- Konu Sahibi strawberrylips
-
canım benim bende inanmazdım ama böylelerinin elinden herşey geliyor malesef sonuçta ortada bi masum varken gözünü bile kırpmadan oğlunun yuvasını dağıtabilen bi kadın bu işleri rahatça yapar,ama dedim ya el kadar evladımında benimde ahımız var üzerinde Allah o kadının cezasını inanıyorumki en iyi şekilde verecektir,asla gurur yapmıyorum beyefendi bana kimseye muhtaç olmadığını söyledi kendinede çok güveniyor herşeyini alıcam en azından o evin %90 nını ben getirdim evlenirken, kendinin madem ihtiyacı yok hepsini ben alıcam bu saatten sonra oda benim umurumda değil zaten..
bende anlayamadım o işi tatlım Allah korusun ben evladımı bi gün görmesem çatlarım ölürüm ya nasıl bi adam 2 ay dayanabiliyo,özellikle çalışmaya başka şehre gitmiş onuda sonradan öğrendim adam 10 dk.bile uğrayıp göreyim demiyor kaldıki benle geçen günlerini unutmak istiyormuş ne hali varsa görsün..tatlım ailem benim hep arkamda oldu şükürler olsun asla sırt çevirmem öyle insanlara çok sağol güzel dileklerin için..
slm gülşahcım... kpss bölümünden buralara bir atlayış yaptım senin profilini gezerken ve yazılanları baştan sona okudum...şuan sinirden ne yazacağımıda bilmiyorum aslında... yapıcı olmam lazım belkide bir yuva yıkılmasın diye ama gram içimden gelmiyor yapıcı olmak çünkü aklım var mantığım var bunca olaydan sonra bu evliliğin gitmeyeceği ortada...
bir kere eşinin ailesi Allah korkusu olmamaısı yanında çirkefler gerçekten.. eşin arıyor özür diliyor ardından babana telefon açıp bağırıp çağırıyorlar neden boşanmasınlar yuvaları yıkılmasın dedi diye baban... nasıl bir terbiye nasıl bir insanlık bu... siz boşanmasanız herşey düzelse bu insanlar nasıl senin ve ailenin yüzüne bakacak anlamıyorum... gerçi çirkef ve yzsüzler bakar...
evlenirken herşeyi ailen yapmış nerdeyse evdekilerin çoğunu sen getirmişsin.. o kadın ne yaptı peki...!!!! erkek evlendiriyor bir evin br kızını alıyor... eli cebine gitmiyor.. kendilerini küçük dağları yaratan insan gibimi göüüyorlar ... tabii bakıyorlar bu kız seviyor ne desek yapar saygısızlık merhametsizlik görmüyorlar ve başlıyorlar daha işin en başından burunlarını havaya dikmeye kendilerini dahada önemli hissetmeye... böylemi olmalıııııııı !!!!!!!!!
eşin olacak zat ben ona aslında bir kişilik yakıştıamayorum bunca okuduğumdan sonra aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannesinin söylemiyle senle kavga ediyor beynini yıkatıyor tek kalınca özür diliyor fakat gene annesiyle irtibata geçince çocuğunu bile görmeye gelemiyor... ardından eşine boşanacaksın yok şunun parasıylada ev alacam diyor bunu eşine anlatıyor ama senin kocan hala agözünü açmıyor... bir baba olması bile umrunda değil...
davayı açmaz tabiki o dava açarsa senin bir çok şey talep etme hakkın doğar o nedenlede davayı senin açmanı bekliyor... iyi bir avukat bul ve aç davanı bunca yaşanmışlığı hakim duyunca zaten nafakanıda alırsın herşeyinide... bu arada hakime eşimin annesi boşanacak paralarla ev alacakmış bunu eşim söyledi.. ben yıkılan yuvamı çocuğumnu düşünürken herke s para derdinde demeyide unutma lütfen...
