Bedelini yavrum ödeyecek..
Sığınma evine ve polise gidicem yarın.
Bugün konuşcam gece dahası bir şekilde ama anlamaz hatta öldürürler ama onlar yapcak diye bende çocugumdan vazgeçmem aldırmam
Aldırmam.
İnsan kazada olsa çocugundan vazgeçer mi siz geçermiydiniz ?
Çalışmıyorum ama iş arıyorum
Onun o .. neyse babalıgını istemiyorum.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim destek veren.
Korunma meselesini sormuşsunuz diyorum ben beraberlik yaşayan biri değildim bilgi sahibide değilim.
O yüzden korunma olmadı.
Bebeğim ve aileme gelince ailem duyarsa ilk ölüm gelicektir kabulenmeyeceklerdir ama ben onların nasıl evladıysam buda benim evladım.
Bir hata yüzünden oldu diye nasıl onun hayatına mal edebilirim.
İçim el verir mi ben onu severek özlemle bekleyecem
Ve asla onu suçlamayacam onun bir allahı bir annesi var.
Konuyu açmamın sebebi yapmayın kızlar güvenmeyin kimseye demekti.
Ben temizlik yaparım.
Bez almam elimde yıkarım.
Gider pislikte temizlerim ama bu yavruyu paşalar gibi okutur namuslu bir birey yapana kadar evlenmem büyütürüm.
Benim bir parçam o.
Aldır diyen günah diyen olmuş saygı duyarım elbette zina bu .
Ama zina sonucu çocugumun hayatına mal olamaz.
Olacak biri varsa oda ben ve o karakter sahibi olmayan insandır.
Cezasını küçük masum bir çocuğa yükleyemem.
O yüzden kesinlikle aldırmayacağım.
Arkadaşımız bu konuda o kadar dertliki konuya yazılan yorumları okumak yerine cildi için krem arıyor...![]()
Sevdiğimin çalıştığı iş yerinin yöneticisi benimkinin babasının asker arkadaşı .
O adam bizim ilişkimizi daha sonradan öğrendi.
Ve benim sevgilimle iş yerinin arka tarafından çıktığımı oranında karanlık bir ortam olduğundan yanlıs anlaşıldığımıda ben öğrendim.
konuşmak için girmiştik oraya oysaki ama yanlıs anlasıldım.
Hani derler ya olan kıza oluyor aynen öyle ..
ben konuşcam dedim sevgilime yapma dedi yaptım.
usta neden böylesin dedim adama dediği yaşınız küçük edep sınırları içinde yaşanmalı oke usta öyleyiz zaten dedim.
Ve bu kadın onca hanımefendiliğime saygıma karşın beni istemiyor
Sevgilimle beraber olduk.Sevgilim ailesiyle konuştu henüz yaşınız küçük diyip kestirip attılar ısrar ettikçe çocuğu evden kovdular.
Benim bu ilişkiden annem haberdardı ..
Ona evlenmek istediğimi söylediğimde yok o çocuk seni ona vermem yüksek adam al o çömezi tipsizi napacaksın..
BUnları okuyuna eminim zibidi tabiri kullanılan tiplemeler gelecek gözünüze ama kesinlikle öle deil sessiz sakin beyefendi ..
Bende bankada çalışmaya başlıcam haziran gibi..
Ailemle konuşmayı bu akşam düşünüyorum.
Korunma demeyin çünkü ben fikir sahibi değildim.
Dahası onun anlık gafletinden oldu .
Nefsine hakim olamayan bir adamı katiyen çocuguma layık görmüyorum.
Ama ben bu çocugu bir hata yüzünden oldu diye asla aldırmayacam .
Benim hatam o melegin ölümüne sebep olamaz.
Bebegimiz oluyor diye öle sevindim ki koştum
Evlenmezsem ailem öldürcek ama o yokuşa sürüklüo kimseyle bişe yaşamadım ben arkdşım .