Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231
hayır daha önce çocukları annelerde kalıyor biliyordum meğerse adam da kalıyormuş hep baktım her konuştuğumuzda oğlan yanımda uyuyor kız odasında bilmem ne ben dedim ki anneleri de kalmıyor lan Yok ben de ver şu an anneleri çalışıyor falan öyle geçiyor işte böyle öğrendim yani baktım ki velayet annede ama çocuklar babada aslında.
işin başında farklıydı durum annem ablam da bir bizde bir kardeşimde kalırdı yani bak şimdi annem kardesimde kalamaz burası kendinin evi deyip duruyor
Adamın her lafı köprüyü geçene kadar

Yaw, arkadaşım, kızlarımız cahil, pembe hayaller peşinde koşuyarlar, çokta sorgulamadan, tanımadan evlilik yapıyorlar. Her türk erkeğinin bir alıcısı var diyorum...

Siz, ben zaten bir evlilik yaşadım, az çok nedir bilirim diyorsunuz.

Sonra da: 1- Benden 14 yaş yaşlı 2- 2 çocuklu, 3- hem annem hem çocuklarla yaşayacağız 4- Şu anki gelir bizi geçindirmeye yetmez diyen bir adamla evlensem mi diye ciddi ciddi kafa yoruyorsunuz. :olamaz:

Evlenirseniz iyi bir macera olur bence. İlkinden daha aksiyonlu.

Son düzenleme:
Hem kayinvalide hem eski eşten cocuklar.. ters bir durum olmasi durumunda sizi degil cocuklarni ya da annesni savunacagni bliyorsunz dmi ? Ustelik kimse babalık gorevni bırakıp sonradan gelen bir eşi savunmamali zaten bence, ha hakli olursunuz o ayri ama bence bu durumlarda babalik daha agir basmali.
Ben tercih etmem, secim sizin.
Zor bir hayat olacagi aşikàr

Evlenince aynı yaprak dökümünde ki Fikret gibi ailenin hizmetçisi olacaksınız. Çocukların sorumluluğu yaşlı bakımı size kalacak. Neden böyle bir yükün altına kendinizden 14 yaş büyük biri için gireceksiniz? Boşandınız diye kendi değerinizi düşürmeyin lütfen. Bende boşandım ama 2. Evliliğim kriter olarak ilkinden çok daha iyi olmayacaksa tekrar neden kendimi sıkıntıya sokayım ?

Yani eğer onun çocuklarıyla aynı evin içine girince bir yerde ters düşsen onun kocalık değilde babalık duygusu ağır basar gibi geldi. Bir de kayınvalidede olacak. Bana biraz zor gibi geldio_O
Kızlar ben yeni boşandım ve şuan bir talibim var.
Adam benden 14 yaş büyük.
18 yıllık bir evlilik yaşamış boşanmış.
2 cocugu var eşi adama yıkmış tüm sorumluluğu
genelde adamda kalıyor çocuklar ve çocuklarına çok düşkün bir baba.

Genel olarak özellikleri şunlar
İyi bir baba
Evine düşkün
Sorumluluk sahibi
Sıcak kanlı
Çocukları seven
Cömert
İnatçı
Emrivaki yapabilen
Israrcı
Gezmeyi seven
Aile bağları güçlü
Çalışkan
Sigara kullanımı var bırakacağını söyledi.
Kendini öven 😁

Annesi ve çocukları ile birlikte yaşamak istiyor evlenirsek.

evi var emekli olmuş ama evlenirsek çalışacak çünkü yetmez geliri.

ben zaten çalışacağım evlide olsam bekarda olsam...
ne düşünüyorsunuz?
bir dur daha yeni boşandın. Bir kafanı dinle bir sakin ol hemen bodozlama dalma derim. Üstelik çocukları var

Kıskanç bir kadınım.

Hayır ilk evliliğim olmayacak ikinci evliliğim olacak.
Ben 33 yaşındayım adam 47 yaşında
Çocukların biri 12
Diğeri 10 yaşında

Yok pek sevmiyorum.

Boğa Burcu
Annesi baskın ve zorbbir kadın cevval.
Çocukları biri tuhaf biri aşırı cana yakın babasıyla birlikte uyuyor
Evet ben kendi düzenim olsun istiyorum banada dert oldu zaten bu çok canım sıkılıyor😔

Evet bende sigarayı bırakacağını düşünmüyorum...
bu benim kırmızı cizgilerimden biri onu reddedince sigara kullanımı istemiyorum deyince söz verdi bırakacakmis😕

benim için çok önemli ben sigaraya katlanamayan bir insanım en başta o yüzden zaten reddettim.
fakat kendisi çok ısrarcı ve canayakın davranıp beni ikna etti sigarayı bırakacağına dair sözler verdi ve onu tanımam mı istedi 1-2 hafta tanıdıktan sonra sigarayı aslında bırakmayacağına ve ilk başta tanıttığı gibi olmadığını yavaş yavaş anlamaya başladım.