iyice bir sebepleri sırala hepsini ama hepsini sırala .. bu adam seni sevsede tavuk kadar yüreği yok.. çocuğunu silmiş nerdeyse senimi silmeyecek.. ilerde çok pişman olur ki oda belki büyürse olur ... anasının dibinde dahada büyümez ... bu insandanda ne baba olur ne eş... koruma kollama yok en ufak laf için evdekilerin üstüne gelme var .. bune yaaww hakmı bu.. Allah görüyor bunların hepsini... ne deyeyim mazlumun ahı yerde kalmaz..
gülşah bu güne kadar evliliğin için asevgin çocuğun için çabalamışsın ... gözyummuşsun birçok şeye... senin bu olması gereken tavırların karşı taraf için güçsüzlük olarak nitelendirilmiş resmen umursamamış ve aptal yerine koyuluşsun... biraz ağır olabilir bu dediklerim ama sen dediğim gibi olması gerekeni yapmışsın o mercimekler kendilerini zeki ve karşıdaki hiçbirşeyi görmüyor nede olsa susuar demiş...
şu dakikadan sonra dönme birdaha eşine... sizinki zaten bir yuva olamamış.. en ufak kavgayı bile annesine taşıyan bir eş olmaz... ve sen barışırım ama birdaha kaynanamın evne adım atmam konuşmam demişsin... aklın alıyormu bunu canım benim... eşin iki gün gitmese üçüngü gün gene senin üstüne gelecek... size gelmeye çalışacak kaynanan torun bahanesiyle belkide gene yaşananlar aynı olacak.. çünkü onlar ne seni nede çocuğunu önemsemiş.. o kadın gerçi kendi çocuğunu bile önemsememiş... evli karısı var severek evlendi çocuğum üzülürmü ilerde bile dememiş... yuhhhhhh diyorum..
şimdi alsın çocuğunun paralarını yesin dibinde oturtsun onu...
davanı aç çatır çayırda al karşıdan hakkın olanı... o senin ve çocuğunun hakkı.. ve kpss ye çalışmaya hemen başla... bu ortamda olurmu deme .. dünyaya inat şu kaynana inat çalış ve kazan .. bebişin için herşeyden önce... senin atandığını duyunca kaynanan keşke boşanmasalardı diye bilir.... ikinci bir maaş neden olmasın demi ama!!!! birdahada bakma şunlarla yüzyüze...
söylediklerim yanlış anlaşılabilir ama ben mantığımı dinledim tüm yazılanları okurken... küçücük bir çıkar yol görsem yapıcı olurdum ama bunun elle tutulan yanı kalmamış...
birde büyü falan lafları var ... bu kaynana olduktan sonra büyüde olur muskada olur... vazgeçmez birini bozsan ötekini yapar... bu insanları toprak bile kusacak... kabul etmeyecek inanın ...
kendini yalnız hisetme canım benim... ailen yanında bebişin öyle ve bizler burdayız.. bizi dost bilirsen ....
mutlu huzurlu başın dik of demeden bundan sonraki hayatını yaşarsın inşaalllah..
Merhaba canım..
Ne diyebilirim ki...Aynı şeyleri bende yaşadığım için olumlu birşeyler yazmam çok zor.Eğer boşanma gerçekleşirse tavsiyelerim olur ancak..Bbebeğin çok küçük velayeti sende olur ama şartları lütfen belirleyeceğin bir yaşa kadar anne gözetiminde görüş olsun lütfen..Ben bunu atlamışım ve bebeğime ölsün diye muska yazan bir kadınla muhattap etmek zorunda kalıyorum...
Herşey yoluna giriyor.Bebeği için bir anne koşullar ne olursa olsun güçlü kalıyor birşeyleri bastırıyor.Benim bir sene oldu.İnişli çıkışlı duygu durumum daha bitmedi ama görünüşte herşey yolunda o ayrı.Ben fırtınaları kimsenin görmediği biryerlerde yaşıyorum...Onlarda geçecek biliyorum sende zorlu birdönemden sonra sakin bir döneme geçeceksin canım.Yaşayan biri olarak söylüyorum.Aynı çirkeflikleri,terbiyesizlikleri,vefasızlığı yaşamış biri olarak...
