Ailesi öğrendi durumu

hamile deildi tabiki de , sadece evlilik gerçeklessin die yalandı...bence..
fazla brezilya dizisi seyrediyor..

beraber oldu ve evlenmek için hamileyim dedi sevgilisi yutmadı düştü dedi..

şimdi de bakirelik raporu var... 18 yaşında yazık...hayata bak????

bu yaşta koca derdine düşen kızlara hiç acımıyorum...

millet salaktı dimi senelerce okuyor sonra evleniyor çocuk yapior???

bi böleleri akıllı yani..??

ben bu yonden hıc dusunmemıstım .ama gercekten de mantıklı bır bakıs acısı olmus .
yanı bır ınsan ,ondan baskasıyla kımseyle yatmadı ıse ,ne dıye rapor da cıkar mı cıkmaz mı
dıye korku yasar kı .ama ortada hıc cocuk yok ıse ,evlenmek ıcın hamıleyım dıyıp sonra
cocugu dusurdum dedıyse rapordan korkusu bu yonde olabılır konu sahıbın .

bence burda böyle yorumlar yapmadan önce oturup bi düşünün szinde kızınız olucak böyle konuşmayın derim sonuçta buraya derdini açmış yardımcı olabilcek ollanlar yazıyor eleştirisi olanlarda içinde saklasın hatta içinden bile geçirmeyip ilerisi ve kendi evladı için dua etsin ewet yapılanlar akılsızlık zaten insan yaşadıktan sonra çekiyor pişmanlığını kınamayıın kınarsanız başınıza gelir sizin olmadıysada kızınızın ben büyük konuşmamayı öğrendim aynen sizin gibi düşünürdüm BABA diyince noktaydı benim için sizin gibi kızardım bu kızların ailesi babası yokmu ben babama ölürüm öyle üzemem derdimde 1 anlık herşey tekrar söylüyorum yaşla değil yaşanılanlarla edinilir deneyimler KİMSEYİ KINAMAYIN

böyle yorum yazmayayımda aferim çok güzel yapmışsın diğer gençlerede örnek olması lazım diyemi yazmam gerekiyordu? ben herkes bu gibi durumdan ibret alsın istedim .ayrıca kesinlikle kınamadım kınamamda sadece acıdım.

yazıklar olsun tek kelimeyle ne büyük rezillik, ahlaksızlık , terbiyesizlik sitede buna benzer bir çok konu okuyorum. şu neslin düştüğü hale bakın!!!evlilik dışı ilişkiler hamile kalmalar bebek düşürmeler aman allahım bu ne büyük ahlaksızlık konu sahibi ve onun gibi olanlara acıyorum yazık genç yaşta hayatlarını maf ediyorlar. anne babalarının yüzlerine nasıl bakabiliyorlar. erkek tarafı haklı benimle yatıp kalkıyor çocuk düşürüyor bir başkasıyla yapmadığına nasıl güvenebilir nasıl inanabilir.
aslında ibret alınacak bir mevzu çözüm arıyor bulamıyor. yokki çözüm evde kalsa aileden korkuyor evlense kabul edilmiyor edilse bile evlenmeden bitmiş herşey yok yok!yok! böyle bir anlık heves uğruna çaresiz kalıp çıkmaz sokağa girenlere allah akıl fikir versin .

Siz böyle yazınca evlilik dışı ilişki yaşayan herkes pişman oldu, dünya daha iyi bi yer oldu değil mi? herkesin doğrusu kendine. kızınız var mı bilmiyorum da, ileride kızınızın başına aynısı gelse erkek tarafına mı hak vereceksiniz yine, kızınızı korumak varken?

diktirirsin olur biter ne demek ya? hangi mantıkla böyle birşey söylüyorsun?başta evleneceği eşini kandıracak hiçmi vicdan azabı çekmeyecek? kendini sütten çıkmış ak kaşıkmı zan edecek?

