Ailesi yüzünden boşanıyoruz...

ya cnm hep öyle oluyor eşim ailesinden uzak b, yerde görew yapıyordu ben de onun yaşadığı yere ayin oldum önceleri ben kendim zorla gönderiridim ailesine şimdi de her hafta sonu ailelsine gitmeyi istiyor ve aileside bekarken bi kere bile gelmezkn şimdi bütün tatilleri ve hafta sonunu bende geçirmek istiyor bunlar böyledir anacım.

allah yardımcın olsun canım. bence sen üstüne gitme daha fazla. sanırım evliliğiniz ile ilgili problemler sadece bu değil. ama oturup bi güzel konuşmanız gerekir. ve bazen malesef boşanmaktır çözüm

Allah bir daha tekrarını göstermesin

sanırım herkes yaşıyor bu tarz sorunları benımde basımdan gectı coook sukur basta esım aılesının yanında olsada artık benım yanımda olduguna ınanıyorum ben kendımı ıyı nıyetlı saf kızgınlıgımı bıle bır anda yok edebılen bırı olarak gorurken acımasız bırı oldum cıktım onlar tarafından bazı seylerı bastan oturtmalı ınsan mesafeyı bastan koymalı ben onu yapamadıgım ıcın cok sorun yasadım ama hıc bısey ıcın degmez hayat cok kısa ve ınanıyorum kı esını sevebılıyorsa ınsan herseyı ıyı edebılır allah nazarlardan korusun hepimizi insan ne kadar iyi olursa olsun içinden konuşabiliyor

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım o zor günlerde hep yanımda olduğunuz için eğer eşimin aklı başına gelmeseydi şimdiye boşanmış olurduk mutlaka ama Allah çok büyük işte gerçekleri görmesini ve hatasını anlamasını sağladı,onun ailesiylede barıştım eşim için ama artık çok mesafeliyim eşimde öyle, umarım (herkes içindir temennim) Allah yuvalarımızı böyle kötü insanlardan korusun başka ne diyeyim..

tavrını koy öyle her denilene boyun eyme şuan kocan olayın siniriyle ve muhtemelen dolduruşlarla kendini geri çekmiş sen ondan daha fazla geri çek bişeylerin elinin altından kayıp gittiğini görsün heleki ortada yeni doğmuş bi bebek var her nolursa olsun o kadar kolay değil yuva yıkmak senin ciddiyetini görürse geri adım atacaktır muhtemelen seni yola getirmeye çalışıyolar

:)))) pardon son yazını okumadım sadece konunu okudur ve yorum yaptı herneyse sen mutlu olmuşsunya gerisi önemli değil boşa giden bir kaç satır olsun mutluluğunuz daim olur inşallah