Yaşım genç belki bir bebek sahibi olmak istedim.
Ve açıkçası aşka sevgiye doymadım evlilik mi yaşadın işkence mi çektim bilmedim.
Sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten.
Yaşınız çok genç,denk birini bulmadan evlenmeyin lütfen.

benim için çok önemli ben sigaraya katlanamayan bir insanım en başta o yüzden zaten reddettim.
fakat kendisi çok ısrarcı ve canayakın davranıp beni ikna etti sigarayı bırakacağına dair sözler verdi ve onu tanımam mı istedi 1-2 hafta tanıdıktan sonra sigarayı aslında bırakmayacağına ve ilk başta tanıttığı gibi olmadığını yavaş yavaş anlamaya başladım.
Demekki adam niyetini belli etmiş.
Gel vaz geçin yol yakınken üzülen siz olursunuz.

Konuyu okudum sonra uyudum .. uykumda bile sizinle uğraştım .. ya abla Allah aşkına nedir zorun. Yeni boşanmışsın çalışıyorsun gez toz, eğlen kendine vakit ayır.. koşa.koşa tekrar evlenmeyi istemek nedir. Hele şartlar böyleyken .. 😏

Yaw, arkadaşım, kızlarımız cahil, pembe hayaller peşinde koşuyarlar, çokta sorgulamadan, tanımadan evlilik yapıyorlar. Her türk erkeğinin bir alıcısı var diyorum..

Siz, ben zaten bir evlilik yaşadım, az çok nedir bilirim diyorsunuz.

Sonra da: 1- Benden 14 yaş yaşlı 2- 2 çocuklu, 3- hem annem hem çocuklarla yaşayacağız 4- Şu anki gelir bizi geçindirmeye yetmez diyen bir adamla evlensem mi diye ciddi ciddi kafa yoruyorsunuz. :olamaz:

Evlenirseniz iyi bir macera olur bence. İlkinden daha aksiyonlu.
Her Türk erkeğinin bir alıcısı olduğundan adamlar da özgüven tavan oluyor. Sonra kendi tiplerine bakmadan kadınlara bakımsızsin, yok kilon şöyle o böyle diye laf ediyorlar.

Kendinden 14 yaş küçük kadina 2 çocuk ve anne yaşayatacağı hayatı şart koşabiliyor rahat rahat. Çocukları tamam birde üstüne anne var.
Kadın bunu olabilir mi diye üzerine kafa yoruyor.

Ama sigara önemli tabi bak onun için söz vermiş.

Her Türk erkeğinin bir alıcısı olduğundan adamlar da özgüven tavan oluyor. Sonra kendi tiplerine bakmadan kadınlara bakımsızsin, yok kilon şöyle o böyle diye laf ediyorlar.

Kendinden 14 yaş küçük kadina 2 çocuk ve anne yaşayatacağı hayatı şart koşabiliyor rahat rahat. Çocukları tamam birde üstüne anne var.
Kadın bunu olabilir mi diye üzerine kafa yoruyor.

Ama sigara önemli tabi bak onun için söz vermiş.
Benim yüksek lisanstan tanıştığım hiç evlenmemiş bir kız arkadaşım var; 3 çocuklu adamlar talip oluyor demişti...Yani şu adamlardaki özgüvene birazda 'sinek kadar kocam olsun ama başımda dursun' diyen türk kadını neden oluyor kesinlikle. Allahtan kız akıllı...

Kızlar ben yeni boşandım ve şuan bir talibim var.
Adam benden 14 yaş büyük.
18 yıllık bir evlilik yaşamış boşanmış.
2 cocugu var eşi adama yıkmış tüm sorumluluğu
genelde adamda kalıyor çocuklar ve çocuklarına çok düşkün bir baba.

Genel olarak özellikleri şunlar
İyi bir baba
Evine düşkün
Sorumluluk sahibi
Sıcak kanlı
Çocukları seven
Cömert
İnatçı
Emrivaki yapabilen
Israrcı
Gezmeyi seven
Aile bağları güçlü
Çalışkan
Sigara kullanımı var bırakacağını söyledi.
Kendini öven 😁

Annesi ve çocukları ile birlikte yaşamak istiyor evlenirsek.

evi var emekli olmuş ama evlenirsek çalışacak çünkü yetmez geliri.

ben zaten çalışacağım evlide olsam bekarda olsam...
ne düşünüyorsunuz?

bion da ne yazacağımı yazmışsın, bile bile lades diyosun.

boşanalı bir hafta oldu ama ben senelerdir yalnızım aslında senelerde boşanmayı istiyordum bana yeni gibi gelmiyor hep yalnızmışım da yeni yeni biriyle tanışıyor muşum gibi geliyor.
Duygusal bir insanım belki duygusal açlık değilim ama bu da beni yanlış yazıyor sürüklüyor haklısınız çok yeni.
Kararımı sorgulamaya başladım ve zaten görüşmeme konusunu iyice düşün diyorum yani bana cazip gelen bir tarafı kalmadı annesi ve çocuklarıyla çok mutlu ben sanki aralarında girecekmiş hissi olacak ben de😔
Ya evde bakıcı olarak kalacakmış hissi.
İster istemez bütün sorumluluklarını paylaşmak zorunda kalacağım Bu da yorucu bir şey ben istemiyorum.
Yaprak dökümünü izledinizmi bilemiyoru....orda bu hikaye vardı...ama gelin sabretti ve başardı...herkezin harcı değil...çok zor.

Back
X