bekaret raporu isteyen, bekaret şartı koşan adamı kandırmak kişinin gayet de hakkı. hiçbirimiz mal değiliz ki açılmadan sahibimize gidelim. kendim için söyleyeyim, zaten bu sebeple benden vazgeçecek adamla ne evlenirim ne de onun için vicdan yaparım. :ssz:

konu sahibi yalan söylüyor zaten, kan pıhtısı olmuş düşmüş de, kürtaj ya da çocuk düşürme olayını hiç yaşamadım ama pıhtı oldu düştü diye bir şey olamayacağını düşünüyorum. kürtajdan sonra bile kanaması durmayan kadınlar apar topar doktora gidiyor. bi kere başına böyle bir şey gelen insan nette konu açacak vakti ne bulsun? önceki konularından birinde de Kazen'in müdahalesi yok muydu? O n'oldu sahi?

Siz böyle yazınca evlilik dışı ilişki yaşayan herkes pişman oldu, dünya daha iyi bi yer oldu değil mi? herkesin doğrusu kendine. kızınız var mı bilmiyorum da, ileride kızınızın başına aynısı gelse erkek tarafına mı hak vereceksiniz yine, kızınızı korumak varken?

bekaret raporu isteyen, bekaret şartı koşan adamı kandırmak kişinin gayet de hakkı. hiçbirimiz mal değiliz ki açılmadan sahibimize gidelim. kendim için söyleyeyim, zaten bu sebeple benden vazgeçecek adamla ne evlenirim ne de onun için vicdan yaparım. :ssz:

konu sahibi yalan söylüyor zaten, kan pıhtısı olmuş düşmüş de, kürtaj ya da çocuk düşürme olayını hiç yaşamadım ama pıhtı oldu düştü diye bir şey olamayacağını düşünüyorum. kürtajdan sonra bile kanaması durmayan kadınlar apar topar doktora gidiyor. bi kere başına böyle bir şey gelen insan nette konu açacak vakti ne bulsun? önceki konularından birinde de Kazen'in müdahalesi yok muydu? O n'oldu sahi?

marketten aldığın çikolatanın ambalajının açık olduğunu gördüğün halde miğden bulanmadan alıp yiyebilirmisin? yada açılmış ambalajın bantla yapıştırılarak tekrar rafa koyulduğunu fark ettiğin halde onu çok sevdiğin için alıp yermisin? bu sorulara eğer evet diye biliyorsan ki biraz önce yapmış olduğun yorumdan anlaşılan odur. bence sende mide yok.........

Evleneceğin erkeğin bir başka kadınlarla yattığını birlikte olduğunu bilmek ister miydin? Bence bir genç kızın sahip olduğu en güzel çeyizdir namusu... "Namus sadece o mudur" diye sorma sakın. Ama Rabbim eğer ki o zarı yaratmışsa vardır bir bildiği...

marketten aldığın çikolatanın ambalajının açık olduğunu gördüğün halde miğden bulanmadan alıp yiyebilirmisin? yada açılmış ambalajın bantla yapıştırılarak tekrar rafa koyulduğunu fark ettiğin halde onu çok sevdiğin için alıp yermisin? bu sorulara eğer evet diye biliyorsan ki biraz önce yapmış olduğun yorumdan anlaşılan odur. bence sende mide yok.........

ben marketten alınacak bi' çikolata olmadığımdan verdiğiniz örnek oldukça abes kaçmış. sizin kendinize verdiğiniz değer 50 kuruşluk çikolata olabilir ama benim öyle değil, insanların değer yargıları arasında uçurum olduğu da doğruymuş.
mide'li kısmı da şikayet ettiğim için sizinle tartışmayı uzatmayacağım. :ssz:

böyle yorum yazmayayımda aferim çok güzel yapmışsın diğer gençlerede örnek olması lazım diyemi yazmam gerekiyordu? ben herkes bu gibi durumdan ibret alsın istedim .ayrıca kesinlikle kınamadım kınamamda sadece acıdım.

sende Allahın yarattığı bir kulsun o da aynı şekilde, sence ona acımak senin yada benim haddimizemi ?bence değil! kesinlikle yapılanlar yada hatalar doğru, herkese örnek olmalı demiyorum ama zaten o konunun başında ibret alınıcak bi yazı yazmış alıcak olan ibreti o yazıdan alır zaten ayrıca sizin yazdığınız yazıklar olsunlar falan ibretlik değil aşşalayıcı kelimeler ve hiç hoş değil ibret olsun diye bi amacınız varsa ağır bir şekilde değilde sadece kızlar yaşanılanları görüyorsunuz ibret olsun aklınızın herzaman bir köşesiinde bulunsun demeniz yeterli olurdu...