Merhaba,
sizle benim buara olan sorunumu paylasmak istiyorum. Ben almanyada kaliyorum. Onun icin türkcemin kötü olduguna bakmayin lütfen. 3,5 senedir evliyim. basdan beli kayinannamla sorunlarimiz oldu. Hep altdan aldim ve istedigi gibi herseyi yapmaya calisdim.
Benden hergün aramami istiyordu biryere gitdigimde haber vermemi istiyordu ve üstelik benim kocamda bana hergün soruyordu annemi aradin mi anneme haber verdin mi diye. bir iki yil yaptim sonra yapmak istemedim artik sünkü ben bir calisan kadinim hergün aramaya zamanim olmuyor. Sonra bende artik iki günde bi aradim falan. Sonra bu kadin hep sorun yapti aradigimda tavir yapti neden aramamisim diye falan hep susdum özür diledim. Esimle paylasmak isteyince bana kendin halet dedi karismam dedi hic arka cikmadi ve annesini karsisina alip konusmadi. Tek sorun malesef bu deyil.
Benim annem simdi 45 yasinda iki Kücük erkek kardesim var. annem 28 yasindan beli bizi babasiz büyütdu hem anne hem baba oldu bizim icin. Onun icin annem bizim herseyimiz.
evlendikden sonra her anneme gitdigimde kaynanama haber vermek gerekiyordum ve bende yaptim ama kadin hep surati deyisiyordu ve tavir yapiyordu hep öyle yapti anneme gitdigimde. ve ben birsey demedim. Kocamla evlenmeden önce 5 sene beraberligimiz vardi annemi cok seviyordu bizden cikmiyordu. Ama malesef evlendikden sonra anneme gitmek istemedi gitdigimizde annemle konusmuyordu yüzüne bakmiyordu. bunlarda ailesinden kaynaklaniyordu. Cünkü benim annem bizim hic birseyimize karismiyordu neden gelmiyorsunuz bile demiyordu yeter ki yavrum mutlu olsun.
neyse hep bu olaylar.
gecen sene evimde mevüt yapmak istedim herkesi davet etdim kaynanama görev verdim teyzelerime falan isde. kaynanam tamam kizim yaparim falan dedi hic sorun yokdu.
Mevlütden bi gün önce annemin oturdugu yere gitdim ve et aldim, annem de dedi ki kizim evde yanliz yapacagina gel bana hemen beraber yapalim. bende tamam anne dedim. anneme gitmeden önce kaynanami aradim ve dedimki anne ben anneme gidiyorum orda eti yapacagiz. tamam dedi baska bisey deyil. neyse anneme gitdim ve bir Saat sonra Telefon caldi annem cikdi ve kim kaynanam.
Kadin o günümüzü maf etdi onun yüzünden mevlüt okutduramadim. Neymis de benim orda ne isim varmis, anneme diyor. Sen niye kizinin suratina tükürüp bana göndermedin neden demedin kizim git kaynanada yap diye ben evlenmisim onlarin soyadini tasiyormusun ozaman neden kendi annemde yapiyormusun diye olay cikarti. ben cok kötü oldum annem agladi cok zoruna gitdi. ve o günden beli konusmadilar.
Eve gitdigimde kocama anlatdim herseyi oda hic bisey demedi annem öyle istiyorsa öyle yap dedi ve ben susdum bisey demedim.
bi kac gün sonra esimin ailesine gitdik ben özür dilicekdim. yanlis anasilma oldu diye. iceriye girer girmez babasi öpdürmeden basladi benim yaptigim neymis de ben ne mal oldugumu basdan bilmeli lazimmis. bagirdilar beni aglatdilar ve ben gine susdum oturdum. kocam bu sefer cok sükür arka Durdu ve eve gitdik. Evde basladi senin yüzünden ailemle kötü oldum diye bagirmaya.
anlamiyorum ya arka ciksin ve olay bitsin neden arka cikdikdan sonra bana bagiriyor:-( Neyse bi kac hafta sonra hersey normalesdi ve gidip geliyorduk. ama artik sürekli aramiyordum kaynanami cünkü cok kirilmisdim.
Busefer ki olay cok kötü. iki hafta önce kocamla hic sorunum yokken isden geldim eve. bende isde whatsapp diye bi app var ona annemle benim resmimi yükledim. onuda annesi görmüs kendi cepile. neyse geldim kocam beni kapida karsiladi öptü güldük konusduk falan. Sonra dedim ki ben yemek yapiyorum tamam dedi mutfaga gitdim tam bitdi yemek tabaklara dolduruyordum. Telefon caldi esim cikdi. babasiymis. Adam 3,5 sene bi sefer evimizi aramamisdi. neyse dediklerini duyuyorum. basladi saymaya ben onlarin soyadini tasiyormusum nasil annemin remini koya bilirmisim ozaman hic evlenmeseymisim neler neler sayiyor. Ve esim telefonu kapatdi ve helal olsun sana diye söylemeye ayni babasinin dediklerini bana demeye neden evlendin benimle ozamanda. neden benim annemin resmini koymuyorsun dedi. bende dedimki güzellikle, ya sen yaklasik üc senedir annemle konusmuyorsun yüzüne bakmiyorsun nasil benden senin annen resmini koymami istersin dedim. oda dedi Allah Allah ben senin soy adini mi tasiyorum yüzüne bakmassam bakmam konusmasam konusmam gitmessem gitmem diye. ama sen mecbursun dedi ve ailesinin yaninda gitdi. cok zoruma gitdi agladim ve bütün esyalarimi toparladim. gece vakit eve geldi ve bana bakmadan yatdi. ertesi gün ise gitdi benimle konusmadan ve ben devam esyalarimi toparlamaya basladim. anneme haber verdim annem aksama gelip alacakdi beni evden. neyse esim geldi isden ve dedi herseyini toparliyorsun. bende dedim bana arka cikmiyorsun seninle konusamiyorum cok kiriyorsunuz beni bunun farkinda deyilsiniz bi resim icin yuvamizi yikdilar annengil farkindalarmi. yok hic dinlemedi beni dedigi sen hic sevmedin annemi babami baska bisey deyil. ben orda gidiyorum daha halen ailem diyor...
Sonra annem ve kardesim geldiler ve beni aldilar.