Ama dediğim gibi ne durumda olursan ol hep bir adım ötesini düşünerek davran..O anki ruh halin ne olursa olsun..Çocuğunla ilgili,maddiyatla ilgili çok duygusal kararlar vermemeni tavsiye ederim.
Çünkü eskiden sevdiğin adam,çocuğunun babası öyle kolay el oluyorki..sana keşkeler kalıyor..akıllı olen azından keşkelerin az olsun..
Ama yine içimde bir yerlerden hatasını anlamasını da tavsiye ediyorum canım..Aşılması imkansız değil ama çok da zor..
Tüm iyi dileklerimle...
Canım benimkide aylarca görmedi şimdi çok kıymetli oldu.Babasıdır diye ses etmiyorum ama bebeğimi kullanarak hakaret ve işkenceye devam ediyor.Bir önceki mailimde bu yüzdendi.Şartlarını baştan koy benim gibi eziyet çekme...
annesine gitmedin diye boşanıyorsunuz yuh yuh yani o adama!
canım sakın başka bir durum olmasın, bu kadar mı kafasız ya kocan?
sağol arkadaşım çok ama çok doğru şeyler söylediklerin okurken ne kadarda iyi anlamış şu ana kadar anlattıklarımı dedim,ben eşime hep bi umut gelir yuvasını kurtarırı gözüyle baktım ama eşim karakteri çok zayıf ve kişiliği tam oturmamış bi insan zaten o olgunlukta olabilseydi şimdi bu durumlara gelinmezdi..hafta sonu babamla beraber kırklareline gittim eşyalarımı almak için 2 gün boyunca topladık beyefendi yoktu evde şehir dışında malum görevde,otobüse bindiğim ilk andan itibaren gözyaşlarım sel oldu acaba doğrumu yapıyorum gitmekle diye ama sana ait o evde hiçbişey görmeyi istemiyorum bana hiçbişey çağrıştırmıyor senle geçen günlerime lanet olsun diyen bi adamada başka yapılacak bişey yoktu,salona girdiğimde bütün fotoğraflarımın kaldırılmış olduğunu gördüm hepsini indirmiş bu sefer nasıl bi adam bunları görmek istemeyecek kadar benden nefret eder dedim ama etmiş demekki,başladım bugüne kadar ne götürdüysem o eve toplamaya ona ait ve ailesine ait hiçbişeye dokunmadım koliledik ve taşıma şirketine taşıttık bu arada iş yerinden arkadaşları görmüş 2 yakın arkadaşı 2 gün önce konuşmuşlar onlara ben eşimi seviyorum demiş bu seferde onlar bikaç taktik vermişler onların lafıyla benimle görüşmeye gelmeyi düşünüyormuş,bana eşya önemli değil dedi adam ne olursa olsun anası babası olmazsa başkasının lafıyla hareket ediyo ben aylardır dil döküyorum gel konuşalım diye elin adamının lafıyla gelmeye kalkmış,evlendiğimizden beri her kararı kendimizin alması gerektiğini anlattıkça eşim gidip özel hayatımızdaki herşeyi başkalarına anlatıyor ve yetmezmiş gibi onların lafıyla hayatımızı düzeltmeye kalkıyor bu derece kişiliği zayıf bi adam beni nasıl korur çocuğuna bana nasıl sahip çıkar benim artık bi damla bile güvenim kalmadı dışarıdaki insanlar eğer bundan sonra bizi idare edecekse aile olmamızın ne önemi var..
canım benim artık daha güçlüyüm inanıyorumki o eşyalarıda getirmekle doğru bi karar verdim sonuçta bunun bi oyun olmadığını anlasın ve eğer gerçekten bizim için bişey yapmak istiyosa çabalasın gerçi ondan artık hiçbi ümidimde yok ya bugün düzelse yarın aynı şeyleri tekrar yapar hakkımızda hayırlısı Allah ın dediği olur bakalım bi müddet daha bekliyip görücem ne olacağını,çok sağol arkadaşım sonsuz desteğin için..
