Ailesi ve cocuklariyla yaşayan bir adam Yeni bir ilişki

Bu adamla Evlenmelimiyim?

• Evet

OY: 2 0,9%
  • Hayır

OY: 216 93,5%
  • Bilmiyorum

OY: 13 5,6%

• Ankete Katılan
    231
Benim yüksek lisanstan tanıştığım hiç evlenmemiş bir kız arkadaşım var; 3 çocuklu adamlar talip oluyor demişti...Yani şu adamlardaki özgüvene birazda 'sinek kadar kocam olsun ama başımda dursun' diyen türk kadını neden oluyor kesinlikle. Allahtan kız akıllı...
Kadınları ne olursa olsun yanımda kocam olsun psikojisine sokan da toplum bir bakıma aslında.

40 yaşlarına yakın bir kuzenim var bekar, abimde aynı yaşlarda bekar. Abim için evlenmedi denilirken kuzenim için ne kadar nefret etsemde bu ifadeden, evde kalmış gözüyle bakılıyor aile büyükleri tarafından. Ona üzülünüyor falan dile gelmese de ikisi aynı kefeye konmuyor. Böyle düşünenler de yine kadınlar malesef.

Eğer o kadın biraz aklı başında kendi değerini bilen biri değilse, eh madem evleneyim iyi kötü bir eşim olsun psikolojisine giriyor sonuç olarak.

Lexacommander Lexacommander Seni biraz tanıyorsam ankete evet diyen tek kişi sensindir 🤣
Evet ben vermiştim.
Atalarımızın bi lafı vardır Yemek buldun mu ye, Dayak buldun mu kaç, Koca buldun mu kucağına atla... Şükürsüz olmamak lazım miss gibi koca bulmuş kaçırmamak lazım.

Evli bile olsan uzun süren yalnızlık ve sevgi açlığı, boyle seçeneklere bile acaba olur mu dedirtiyor malesef...

Boşluktasın, arayıştasın yoksa olmayacağı bariz..
Ben 40 yaşındayım ama 54 yasında bi erkek istemem evde kalmış olsam da, onun enerjisizliğine ayak uydurmak niye...Artık yaşlılığa adım atmış, küçük çocuklara enerjisi bile kalmamıştır, biraz sorumluluğu atıp rahatlamak ister...
Cocuk babasıyla yatıyormuş, sen evlenince değişir mi bu ? Belirsiz...
Sigara benim için de çok önemli ama hazır içmeyen biri olsun, bırakmaz o kaç yıllık tiryakidir...50den sonra sigaracı erkeklerde sağlık sorunları da başlıyor..

Hiçbi tarafından tutamadım...Çok zengin olur, cocukların bakıcıları vardır vs ama boşver yaaa derdin mi yok

Annesi sorumluluğunu atmış diye neden düşünüyorsunuz, çocuklar ortak değil mi? Ben eşimden boşansam mesela çocukların velayetinin ortak olmasını isterim neden sorumluluğu tek başıma alayım ve çocuklarımın babasıyla arasına mesafe girmesini isteyeyim ki.
Sizin yerinizde olsam kendim gibi biriyle ciddi düşünürdüm. Boşanmış veya bekar çocuksuz biriyle. Karşınızdaki kişi muhtemelen çocuk istemeyecek zaten isteği olsa o da kendi gibi çocuklu birini tercih ederdi diye düşünüyorum.
Adamda tercih edilmemesini gerektiren her durum mevcut bence hiç düşünmeye bile değmez

Kızlar ben yeni boşandım ve şuan bir talibim var.
Adam benden 14 yaş büyük.
18 yıllık bir evlilik yaşamış boşanmış.
2 cocugu var eşi adama yıkmış tüm sorumluluğu
genelde adamda kalıyor çocuklar ve çocuklarına çok düşkün bir baba.

Genel olarak özellikleri şunlar
İyi bir baba
Evine düşkün
Sorumluluk sahibi
Sıcak kanlı
Çocukları seven
Cömert
İnatçı
Emrivaki yapabilen
Israrcı
Gezmeyi seven
Aile bağları güçlü
Çalışkan
Sigara kullanımı var bırakacağını söyledi.
Kendini öven 😁

Annesi ve çocukları ile birlikte yaşamak istiyor evlenirsek.

evi var emekli olmuş ama evlenirsek çalışacak çünkü yetmez geliri.

ben zaten çalışacağım evlide olsam bekarda olsam...
ne düşünüyorsunuz?
Bence olmaz

Evet demek için insanın aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. 33 yaşında 50 yaşında gibi kayınvalideli çocuklu ev sorumluluğu almak, hem de Kendi çocuğu yokken? Komşum var, 55 yaşında, kayınvalidesi evde, bir de kendi öz torunları onda kalıyor gündüz. O bile çok yoruyor kadını. En güzel yıllarını böyle bir hayata feda etmek nasıl bir şey?

lütfen biraz kendi kıymetinizi bilin. Kötü bir evlilikten çıkmışsınız. Daha mantıklı değerlendirebilmeniz lazım, ölçüp tartabilmeniz lazım.

adam sizi bırakmak istemez, orası doğru. İki çocuğuna bakıcılık yapacak, annesine hizmet edecek, hem de kendinden çok küçük, genç bir kadınla evlenecek. Daha ne istesin?

o akıllıca davranıyor kendi adına, siz de çok akıldışı davranıyorsunuz kendiniz için.

Kızlar ben yeni boşandım ve şuan bir talibim var.
Adam benden 14 yaş büyük.
18 yıllık bir evlilik yaşamış boşanmış.
2 cocugu var eşi adama yıkmış tüm sorumluluğu
genelde adamda kalıyor çocuklar ve çocuklarına çok düşkün bir baba.

Genel olarak özellikleri şunlar
İyi bir baba
Evine düşkün
Sorumluluk sahibi
Sıcak kanlı
Çocukları seven
Cömert
İnatçı
Emrivaki yapabilen
Israrcı
Gezmeyi seven
Aile bağları güçlü
Çalışkan
Sigara kullanımı var bırakacağını söyledi.
Kendini öven 😁

Annesi ve çocukları ile birlikte yaşamak istiyor evlenirsek.

evi var emekli olmuş ama evlenirsek çalışacak çünkü yetmez geliri.

ben zaten çalışacağım evlide olsam bekarda olsam...
ne düşünüyorsunuz?
Noooo hem kaynana hem çocuklar olacak? Bu kadar aşık mısın?

Back
X