Son düzenleme:
Evleneceğin erkeğin bir başka kadınlarla yattığını birlikte olduğunu bilmek ister miydin? Bence bir genç kızın sahip olduğu en güzel çeyizdir namusu... "Namus sadece o mudur" diye sorma sakın. Ama Rabbim eğer ki o zarı yaratmışsa vardır bir bildiği...

Kendi yaşıtlarım ve kendi çevrem için söyleyeyim, insanlar sevişiyor, seks yapıyor. Vay sen benden önce nasıl başkasıyla birlikte olursun diyecek değilim. Ben hayatında değilken karşımdaki istediğini yapmış olabilir. Böyle şeyleri sorun eden bi' yapım yok. Benimleyse benimledir, geçmişi didklemem. Hayatımın aşkı karşıma 30 yaşında çıkacaksa da o yaşa kadar bakir olmasın zaten, o ne öyle. :1:

Bu zar, Allah konularına da girmeyelim hiç, karışmasın ortalık, bu sebepten konunun kapatılmasına da ceza almamıza da gerek yok. :44:

kızları bu hale getiren topluma yazık bir insanın hayatını bekaret yuzunden zindana cevirenlere yazık kadınların hayata gelis amacı bu mu bekaretini koru korumazsan namussuz olursun kim soyluyor bunu ya kime ne.. namusu sadece bacak arasında arayıp beyninden turlu turlu hinlikler gecenlermi namuslu oluyor..biz neyiz yahu malmıyız esyamıyız takmıslar bir bekaret gidiyor

Son düzenleme:
Kendi yaşıtlarım ve kendi çevrem için söyleyeyim, insanlar sevişiyor, seks yapıyor. Vay sen benden önce nasıl başkasıyla birlikte olursun diyecek değilim. Ben hayatında değilken karşımdaki istediğini yapmış olabilir. Böyle şeyleri sorun eden bi' yapım yok. Benimleyse benimledir, geçmişi didklemem. Hayatımın aşkı karşıma 30 yaşında çıkacaksa da o yaşa kadar bakir olmasın zaten, o ne öyle. :1:

Bu zar, Allah konularına da girmeyelim hiç, karışmasın ortalık, bu sebepten konunun kapatılmasına da ceza almamıza da gerek yok. :44:

Peki karıştırmayalım zaten bu işlerin içinden çıkılması mümkün değil herkesin yaşam tarzı yetişme tarzı görüşü farklıdır :)
Belki de birçok genç kızın üstünde bu hoşunuza gitmeyen baskı olmasaydı evlilikdışı uygunsuz ilişkiler alır başını giderdi cahil genç kız çook memlekette :)
Neyse iyi geceler ben GERİ GÖRÜŞLÜ olarak konudan ayrılayım :))

kızları bu hale getiren topluma yazık bir insanın hayatını bekaret yuzunden zindana cevirenlere yazık kadınların hayata gelis amacı bu mu bekaretini koru korumazsan namussuz olursun kim soyluyor bunu ya kime ne.. namusu sadece bacak arasında arayıp beyninden turlu turlu hinlikler gecenlermi namuslu oluyor..biz neyiz yahu malmıyız esyamıyız takmıslar bir bekaret gidiyor

ya demeyin böyle canım.inanınki çok üzülüyorum.madem bekaret,zar bu kadar önemsizde kızlarımız hymenaplasty ameliyatlarına saklı gizli onca parayı neden döküyor.açın bir okuyun o konuları.güzel Allahım evlatlarımızı yanlış insanlardan korusun:50:

ne yani Allah kadınlara guvenmiyor onların namusunu bir zarlamı koruyor yapmayın nolursunuz o zarın tıbbi acıdan bircok faydası var kadın icin hem bazı kadınlar kızlık zarı olmadan doguyor ozaman onlar yandı bu mantıkla nasıl ispat edicekler iliskiye girmediklerini nede olsa zar cok onemli hayati bir olay dimi:19:

ayrıca bu o uçkurunu düşünen erkek bu kızla bu işi bi güzel yaparken aklına gelmemişm ya biz ayrılırsak bu kıza nolcak ben buna bunu yapıyorum daaa...diye ? düşünüyosa kendisi bu soruyu sorabilcekse oda evlenmeden bi kıza dokunmıcak !!!

ya demeyin böyle canım.inanınki çok üzülüyorum.madem bekaret,zar bu kadar önemsizde kızlarımız hymenaplasty ameliyatlarına saklı gizli onca parayı neden döküyor.açın bir okuyun o konuları.güzel Allahım evlatlarımızı yanlış insanlardan korusun:50:

neden oluyor cok acık cunku kabul gormuyorlar evlenmeden once iliskiye giren bir kadının evlenmeye hakkı yokmus gibi davranılıyor onlarda bu yola basvurmak zorunda bırakılıyorlar boyle oldukca daha cooook kızlar giderde kızlık zarı dikimi yaptırır

Son düzenleme:
Peki karıştırmayalım zaten bu işlerin içinden çıkılması mümkün değil herkesin yaşam tarzı yetişme tarzı görüşü farklıdır :)
Belki de birçok genç kızın üstünde bu hoşunuza gitmeyen baskı olmasaydı evlilikdışı uygunsuz ilişkiler alır başını giderdi cahil genç kız çook memlekette :)
Neyse iyi geceler ben GERİ GÖRÜŞLÜ olarak konudan ayrılayım :))

ben size geri görüşlü, geri kafalı falan demedim, öyle anladıysanız da özür dilerim.
size de iyi geceler.

Pakize suda nin kose yazisindan:

Erkekler! kizlarla yatip bozuyorsunuz. Sonra el degmemis kiz ariyorsunuz. Bu ne yaman celiski.

Bakireliğimi o bozdu kanamam akşam oldu inanmıyor şuanda dediği doktora götürcem ben emin değilim benden başkasıyla olabilirsin ?
Napabilirim kimseyle olmadımki.

Vaaay beyfendi hem bozsun hem evlenmesin var mı lan böyle erkeklik !!!
Tepkini göster bu ne be senden kurtulmak için falan mı böyle söylüyor?
Gerçi sana da yazık , Böyle bi adamla olmaz evlilik boyunca sıkıntı üzüntü çekersin güven yok çünkü

ben marketten alınacak bi' çikolata olmadığımdan verdiğiniz örnek oldukça abes kaçmış. sizin kendinize verdiğiniz değer 50 kuruşluk çikolata olabilir ama benim öyle değil, insanların değer yargıları arasında uçurum olduğu da doğruymuş.
mide'li kısmı da şikayet ettiğim için sizinle tartışmayı uzatmayacağım. :ssz:[/QUO

verdiğim örnekte bilerek çok küçük ve değersiz bir şey seçtim insanın ne kadar değerli olduğu ise tartışılamaz siz ve sizin gibiler kendilerine 50 kuruşluk çikolatadan daha fazla değer vermiş olsaydınız bu (hiçbirimiz mal değiliz ki açılmadan sahibimize gidelim) cümlesini kuramazdınız. bu cümlenizden dolayı 50 kuruşluk bir örnek verdim hoşunuza gider gitmez bilmiyorum ama siz ne kendinize nede geç kızlarımıza değer vermiyorsunuz ya da verdiğiniz değeri çok büyük zannediyorsunuz. Şu cümlenize de (insanların değer yargıları arasında uçurum olduğu da doğruymuş) örnek vermek isterim yenigine parasıyla 50 000 000 olan değer, türk lirası ile ançak 50kuruş eder.

Back
X