sağol arkadaşım çok ama çok doğru şeyler söylediklerin okurken ne kadarda iyi anlamış şu ana kadar anlattıklarımı dedim,ben eşime hep bi umut gelir yuvasını kurtarırı gözüyle baktım ama eşim karakteri çok zayıf ve kişiliği tam oturmamış bi insan zaten o olgunlukta olabilseydi şimdi bu durumlara gelinmezdi..hafta sonu babamla beraber kırklareline gittim eşyalarımı almak için 2 gün boyunca topladık beyefendi yoktu evde şehir dışında malum görevde,otobüse bindiğim ilk andan itibaren gözyaşlarım sel oldu acaba doğrumu yapıyorum gitmekle diye ama sana ait o evde hiçbişey görmeyi istemiyorum bana hiçbişey çağrıştırmıyor senle geçen günlerime lanet olsun diyen bi adamada başka yapılacak bişey yoktu,salona girdiğimde bütün fotoğraflarımın kaldırılmış olduğunu gördüm hepsini indirmiş bu sefer nasıl bi adam bunları görmek istemeyecek kadar benden nefret eder dedim ama etmiş demekki,başladım bugüne kadar ne götürdüysem o eve toplamaya ona ait ve ailesine ait hiçbişeye dokunmadım koliledik ve taşıma şirketine taşıttık bu arada iş yerinden arkadaşları görmüş 2 yakın arkadaşı 2 gün önce konuşmuşlar onlara ben eşimi seviyorum demiş bu seferde onlar bikaç taktik vermişler onların lafıyla benimle görüşmeye gelmeyi düşünüyormuş,bana eşya önemli değil dedi adam ne olursa olsun anası babası olmazsa başkasının lafıyla hareket ediyo ben aylardır dil döküyorum gel konuşalım diye elin adamının lafıyla gelmeye kalkmış,evlendiğimizden beri her kararı kendimizin alması gerektiğini anlattıkça eşim gidip özel hayatımızdaki herşeyi başkalarına anlatıyor ve yetmezmiş gibi onların lafıyla hayatımızı düzeltmeye kalkıyor bu derece kişiliği zayıf bi adam beni nasıl korur çocuğuna bana nasıl sahip çıkar benim artık bi damla bile güvenim kalmadı dışarıdaki insanlar eğer bundan sonra bizi idare edecekse aile olmamızın ne önemi var..
canım benim artık daha güçlüyüm inanıyorumki o eşyalarıda getirmekle doğru bi karar verdim sonuçta bunun bi oyun olmadığını anlasın ve eğer gerçekten bizim için bişey yapmak istiyosa çabalasın gerçi ondan artık hiçbi ümidimde yok ya bugün düzelse yarın aynı şeyleri tekrar yapar hakkımızda hayırlısı Allah ın dediği olur bakalım bi müddet daha bekliyip görücem ne olacağını,çok sağol arkadaşım sonsuz desteğin için..
iyi olduğunu sanırdım ama anne babası yüzünden yuva yıkan insan asla iyi olamaz bide aynı zamanda kendi iradeside yok sürekli başkalarının laflarıyla hareket ediyo artık onun iyi biri olduğunu gerçekten düşünmüyorum canım değmez yani onun için..Kusura bakma canım ama o biraz adam olsaydı bu sebepten yuvasını dağıtmazdı. İnsan çocuğunu görmeden nasıl yapar ya. İnsanın kendi çocuğu annesinden babasından kendinden çok daha önemli ve değerlidir. Fakat o herkesten çok çocuk. Eşyalarınıda almışken, yani adım atmışken geri dönme canım.Eşin ne kadar iyi biride olsa bu huyları seni ve çocuğunu çok üzer.
