- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi strawberrylips
-
gülşahçım nasılsın nasıl gidiyor gelişmeler...
seni artık kpss bölümündede görmek istiyorum .. bence başlamak için tam sırası hem birazda olsun kafan dağılır diye düşünüyorum..
tmm.tatlım en kısa zamanda başlıyorum inan yakında göreceksin gelişmeleri ben biraz daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum işte,kendimi birazcık daha iyi hissedeyim tam gaz başlıyorum çalışmaya
zaten o kelimelerinden sonra eşyalarımı almakla ne kadar doğru yaptığımı anladım canım iyi oldu burnu sürtülsün birazsakın daha fazla üzme kendini kaybeden ve kaybetmeye mahkum olanda o ve onlar olacak sen doğru yoldasın sabret ve güçlü ol
ne yapmanı bekliyormuş beyefendi...
ömür boyu beyefendinin yolunu mu gözleyecekmişin...
avcunu yalasın, mutluluğunu görüp perişan olsun pişman olsun, ki bunlar olacak da. zmanla göreceksin.
ay ne sinir oldum... boşanalım boşanalım diyecek aylarca görmeye gelmeyecek çocuğunu bile merak etmeyecek bi de kadın elini bağlayıp dizini kırıp onu bekleyecek. şok geçirmiş demekki senden beklemiyormuş. hep onu beklersin sanıyormuş. bu sırada eşyaların gittiğini neden bu kadar geç görmüş?
arkadaşlar elim ayağım titriyor resmen dün eşim aradı cmt.si geliyorum diye tmm.dedim bugün akşam saatlerinde aradı yine gelicem diye birden konu yine başka yerlere kaydı eşyaları aldığımdan haberi olmamış ben arkadaşlarına hbr.verin demiştim oysaki neyse eşyalarımı aldığımı duyunca sinirden çıldırdı ben resimlerimi bile kaldırmışsın diyorum adam cvp.vereceğine çok adiymişsin lanet olsun sana diye bir sürü laf sıralamaya başladı o kadar sinirlendiki ben son noktayı koymuşumda bidaha asla gelmeyecekmişte çocuğu falanda görmek istemiyormuş ne kadar iğrenç bi insanmış bana eşyanın önemi yok senle barışalım yeter diyeceğine bana bir sürü laf sıraladı Allah tan hayırlısını dilemiştim gerçektende hayırlısı bu sanırım senden bian önce kurtulmak istiyorum dedi bide yaptığım bütün herşey haram olsun nefret ediyorum artık ondan nefret(
canımsın arkadaşım çok sağol güzel temennilerin için ağlamıyorum artık inan çünkü değmeyeceğini biliyorum yaz başından beri sürekli her kelimesinde boşanma sözcüğünü kullandı durdu ben ne yapsaydım sürekli onumu bekleseydim inan üzüldüğüm tek şey ailemide üzmem oldu o değmeyecek tipler yüzünden hasta oldular gördükçe kendime kahrediyorum ama ne yaparsın kader birazda yaşanması gerekliymiş yaşadım ve çok fazla dersler çıkardım bu evlilikten sevmek sadece yeterli değilmiş onuda anladım iki gönül bir olunca samnlıkta seyran olmuyormuş keşke eşim karakteri çok düzgün bi insan olsaydı ben onunla kuru ekmeğe bile talim ederdim,artık önemli olan evladım onun için ayaktayım,eşim olacak insansa gerçekleri görmeye başladı ama nafile herşeyi yıktı bitirdi şimdi gitsin o anılarımızla dolu bomboş evde mutlu olsun belki uğruna yuvamızı yıkacak kadar sevdiği annesinde teselli bulurGÜLŞAH CANIM BENİM SEN VE BEBİŞİN AİLEN BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HAKKETMİYORSUN SÖYLENECEK EDİLECEK O KADAR BEDDUA VARKİ AMA BENCE ONLARI ARTIK aLLAHA HAVALE ET...
yılma canım benim sakın yılma .. istediği kadar sinirlensin ısıracak köpek dişini göstermezmiş senin arkanda ailen var .. sakın yalnız görüşmeye gitme.. laf kavgasına da girme bu adamla onun seviyesine inme hiç.. sen kendi kaliteni gösterdin kişiliksiz insan de sadece , erkeğim demekle erkek olunmuyormuş sen bunu bana anlattın de... bırak havlasın dursun.. sakın ağlama canım benim ve kavga etme lafını söyle ve çekilş kenara ...
onlar bu güne kadar sana herşeyi yapabileceklerini sandılar onu asıl sinirlendiren senin böyle dimdik ayakta durman ve eşyaları almakla ona hakkını yedirmeyeceğini ve peşinden koşmayacağını belli etmendir... asla AĞLAMA , BAĞIRMA... sana acıyorum de bitsin... sinirine hakim ol canım benim... boşver... daha bunun sonrası var mahkeme var ... inşaallah davayıda açar bu adam kılığındaki ...... töbe yarabim yaw amann nese .. hayırlısı bu imiş bak Allaha diyordun göstermesini... en iyisi bence bu oldu canım bundan sonrası dimdik durmak ve güçlü olmak sana düşen.. yalnız hisseteme sakın hiç bir şey dünyanın sonu değil tertemiz yeni bir sayfa aç bundan böyle... umarım birdaha hiç üzülmessin canım hiç ama hiç ... sen herşeyin en güzeline layıksın bu tip bir insan birdaha umarım hiç karşına çıkmaz...
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
kendı kazdıgı çukura kendi düşmüş, öyle elinde ki ucuz kartlarla blöf yapmaya kalkarsa böyle şapa otururur işte...öncelıkle geçmiş olsun canım, her şerde bir hayırdır vardır, boşan demek ıstemem ama evladınız var, döneceksen bıle burnu surtulmeden, ortalarda kalakalmadan sakın dönme. gitsin bakalım ailesıne ne kadar dayanabılecek bu yaşama. boşansan da, eşin değişip sana gelse de kazanan sen olacaksın. sevgıler
:teselli: üzüldüm. umarım ıyı hberlerını duyarız burdan. belkı başına taş düşer de adam olur aniden. hayırlısı arkadaşım, inşaallah doğru olanı yaşarsın. a.s.
canim son mesaji yazdiginin üzerinden bayagi zaman gecmis umarim barismissindir esinle. Baristin dimi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?