ailesi yüzünden eşimi evden kovdum :((

korkma canım seni boşayacagından değil kırııldı seni bu şekilde üzmeye çalıışııyor gelir düzelir herşey sadece size bir ders vermeye çalışııor..blöf yapmııyosa bende bişey bilmiyom ....

burnunu sürtmek için demediyse ben de bu işlerden anlamıyorum!

boşanacağız kelimesinin burnunu sürtmasimi olrmuş canım bi kere dinen hanifi mezhebine göre, boşsun yada boşadım dediği an 3 talaktan 1 gitmiştir şakası dahi olsa kaldıki öyle olmasa bile bi insan boşanacağım senden kelimesini bir kere duyarsa bunun sürekli olma ihtimali gittikçe yükselir nesne ne yap et acele kocanın gönlünü et ve nikah tazeleyin bir hocada...

walla ben git babandan para iste bile diyemem emin ol... cogu kişide eşine bunu söyleyemez biliyorum. siz söylüyorsunuz birde istemedi diye tavır yapıyorsunuz.... çok şaşırtıcı.. ben eşiniz yerinde olsam bu kadın benı adam yerıne koymuyor dıye düşünürdüm ... benım alnımın akıyla kazandıgım yetmıyor dıye dusunurum.. bır erkek ıcın cok ama cok onur kırıcı... bence barısmayı dusunecegınıze nasıl özür dilemeniz gerektiğini düşünmelisiniz... çok yanlıs yapmışsınız.. emin olun tek borcu olan siz değilsiniz.. her aılede var borc...

işyeri çok tenha bi yerde bu saatte oraya gidemem gidersem ters tepki vermez ama şimdi arayıp gönlünü almaya çalışcam sen gelzmezsen ben gelirim dicem bakalım ya çok haklı bende olsam affetmezdim
ara bıze de soyle naz yapıyor esın arkadasların dedıgı gbı
bır sure sonra oda sıze hak verecek adım gıbı emınım

ben kayınpederinin sattığı arsanın parasını istediği gibi dağıtmasını doğru bulmuyorum.
kendisi için istediği gibi kullanabilir elbette. kendi parası sonuçta.
ama diğer çocuklarına veriyorsa, eşine de aynı oranda vermeliydi.
hak gözetmek gerekir. neden yapmamış bilemiyorum.
senin bunu eşine dayatman yanlış olmuş.
para isteyemez babasından.
ama haksızlık yapıldığını bir şekilde ifade etmek zorunda.
hem babasına hem diğer kardeşlere.
siz bişey isteyip minnet etmeyin.
onlar da sizi sessiz kalan ezik taraf olduğunuzu zannetmesinler.
haksızlığa sessiz kalınmaz.

simdi aradim bunu dedi, az once aradim bosanalim dedi falan,cok ani gelisiyor olaylar.Uydurup,aklina geldiginde yaziyor gibi...

arkadaşlar yadırgamış ama bence isteğinde haksız değilsin.anne babaların adaletli olmaları lazım her konuda.diğerlerine yardım ediyorsa size de etmeli.ama sizin eşinize tutumunuz çok yanlış.adamı arada bırakmışsınız ve aranızı bozmuşsunuz.halbuki aynı trafta olmalıydınız bu konuda.eşinle samimi bir konuşma esnasında size yardım etmeleri gerektiğini empoze etmeliydin.

kayınpederiniz haksızlık yapmış,burda haklısınız.ama
eşinizin suçu ne? bence özür dilemelisiniz.

simdi aradim bunu dedi, az once aradim bosanalim dedi falan,cok ani gelisiyor olaylar.Uydurup,aklina geldiginde yaziyor gibi...

önümde pc elimde telefon teknoloji hızlı . keşke yalan olsaydı. keşke o sözler ağzımdan çıkmasaydı

eşine git babandan para iste istemeden gelme diyecek kadar cesaretiniz var sa; o zaman eşinize istetmeyin kendiniz arayıp ta isteyin para....
çok garip.. cesareti doğru yerde kullanmak ta cesarettir. Allah eşinize sabır size de sevgi versin... bol şans:)

Boşanalım mı dedi? Demek ki o kadar gururunu incitmişsiniz eşinizin. İnşallah gönlünü alabilirsiniz.

Bence barışırsınız ama bundan sonra 100 kere düşünüp 1 kere eşinize söyleyin ne söyleyecekseniz. Eşiniz ve ailesiyle olan meselelere de çok burnunuzu sokmayın bu saatten sonra, siz yuvanızın huzuruna bakın, boşverin diğerleri naparsa yapsınlar..

Tekrar ara, haksız olduğunu biliyorsun zaten dememe gerek yok. Boşanma kelimesini kullanmasaymış keşke çok üzüldüm. Düzeltmek için bişeyler yap.

en son aradığımı yazmıştım buraya gelmeyeceğini söyledi bende aramadım çünkü son aradığımda sesim titriyodu anladı ağladığımı ee gelmicem diyor bu gece belki böyle geçmesi daha doğru olur yarın akşam sakin kafayla konuşuruz diye düşündüm aramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…