evet canım ben elimden geleni yaptım sonuçta kararlı biri olduğumu anlasın yaz başından beri bi boşanma lafıdır gidiyo üstelik hep kendisi dedi şimdiyse arkadaşlarına boşanmanın b sini bile düşünmüyorum diyormuş tabi bu eşyaları almadan önceydi şimdi ne olur bilemiyorum belki gelmekten bile vazgeçmiştir sonuçta evde çamaşır mak.den ütüye kadar herşey benimdi ve aldım evde şuan kendi koltuk tk.dan başka hiçbişeysi kalmadı eminim çok koyacaktır bu onacanım benim en iyisini yapmışsın gülşahcım senin güçlü olduğunu ve kendini ezdirmeyeceğini bilmesi lazım.. resimlerini falan kaldırmasınıd annesi demiş olabilir hani bebişi görmesini istemiyor ya terar ısınır boşanmaktan vazgeçer diye belki şimdi resimlerinide o nedenle kaldırtmıştır... sağlık olsun hiç üzülme ... sorma bile resimler nerde falan filan diye ... kıyamam ben sana canım benim tek damla gözyaşıan değmez inan bu tip insanlar... sen elinden geleni yaptın gerisi allaha kalmış.. sana bu sekişlde arsızlık hırsızlık yapmış gibi muamele eden insanlara başını eğme canım bundan böyle...
ben sana sonuna kadar güveniyoum sen sil baştan en güzel şekilde kaanacaksın hayatını ve ellerine alacaksın...
hayırlısı olsun canım ...
Nasıl aynı nasıl benzer inanamıyorum okudukça...İnan annemler sadece 2 gün sonra gittiler konuşmaya ve tüm ev resimlerimle doluydu fakat bir tane bile yokmuş.Sen ne ara ayrılmaya karar verdin ne ara herşeyi toparladın ama şimdi bakarsan ben suçluyum yuva yıktım vs..deli olunur bu tiplerle başkada birşey olunmaz..Aile olunmaz en basiti...Neyse ben biraz fazla sinirliyim bu konuda..susayım bari..
Canım benim;
Umarım gönlünden ne geçiyorsa o olur.Biliyormusun bende 3 aydır eşimle ayrıyım ortada 8 aylık bir oğlum var babası onu görmüyor istemiyor hatta onu görmeden de yaşayabilirmiş.Eşyalarını almışsın çok sevindim.Benim giydiğim,bebeğimin giydiği eşyalar bile halen eşimin evinde ve istediğimde doğum masraflarını ve size yaptığım harcamaları verene kadar hiçbirşey alamazsın diye bir cevap duydum eşimden.Aldatıldım halen aldatılıyorum.Eşimin ailesi biliyor biliyormusun beni aldattığını ama kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.Hakaretler,iftiralar o kadar çok ki benim hayatımda.Ben eşime hakaret davası,tedbir nafakası (oğluma bakmadığı için ve kocalık vazifesini yerine getirmediği için) davası açtım ama boşanma davası açmadım o da 3 aydan beri boşanma davası açacak açamadı bir türlü.Adli tatil bitsin açıcam dedi inşallah açar.Ben boşanmada tazminat isticem aldattığı için,altınlarımı isticem.Aslında bunları istemeden tek celsede boşanmak isterdim ama aldattığı kızı arayacağımı söylediğimde bana oğlunu öldürürüm senin diyerek boğazıma sarıldığı ve tekmelediği için bunu yapıyorum.Bana sen boşanma dilekçesine imza atmadan oğlunu sana göstermicem dedi.Bende oğlumu kaçırdım ailesinin evinden çalıştığım için onlarda kalıyordu oğlum.Nasıl üzüldüğünü biliyorum.Ben uyku bile uyuyamıyorum,içim yanıyor,nefes alamıyorum sanki.Dilerim dilediğin herşey gerçekleşir.Dualarım seninle rabbim yardımcın olsun.
