ailesi yüzünden eşimi evden kovdum :((

Diğer yorumları okumadım sadece ilk yazdığın yazıyı okudum. Size inanamıyorum ya. Ne demek" para istemezsen eve gelme" demek. Allah eşinize kolaylık versin, ben onun yerinde olsam bırak eve gelmeyi telefonunuzu bile açmazdım. Adam yine gelmiş eve arayınca. Pes doğrusu. Siz eşisiniz diye kendinizi onun beynimi sandınız. Üstelik babası da para vermek zorunda değil eşinize. Evlenmişsiniz barklanmışsınız, paranız yoktu neye güvenerek evlendiniz, bilmiyor muydunuz sıkıntı çekeceğinizi, borçlanacağınızı. Evli bir erkeğin ailesinden para istemesi o kadar kolay mı? Gururuna nasıl yedirir sizce.

şimdi aradım eşimi eve gelmiyomusun diye '' burdada bi kanepe var burda yatıcam '' dedi. dün akşam evde kanepede yatırmıştım ben onu ve işyerinde kanepe varmış orda kalcakmış ( offf

işyeri çok uzak mı gitme imkanın olsa git derdim..üzüldüm..

zaten ailesi ayrım yaptığı için en çok o üzülüyordur..siz ona bu anında destek olsanız, bana sen lazımsın deseniz sizi yere göğe sığdırmaz ömrünün sonuna kadar..bir yakınımdan biliorum..

şimdi aradım eşimi eve gelmiyomusun diye '' burdada bi kanepe var burda yatıcam '' dedi. dün akşam evde kanepede yatırmıştım ben onu ve işyerinde kanepe varmış orda kalcakmış ( offf

Ya ne demek hiç bir şey olmamış gibimi konuşsam? Ayrıca arayım eve gelmiyormusun niye diyorsunuzki? Bakın çok hatalısınız ve arayıp özür dileyiğ canım eve gel konuşalım ben çok hatalıyım vs gibi konuşacağınıza eve gelmiyrmusun diyorsunuz..... Kocanıza çok üzüldüm şuan... Lütfen arayıp gönlünü alın eve çaırın

Çok sabirlı ve iyi ahlaklı bir eşiniz varmış.Başka bir adam o sözleriniz ve evden kovmanız sebebiyle size çok kötü şeyler yapabilirdi.

Hiç bir şey olmamış gibi değil,özür dileyin ve gönlünü alın hemen.

sıze bı haksızlık yapılmıs , bu konuda sonuna kadar haklısınız ,
esınız pasıf kalmıs anladıgım kadarıyla o yuzden pek dusunmuyorlar kendısını
sızde sesını cıkarmasını ıstemekle haklısınız ama keske bu kadar sert tepkı vermeseydınız
bu sekılde haklı halde haksız durumuna dustunuz ve esınızle aranızda acıldı esınızle bıan once barısın
oda zamanla sızın haklı oldugunuzu anlayacaktır bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz gönlünü alıcak şeyler söyleyin eve gel demekle olmaz bu ben olsam bende gelmem... Sizin yerinizde olsam imkanınız varsa atlar giderim iş yerine bir güzel gönlünü alırım eşimin

Son düzenleme:
eşinize çok üzüldüm şuan bence tekrar arayın arkadaşım..eşinize uyygun dillee hayatım felan deyin agzıımdan çıktı özür dilerim elbette evimizin başkarıı tarafından bakıma ihtiyacı yok ..aslan gibi kocam var bize her türlü bakar gibilerinden konuşun gönlünü alıın nazlayın yeri gelirse onuru krılmıış ikilemde ııraktıınıız çünkü ...yazık yaa kanepede yatacak ...iş yeri uzakmı ...bak sen gelmezsen ben gelirim oraya deyin ..ne deyim arkadaş karar senn...adamıı da uzaklaştırma kendinden ...ozaman bu gblerini de ararsıın ..

Barışırsınız evlilikte kavgada olacak bunda büyütecek birşey yok,sağlık olsun

sınırınden bu sekılde konusuyordur
esınızın ısyerıne gıtme ımkanınız varmı ? ve gıtsenız sıze karsı ters tepkı verırmı ?

işyeri çok tenha bi yerde bu saatte oraya gidemem gidersem ters tepki vermez ama şimdi arayıp gönlünü almaya çalışcam sen gelzmezsen ben gelirim dicem bakalım ya çok haklı bende olsam affetmezdim

neden hiçbirşey olmamış gibi konuşmayı düşünüyorsun hiç bir şey olmadı mı ?

ara eve gelsin özür dileyip ona haksızlık ettiğini onu çok sevdiğini birdaha böyle birşey yapmayacağını söyle düzelir...

aradım boşanacakmışız çok kötüyüm

yani ne diyim ben sana şimdi bir cümleyle yıktığın o kalbi artık nasıl bir destan yazıp düzeltirsin düşün bakalım
ne yap et bu gece bir kaç cümlede olsa güzel bişeyler duymadan kocanın gönlünü az da olsa almadan sakın gözünü kırpma,sonrası ALLAH KERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…