- Konu Sahibi lahanabebekk
-
Henüz seninle tanışmamışken kardeşlerin birbirinden aldığına verdiğine müdahale ediyorsun.
Evlenince düşünemiyorum. Ki daha evlenip evlenmeyeceğiniz bile belli değil.
MErhaba,
sizin çıkma sürecinizde yaşananlara pek bir şey diyemezsiniz bence.Ama nişan olayından sonra ses çıkartabilirsiniz olanlara.Ben böyle içiiçe geçmiş maddi ilişkileri hiç ama hiç sevmiyorum ( ısrarla söylüyorum SAĞLIK sorunları haricinde) Herkes kendi ayakları üzerinde durmalı çalışmaya başladıktan sonra.Eğer bu böyle devam ederse, evlenince çok canın sıkılırGerçi benim eşimin de böyle imiş ailesi ile ilişkisi evlenmeden önce konuşmuştuk.Gerçekten evlenince bitti o işler, herkes kendi durumuna bakıyor şimdi...
şu an sadece erkek arkadaşın , isterse tüm maaşını ailesine verir seni de sürekli parka götürür..Aile değilsiniz ki ...yapabileceğin tek bişey var o da bugün böyle yapıyorsa ilerde evlenince de yapabilir diyerek bunu kabullenip kabullenemeyeceğini düşünmek...
Henüz seninle tanışmamışken kardeşlerin birbirinden aldığına verdiğine müdahale ediyorsun.
Evlenince düşünemiyorum. Ki daha evlenip evlenmeyeceğiniz bile belli değil.
Ben olsam gurur duyardım"kız kardeşini okutuyor"diye..daha şimdiden mal mülk para hesaplarına başlamışsınız..ne diyim mutluluklar size
Aslında birazda yapı meselesi, ben kaç yıllık kocamın parasıyla ilgili konuşmaya çekinirim (yani evin rızkını abuk sabuk bi yere harcamadığı sürece) ailesidir sonuçta o yaşa onlar getirmiş ben şahsen eşimin üstünde bile o hakkı görmüyorum kendimde..ama bu ara bakıyorum da kızlar erkek arkadaşlarının parasına kadar karışıyor...hangisi doğru bilemedim..
eğer eşiniz kendinden başka her şeyi düşünse yıne karışmaz mıydınız?
ben aılesıyle tanıştım buraya geldıler.kurbandan önce resmıyete dokmeyı planlıyoruz tabı nasip kısmet her sey
E şimdi tanıştın da 5 sene evvel senin adın sanın bile yoktu ortada onu demeye çalışıyorum; kardeşler birbirine borç verirken alırken diyorum sen yanlarında mıydın?
yanında bile olsan kız arkadaş sıfatıyla bu memlekette bu kadar paye vermezler insana kusura bakma.
çocukken birbirlerine verdikleri harçlıklarını da hesaplayalım istersen. ikisi arasında bence fark yok.
yok daha neler.ben yoktum ben varken olanlara da karışma hakkım yokmuş evlı olan arkadaşlar o açıdan bakmamı sağladı teşekkürler tüm yorumlar ıcın :)
ben başlığı ailesinin davranışları için açtım zaten erkek arkadasımın nıyetı ıyı ondan emınım.ama ınsanları bu sekılde alıştırıp ilerde evlenıp yuva kurdgunda farklı davrandgında ya cehpe alırlarsa ömür boyu böyle mi olsun.maddı durumu iyi bir aileden bahsedıyorum ihtıyacları yok bı eve 30 mılyarlık luks harcama yapıyorlar her ay bı esya alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?