canım yazını okurken içim bi garip oldu inan ne diyeceğimi bilemiyorum ne iğrenç bi adammış affına sığınarak söylüyorumki nasıl bi babaymış benim eşim aylardır oğlumuzu görmeye gelmedi diye bile ben kahrediyorken ona o ikinizin bi parçası olan oğlunu bile öldürmekten bahsediyor hemde daha masum hiçbişeyden haberi olmayan bi yavruyu kimin için sevgilisi için Allah cezasını versin böyle erkeklerin benimki kişiliksiz korkak seninkine artık söyleyecek söz bulamıyorum canım benim umarım seinide herşey gönlünce olur ve umarım en kısa zamanda yakanı kurtarırsın bu adamdan,zaten erkek aileleri hiçbi durumda kıllarını kıpırdatmıyor beni bile boşatıyorlar baksana,sana diyeceğim senin ve masum yavrunun ahı yerde kalmaz merak etme canım heleki şu mübarek günde,Allah ım şu dünya ne kadar kötü bi yer olmuş artık insanlara güvenmek neredeyse imkansız hakkını sonuna kadar savun tatlım o herifede hiçbişey bırakma..Canım benim;
Umarım gönlünden ne geçiyorsa o olur.Biliyormusun bende 3 aydır eşimle ayrıyım ortada 8 aylık bir oğlum var babası onu görmüyor istemiyor hatta onu görmeden de yaşayabilirmiş.Eşyalarını almışsın çok sevindim.Benim giydiğim,bebeğimin giydiği eşyalar bile halen eşimin evinde ve istediğimde doğum masraflarını ve size yaptığım harcamaları verene kadar hiçbirşey alamazsın diye bir cevap duydum eşimden.Aldatıldım halen aldatılıyorum.Eşimin ailesi biliyor biliyormusun beni aldattığını ama kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.Hakaretler,iftiralar o kadar çok ki benim hayatımda.Ben eşime hakaret davası,tedbir nafakası (oğluma bakmadığı için ve kocalık vazifesini yerine getirmediği için) davası açtım ama boşanma davası açmadım o da 3 aydan beri boşanma davası açacak açamadı bir türlü.Adli tatil bitsin açıcam dedi inşallah açar.Ben boşanmada tazminat isticem aldattığı için,altınlarımı isticem.Aslında bunları istemeden tek celsede boşanmak isterdim ama aldattığı kızı arayacağımı söylediğimde bana oğlunu öldürürüm senin diyerek boğazıma sarıldığı ve tekmelediği için bunu yapıyorum.Bana sen boşanma dilekçesine imza atmadan oğlunu sana göstermicem dedi.Bende oğlumu kaçırdım ailesinin evinden çalıştığım için onlarda kalıyordu oğlum.Nasıl üzüldüğünü biliyorum.Ben uyku bile uyuyamıyorum,içim yanıyor,nefes alamıyorum sanki.Dilerim dilediğin herşey gerçekleşir.Dualarım seninle rabbim yardımcın olsun.
gülşahcığım senin adına çok sevindim canım... açıkca sölemek gerekirse eşinden bi halt olmaz canım kusura bakma... neyse ki, kendini ve oğlunu bu adamdan kurtardın... yeni hayatında mutluluklarr canım..
e.buyukkayhan ooooooofffffffff içim şişti yazdıklarını okurken senin eşin gülşahın eşinden de beter canım ya insan elin kızı için kendi evladını öldürebilirmi, bunun lafını edebilirmi yaaa... ne günlere kaldık yarabbim... şu evli erkeklere kanca takan kızlardan da nefret ediyorum yani... piyasada bekar erkek kalmadı kızım ya hayret yani...
okudukça gözlerim doldu arkadaşlar ağlamamak için zor tuttum kendimi iş yerinde olduğum için nasıl şeyler yaşamışsınız nasıl katlanmışsınız bunlara bu gibi insanlar şeytanların insan halleri bence RABBİM sizlere sabır versin umarım çok mutlu olursunuz
AMİNNNNNNNNNNNNNN ama dediğiniz gibi işin içinde büyüde olabilir çünkü benimde başıma geldi kapıma sidik döktü kaynanam olacak şeytan eşim evde bazen bir canavara dönüşebiliyordu ve bunu oda fark ediyordu rabbim hepsinin cezasını verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?