Ailesinin hic umrunda deyil.
suan iki haftadir annemdeyim. bir hafta önce esime yazdim hadi gel konusalim yeniden baslayalim yuvamizi yikmayalim diye 5 sms yazdim uzun uzun onun üstüne sadece avkati aradim pazartesi Saat 15de terminimiz var diye yazdi. baska bisey deyil.
Ve iki gün önce avkatdaydik. cok üzgünüm böyle bisey icin yuvamizin yikildigina inanamiyorum.

Bence kendisi gurur yapiyor esyalarimi toparlayip gitdim diye. ama cok cagresizdim cok arkamda durmadi. ben ailesi yüzünden sevdigimi birakip gitdim. ama insan gelir konusur karisiyla yaa. bukadar Cabuk bosanilmaz ki..

Ne yapacagimi bilmiyorum bana yardim edin lütfen esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum sadece inat ve gurur....:-(

bır yerdedam034;8359594]durumuna gerçeten üzüldüm..ama şu varki kimse kimseyi gözden çıkarmamış..eger bir taraf digerini silmiş olsaydı şuan siz resmi olarak boşanmış olacaktınız..demekki iki taraf için önünde kale gibi duran bir gurur var..gurur çogu evliligin yokolmasına sebebiyet vermektedir.aranızda kırıcı aşagılayıcı veya boşanma seviyesine getirilecek birşey olmamış ikinizinde zamana ihtiyacı var..bence sende biraz yapıcı ol..ve gururunu bir kereligine bırak ve eşine git..[/QUOTE]

Tamam da arkadasım gozden cıkarmayıp daha ne yapacak adam 8 aydır arayıp sormadıgına gore demek kı onun tarafında bıtmıs bu iş....hatta cok buyuk ıhtımal malum erkek kısmı; onun hayatına baska bırı bıle gırmıstır....sebep gurur olsa ne olmasa ne? o basından berı kendı aılesıyle evlıymıs ztn....iste laf olsun torba dolsun; yaşım geldi cocuk sahıbı de olayım dıye dusunup evlenerek bosu bosuna bır kadının ve cocugun basını yakan, sorumsuz, kendılıksız, haddını bılmeyen koca musveddesının bırı daha....gunumuzde artık ınsanlar ortada hıc de oyle cıddı sebepler olmadan da bırbırılerını rahatca kapının onune koyabılıyorlar...bence konu sahıbesının tek yapacagı sey; bagrına tas basıp; kendısının de onu sılmesı...bır yerde okumustum; terkeden 10 gun ıcnde donmedıyse o kişiyi unutun dıye; gayet de mantıklı geldı bana; aradan gecen bunca zamandan sonra bu adama nasıl guvenebılır kı? adam anladıgım kadarıyla davayı once karsı tarafın acmasını ıstıyor; amacı; onun saldırı noktalarını gorup ona gore hareket etmek ve kendı pozısyonunu guclendırmek...ztn bıldıgım kadarıyla taraflar 6 ay boyunca bır araya gelmezlerse bu durumu sahıtlerle ıspatladıkları takdırde baska bır nedene gerek kalmadan 'evlılık bırlıgının temelınden sarsılmasından' dava acılabılıyor....adam bencıl, se....sız, kar..sızın bırıymıs; ardına bıle bakmadan cocugunu ve karısını terk edıp gıtmıs....ben olsam bu saatten sonra (kaldıkı gordugum kadarıyla cok dusuk bır ıhtımal) kapıma dayansa yalvar yakar olsa da asla ama kat'a donmem; boyle bırınden ne koca ne baba olur; bır kere besbellı kı O kafayı bosanmaya takmıs; dolayısıyla er ya da gec bugun olmasa yarın bosanacak...hem bu boylesı soy..z erkeklerın yenı taktıgı anladıgım kadarıyla; hemen yakınımızda da oyle 1 orn. var ; adam 10 ay once terk edıp gıttı, kadın daha yenı dava acmaya karar verdı...netıcede bu ornekte de adam dava acmadı; kadının acmasını bekledı ve onu mecbur ettı...

Son düzenleme:

katılıyorum.gecici olabilir bunlar.pes etmeyin

Yani; cocuk ıcın son rovansınızı oynuyorsunuz....bana nafile uzatmalar gıbı gelıyor ya umarım 11 yılda sızı karı olarak bır turlu tam olarak sevememıs, benımseyememıs, her zaman anam da anam dıyen adamdan bu saatten sonra bır mucıze gerceklesır de sıze koca, cocugunuza baba olur....ne demelı; hayırlısı Allah'dan; AMİN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…